5 odličnih načinov, kako z osvetljevalcem definirati obraz

02. oktober 2023

5 odličnih načinov, kako z osvetljevalcem definirati obraz

02. oktober 2023
Foto: Instagram

5 odličnih načinov, kako z osvetljevalcem definirati obraz

02. oktober 2023
Foto: Instagram

Zvezdnice imajo za popoln videz zaposlene umetnike ličenje, vendar je njihov brezhiben videz mogoče poustvariti tudi doma. Predstavljamo vam nekaj trikov.

Kim Kardashian že od nekdaj velja za kraljico uporabe osvetljevalcev in korektorjev. Seveda ima za to zaposlenega svojega umetnika ličenja, ki ji nenehno sledi in na vsakem koraku popravlja nepravilnosti z neštetimi korektorji, osvetljevalci, bronzerji in čopiči.

Mi pa smo za vas pripravili pet enostavnih korakov, kako lahko z osvetljevalcem (ki mora seveda ustrezati barvi vaše kože), izpopolnite vaše obrazne atribute in zasijete v najlepši luči.

Foto: Spotlight/launchmetrics

Bolj sveže oči

Za prekrivanje utrujenih oči nanesite osvetljevalec pod oči v obliki črke V in ga s tankim čopičem (čopič za eye-liner) zabrišite. Vaše oči bodo v trenutku videti spočite.

Polnejše ustnice

Ni vam treba uporabljati drastičnih ukrepov, kot so polnila, da bi vaše ustnice izgledale polnejše. Kapljica tekočega osvetljevalca nad zgornjo ustnico jih bo v trenutku naredila bolj sočne.

Foto: Spotlight/launchmetrics

Ožji in bolj raven nos

Vizuelno si nos lahko zelo enostavno zožate s tanko linijo osvetljevalca od vrha do konice nosu. Pri tem uporabite čopič za senčenje oči in pazite, da bo črta čim ožja, saj bo le tako nos izgledal bolj raven in ožji.

Večje oči

Za učinek večjih in jasnih oči, nanesite osvetljevalec na sredino veke in ga s prsti zabrišite.

Dvignjene obrvi

Obrvi so pomemben del obraza in zato je zelo pomembna njihova oblika. Na zgornji in spodnji del obrvi nanesite osvetljevalec in tako boste dosegli učinek “dvigovanja” obrvi in vaš celoten obraz bo videti, kot bi imeli lifting.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close