10 pink lokalov, v katerih lahko posnamete najboljše fotografije za Instagram

07. marec 2023

10 pink lokalov, v katerih lahko posnamete najboljše fotografije za Instagram

07. marec 2023
Foto: Instagram

Barve ljubezni, topline in nežnosti ni nikoli preveč. Izbrali smo top 10 pink instagramabilnih lokalov po vsem svetu, ki slovijo po privlačnem kičastem dizajnu in so orodje za nabiranje všečkov mnogih vplivnežev.

1. EL&N, LONDON

Ena najbolj priljubljenih kavarn v Londonu je zaslovela z unikatnim dizajnom ter bogato ponudbo najrazličnejših kav in čajev. V britanski prestolnici lahko njihove tople napitke ter zajtrke in sladice okusite na kar 12 lokacijah, njihove podružnice pa najdete še v šestih državah. Nam kar dve najbližji se nahajata v Milanu. Posebnost kavarne je njihova lastna znamka kave, ki v kratkem prihaja v njihovo trgovino na spletni strani. Ponujali bodo kavo v zrnih, kavne kapsule za aparate Nespresso ter kavo v pločevinki. Poleg kave bodo svojim strankam ponudili dišečo svečko, platneno torbo, skodelico za kavo ter posterje v okvirjih.

2. MAGIC HOUR, NEW YORK

Na strehi hotela Moxy v središču kulturnega centra Times Square se nahaja čudovit bar, ki ponuja spektakularen razgled. Dizajn bara ima pridih smučarskega mondenega središča, inovativen dizajn pa dopolnjuje prav tako inovativna ponudba hrane in pijače. Te so namreč postrežene na primer v steklenem čevlju in mini vrečkah, ki spominjajo na infuzijo, njihova tradicionalna pijača pa je pink vroča čokolada z vodko, belim čokoladnim likerjem ter penicami. Lačni pri njih ne boste, saj lahko izberete različne prigrizke, XXL rogljiček, palačinke s sladkorno peno in penice, ki si jih za mizo popečete kar sami.

3. BELLA`S CAFE, BERLIN

Naslednjič, ko se boste mudili v Berlinu obiščite kavarno in slaščičarno Bella`s Cafe. Stene lokala so posute z umetnimi cvetlicami, v središču fotogenične notranjosti pa je gugalnik v obliki ptičje kletke. Prepustite se razvajanju s slastnimi tortami, ki jih naredijo tudi po naročilu. Navdušeni boste nad koktajli s sladkorno peno, kapučinom, na katerega natisnejo vašo fotografijo ter pink limonado z jedilnimi bleščicami.

4. ELLYZ CAFE, ATENE

Slaščičarna v centru Aten kar poka od rožnatih odtenkov, cvetlic in žametnega pohištva, predvsem pa kotičkov za najlepše selfije, med katerimi izstopata kotiček s knjigami ter velikanski medved, ki je vhod kavarne krasil sicer zgolj v decembru. Slovijo po čudovitih monoporcijskih torticah in široko ponudbo najrazličnejših kav, smutijev in koktajlov.

5. LA CAFE CREME, PARIZ

Svoje čute boste dodobra prebudili v značilnem francoskem bistroju, ki se nahaja v živahnem okrožju Marais. V rustikalnem vzdušju lokala boste svoje brbončice lahko razvajali s kopico predvsem slanih jedi. Med drugim ponujajo burgerje, celo vrsto najbolj značilnih uličnih jedi, obsežen je tudi njihov seznam brunch dobrot. Vegani boste navdušeni nad res obširno paleto popularnih latte napitkov.

6. PINK WASABI, MUMBAJ

Azijska restavracija navdušuje s pestrim izborom sušijev, ramen skled in pisanih koktajlov. Nam so všeč separeji v stilu ameriških bistrojev, pink telefonska govorilnica in neonski napisi. Pink barvo so vzeli zelo resno, saj so jo vključili tudi v japonske cmočke, suši in rezance.

7. MAMA KELLY, AMSTERDAM

Rožnata ni samo barva, ampak življenjski slog je slogan amsterdamske restavracije in koktajl bara Mama Kelly. Med posebnostmi lokala je razkošna popoldanska čajanka, za katero je treba odšteti 40 evrov na osebo in ki vključuje neomejeno količino čajev ter slanih in sladkih prigrizkov. Razkošen interier z osrednjih okroglim točilnim pultom dopolnjuje še posebna skrivna soba Panther Room. Ta je namenjena zasebnim zabavam in praznovanjem, soba pa je od tal do stropa odeta v leopardji vzorec. Grrr …

8. FEKKAH CAFE, AVSTRALIJA

Ob vstopu v eno od kavarn Feekah v deželi tam spodaj se zazdi, da si pristal v pravljični deželi, saj interier vključuje velikansko pink žirafo, telefonsko govorilnico in angelska krila. Kraljestvo pink barve dopolnjujejo najbolj pisane sladice s sladkorno peno v glavni vlogi ter prefinjen à la carte meni.

9. MY CASTLE BEACH, TAJSKA

Če se boste mudili v Bankoku na Tajskem in si boste zaželeli dozo pink barve s sladolednim kotičkom ob katerem ti sladkorna ne uide, obiščite My Castle Beach. Lokal z bazenom je lociran ob reki in ponuja azijsko kulinariko s poudarkom na morski hrani.

10. LOLITA, LJUBLJANA

Verjamemo, da ste že slišali za ljubko kavarno in slaščičarno, ki se nahaja tik ob Ljubljanici. Prefinjen dizajn, ki vključuje tudi svetila slovenske oblikovalke Nike Zupanc, navdušuje s pisanim stropom, opečnato steno ter vitrinami polnimi sladkih dobrot.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close