Voditeljica iskreno o lepotnih posegih: “To počnem za svoj ego”

27. april 2022

Voditeljica iskreno o lepotnih posegih: “To počnem za svoj ego”

27. april 2022
Foto: Profimedia

Sharon Osbourne je razkrila, da si je nedavno popravila celoten obraz, njena družina pa močno nasprotuje njenim plastičnim operacijam.

Sharon Osbourne, voditeljica in žena znanega pevca skupine Black Sabbath Ozzyja Osbourna, se je te dni vrnila z novo televizijsko oddajo The Talk. V enourni oddaji gosti pet slavnih obrazov, s katerimi debatira o aktualnih temah. 

V premierni oddaji so tako govorili tudi o kozmetičnih operacijah, pri tem pa je 69-letna zvezdnica priznala, da si je pred sedmimi meseci popravila celoten obraz, z rezultati pa ni bila zadovoljna.

“Bolelo je kot hudič,” je razkrila in svoj videz po operaciji primerjala z mumijo, saj je bil njen obraz popolnoma obvezan, ko pa so ji sneli preveze, je bila nad rezultati šokirana. Na svoj novi obraz se je sčasoma privadila, toda mož je komentiral, da ji plača operacijo, ki bi ji povrnila prejšnji obraz. 

TV voditeljica ima z Ozzijem Osbournom tri otroke, Aimee, Kelly in Jacka, in pravi, da vsi močno nasprotujejo njenim lepotnim posegom. 

“To počnem zase. Mojemu možu to ni všeč in moji otroci res sovražijo te posege. Jaz to počnem za svoj ego.”

Sharon Osbourne

To pa ni bil njen prvi poseg z dramatičnimi rezultati. Leta 2019 je razkrila, da zaradi lepotnih posegov ne more čutiti svojih ustnic, saj je dotlej imela že pet face-liftingov, “popravila” pa je tudi svojo vagino.

Osbournova meni, da če s svojim videzom niste zadovoljni ter imate denar za poseg, potem nikar ne oklevajte. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close