24 let kasneje se še vedno govori o nepobritih pazduhah Julie Roberts

09. maj 2023

24 let kasneje se še vedno govori o nepobritih pazduhah Julie Roberts

09. maj 2023
Foto: Profimedia

Pisalo se je leto 1999 in Julia Roberts se je na premieri filma Notting Hill pojavila v obleki brez rokavov …

Pred 24 leti je luč sveta ugledal film Notting Hill, ki še danes velja za eno najboljših romantičnih komedij. A takrat se je bolj kot o filmu govorilo o Julii Roberts, ki se je premiere v Londonu udeležila v škrlatni obleki z bleščicami in odrezanimi rokavi, ki so razkrivali njene kosmate pazduhe.

Trenutek, ki se je za vedno zacementiral v zgodovino pop kulture, je takrat šokiral svet, hkrati pa proslavljal ženske, ki so se odrekle britju in se odločile sprejeti svoje dlake.

Foto: Instagram @90smilk

Vendar pa takrat 31-letna Julia sploh ni imela takšnega namena …

Ko je pred kratkim spregovorila o tem ikoničnem trenutku, je razkrila, da ni šlo za upiranje lepotnim standardom, temveč je preprosto bila to, kar je.

“Nisem dobro razmislila o dolžini rokavov in mahanju ter kako bosta ti dve stvari šli skupaj in razkrili osebne stvari o meni. Ni šlo toliko za neko izražanje, ampak zgolj za to, da sem človek.”

Sicer pa Julia ni ne prva ne zadnja ženska, ki se ne obremenjuje z dlakami pod pazduhami. V preteklosti so jih v javnosti pokazale že Sophia Loren, Madonna, Lisa Bonet, Drew Barrymore, Juliette Lewis in Lady Gaga.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close