Kourtney Kardashian na zmenek v odpetih kavbojkah

09. avgust 2023

Kourtney Kardashian na zmenek v odpetih kavbojkah

09. avgust 2023
Foto: Profimedia

Bodoča starša Kourtney Kardashian in Travis Barker že komaj čakata svoj naraščaj.

Priljubljen zvezdniški parček so paparaci ujeli na enem od njunih zmenkov v Los Angelesu. Noseča zvezdnica resničnostnih šovov je nosila belo majico Mickey Mouse, ki je razkrivala del njenega nosečniškega trebuščka, ter jo kombinirala z odpetimi kavbojkami in kratko črno jakno. Nismo spregledali niti majhne torbice v obliki srca, s katero je svetu kazala svojo ljubezen do slavnega bobnarja.

Travis Barker je bil s svojo izbranko dokaj usklajen – oblekel je raztrgane kavbojke in široko belo majico, na glavo pa si je poveznil kapo s senčnikom.

Foto: Profimedia

Zaljubljeni parček se je tako z roko v roki sprehajal po ulicah Los Angelesa in si privoščil večerjo v slavni zvezdniški restavraciji – majhna radost, ki si je ob prihodu otroka nekaj časa ne bosta mogla privoščiti.

Datuma, kdaj naj bi pričakala skupnega otročička sicer nista izdala, vendar naj bi se po izračunih medijev njun naslednik rodil med oktobrom in decembrom.

Foto: Profimedia

Kourtney in Travis sta sicer starša šestih otrok, ki jih imata iz prejšnjih zvez. Najstarejša sestra Kardashian ima z bivšim partnerjem Scottom Disickom 8-letnega Reigna, 11-letno Penelope in 13-letnega Masona, Travis pa je oče 19-letnega Landona, 17-letne Alabame in 24-letne pastorke Atiane.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close