Zvezdniško in bleščeče: tako je H&M proslavil novo sodelovanje

09. november 2023

Zvezdniško in bleščeče: tako je H&M proslavil novo sodelovanje

09. november 2023
Na zabavi v Zürichu so bili tudi Tjaša Kokalj Jerala, Gaja Prestor, Mia Guček in Tibor Golob.

Švedska znamka je lansiranje ikonične oblikovalske kolekcije RABANNE H&M proslavila na zvezdniški način: z zabavama v Zürichu in Berlinu, v družbi smetane vplivnežev.

H&M je lansiranje ikonične oblikovalske kolekcije RABANNE H&M proslavil v velikem slogu: najprej z zabavo v Zürichu, nato pa še v Berlinu. Na zabavi v Švici se jim je pridružilo več kot 100 gostov, vključno z novinarji, mediji, vplivneži in ključnimi mnenjskimi voditelji iz Švice in Slovenije.

Manjkali niso niti priljubljeni slovenski vplivneži Tjaša Kokalj Jerala, Gaja Prestor, Mia Guček in Tibor Golob, ki so uživali v energičnem in ekskluzivnem vzdušju.

Slovenski vplivneži v družbi Valerie Četić, H&M-ove predstavnice za slovenski trg.

Kolekcija prišla tudi v Slovenijo

Naslednja postojanka je bil Berlin, kjer je H&M modno smetano gostil v Feuerle Collection. Zlitje prizorišča, kolekcije in množice je ustvarilo električno in poglobljeno izkušnjo, ki je na vse udeležence pustila trajen vtis. Večer je združeval modne navdušence, kot so Caroline Daur, Lena Gercke, Bill Kaulitz, Palina Rojinski in mnogi drugi.

Caroline Daur in Bill Kaulitz, ki se ga lahko spomnimo iz skupine Tokio Hotel.
Vplivnici Leonie Hanne in Caroline Daur

Ekskluzivne večerje, ki je bila tokrat v sodelovanju z ikonično revijo Vogue x RABANNE HM, se je udeležila tudi slovenska igralka Zala Đurić.

Zala Đurić

Ikonična oblikovalska kolekcija, ki podžiga že tako naelektreno vzdušje, je danes prišla tudi v Slovenijo. Kolekcija Rabanne H&M bo od 9. novembra na voljo v izbranih prodajalnah in na www.hm.com.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close