Zvezdnica praznuje eno leto brez alkohola 

03. junij 2022

Zvezdnica praznuje eno leto brez alkohola 

03. junij 2022
Foto: Profimedia

“Če bi mi 365 dni nazaj povedali, da bom trezna, srečna in kmalu mamica, bi se vam smejala v obraz,” je na svojem Instagramu zapisala Kelly Osbourne. 

Hči slavnega frontmana skupine Black Sabbath Ozzyja Osbourna, ki je maja oznanila, da pričakuje svojega prvega otroka, je na Instagramu delila pomemben mejnik v svojem življenju – leto treznosti oziroma leto brez alkohola.

View this post on Instagram

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

37-letna zvezdnica je ob tem povedala, da je življenje zares neverjetno, ko se malo potrudiš. Vsem oboževalcem se je zahvalila za izkazano podporo, v komentarjih pa je prejela tudi podporo številnih znanih – med drugimi tudi od igralke Lucy Hale ter Trish Cyrus, mame slavne pevke Miley Cyrus

Od enega kozarca do cele steklenice šampanjca

Osbourneova je o svoji odvisnosti od alkohola spregovorila v pogovorni oddaji z Jado Pinkett Smith junija lani. Povedala je, da je bila trezna štiri leta trezna, brez alkohola je zdržala tudi med pandemijo. Konec lanskega maja pa jo je alkohol spet premamil in takrat se ni mogla ustaviti. 

“Bila sem sama, sedela sem ob bazenu in čakala na nekoga, da pride na sestanek z mano. Videla sem neko žensko in njenega moža, ki sta imela kozarec šampanjca in izgledalo je res prijetno,” je povedala. Mislila je, da tudi ona lahko uživa ob kozarcu šampanjca. Naslednji dan si je privoščila dva, dan zatem je prešla na steklenice. Svojo odvisnost je vedno poskušala skriti, toda zdaj o njej odkrito govori.

Njena želja je, da za svojo družino, prijatelja in fanta postane najboljša različica sebe, kar pa v stanju alkoholiziranosti nikakor ni.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close