7 strogih pravil, ki se jih morajo držati asistenti Kris Jenner

06. november 2022

7 strogih pravil, ki se jih morajo držati asistenti Kris Jenner

06. november 2022
Foto: Profimedia

Tako kot mnoge zvezde ima tudi mama znanih Kardashiank stroga pravila in zahteve za svoje asistente.

“Mamadžerka” slavnih sester Kardashian-Jenner, Kris Jenner, ima v svojem itinerarju veliko stvari, saj žonglira s kariero svojih hčera, številnimi televizijskimi oddajami in nastopi ter svojim fantom Coreyjem Gamblom.

Čeprav dela vse to, pa vsekakor ne zmore vsega sama, zato najame pomočnike, ki so visoko usposobljeni, izkušeni in sposobni obvladati del njenega dela, da se lahko osredotoči na vse, kar je resnično pomembno.

Tukaj je 7 strogih pravil, ki se jih morajo držati pomočniki Kris Jenner:

1. Za delo moraš biti dosegljiv 24/7

Leta 2018 se je Jenner s HuffPost pogovarjala o tem, kako izgleda njen povprečen dan in kaj vse mora postoriti.

“Bilo je polno telefonskih pogovorov,” so poročali, “sestankov, snemanja serije Kardashianovi ves dan, glamuroznosti, pobiranja hčera v različnih hotelih, številnih menjav oblek s Tommyjem Hilfigerjem, udeležbe na večerji Business of Fashion, nato ob polnoči dirka na letališče, da skoči na letalo Kylie in Travisa Scotta.”

Foto: Profimedia

Trdili so, da bi njen “edinstveni” urnik zahteval nekoga, ki bi bil na voljo za delo 24 ur na dan.

“Neprestano se dogaja. Vsak dan je drugačen, nikoli ne veš, kaj lahko pričakuješ, in moraš biti pripravljen, da vedno hitro odreagiraš na situacijo,”

jim je povedala.

2. Ne storite ničesar, kar bi izdalo družino

Delati kot del tako odmevne družine verjetno pomeni, da boste seznanjeni z informacijami, za katere bi tabloidi ali sovražniki plačali veliko denarja.

Zato Jenner zahteva, da se tisti, ki so ji blizu, vključno z njenimi pomočniki, ne vedejo sumljivo ali storijo ničesar, kar bi bilo v nasprotju z njihovo družino.

Jennerjeva je dejala, da se poskušajo obkrožiti z ljudmi, ki jim lahko zaupajo, vendar razume, da nima nadzora nad tistimi s slabimi nameni.

Foto: Profimedia

3. Zavedajte se, da vas lahko odpustijo v trenutku

Jenner je med intervjujem s svojo hčerko Kourtney Kardashian ob predstavitvi njene nove spletne strani Poosh razkrila, da moraš biti včasih hladen, če nekdo ni pravi za to službo.

“Soočiti se moraš z dejstvom, da ta oseba morda ni prava in nato zelo prijazno reči: ‘Super si. Želela sem si, da bi to delovalo, a ni uspelo. Želim ti vse najboljše.’ In upaš, da bo to pozitivna izkušnja,” je povedala za Mirror.

Če zaostajate ali ne ustrezate službi, vas bo Jenner brez pomislekov odpustila.

4. Bodite pripravljeni slediti nekaterim čudnim ukazom

Med epizodo Kardashianovi je Khloé za dan nastopila kot pomočnica svoje matere – pripravljena narediti vse, kar je Kris želela.

“Khloé, pregledati moraš vse te prigrizke, nato pa poglejva, kaj je svežega,” Jenner prosi svojo hčerko. “Ampak želim, da ti osebno preizkusiš vse te jedi.”

Foto: Youtube

“Ta služba v resnici ni to, kar sem mislila, da bom počela, vendar bom to naredila z nasmehom in obutimi malimi pomočniškimi čevlji,” je rekla Khloé. “Ne vem, ali se z menoj samo zaj**ava, a kar si Kris Jenner želi, to dobi.”

5. Kris Jenner ne sprejme “ne” za odgovor

Ne glede na to, ali gre za njene posle in zahteve, ali prihaja iz strani njenih pomočnikov, ima Kris zelo strog pristop: “Ne sprejmi ne za odgovor”.

Med intervjujem z Jasonom Kennedyjem za In the Room, je Kourtney razkrila, kako je bila priča svoji materi, ki je poslovala z drugimi. “Besede ne nikoli ne sprejmemo za odgovor,” je rekla. “Moja mama nas je vedno učila: ‘Če slišite odgovor ne, sprašujete napačno osebo.'”

Dodala je, da se je veliko naučila, ko je poslušala mamo, kadar je govorila po telefonu.

Foto: Profimedia

6. Sprejel boš plačo, ki ti je ponujena

Po znamenitem citatu Kim Kardashian “dvigni svojo rit in delaj”, ki je bil nekoliko bolj vulgaren in manj prizanesljiv od našega prevoda, je ženska po imenu Jessica DeFino razkrila, koliko je bila plačana, ko je delala za družino.

“Bila sem pomočnica urednika uradnih aplikacij Kardashian-Jenner in nisem zaslužila dovolj denarja, da bi lahko preživela,” je zapisala v članku za Vice in razkrila, da je prejemala 35.000 dolarjev plače letno.

Jenner verjetno verjame, da sta delo za družino Kardashian in izkušnje zadostno plačilo, saj v življenjepisu zapis “pomočnik Kris Jenner” izgleda izjemno dobro.

7. Ves čas imejte v mislih denar

To v veliki meri pomeni, da bo Jenner naredila vse, kar je potrebno za rast in napredek. Da bi povečala ime družine Kardashian, povečala produktivnost, povečala dobiček, uživala v soju žarometov – za vse, kar pomeni večji uspeh, si je treba prizadevati.

Jenner, glede na HuffPost, to imenuje “malo zdrave in ulične pameti.”

“Nekateri ljudje ne vedo, kako vzeti nekaj vsakdanjih, običajnih stvari, ki jih imajo, in jih spremeniti v nekaj drugega,”

je dejala.

Očitno moraš za Kris Jenner živeti po izjemnem tempu.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close