5 največjih modnih trendov, ki to poletje vladajo na TikToku

05. avgust 2023

5 največjih modnih trendov, ki to poletje vladajo na TikToku

05. avgust 2023
Foto: Instagram @sofiarichiegrainge

5 največjih modnih trendov, ki to poletje vladajo na TikToku

05. avgust 2023
Foto: Instagram @sofiarichiegrainge

Od roza barve, do maksi kril in cvetličnih dodatkov.

Zdaj je vsem jasno, da se modni trendi ne oblikujejo več samo na modnih brveh ali na profilih Instagram vplivnežev. Modne nasvete in trende že nekaj časa vsiljuje TikTok, kjer neka stvar postane viralna v rekordnem času. To priljubljeno družbeno omrežje je tako krivo za marsikateri modni trend, ki ga posnemajo ženske po vsem svetu.

Zbrali smo nekaj modnih trendov, ki na TikToku vladajo to poletje in ki jih zlahka vključite v svoj modni stil za vroče poletne dni.

Foto: Instagram

Barbiecore trend

Glede na to, da se nahajamo v času najbolj opevanega filma Barbie z Margot Robbie v glavni vlogi, barbiecore trend, ki traja pravzaprav že od lanskega leta, ni šokanten, je pa prav gotovo dosegel vrhunec v najbolj vročem delu leta.

Čeprav vsi pomislimo na Valentinove popolnoma pink obleke, ko govorimo o tem trendu, je slednji več kot to. Če ste bolj klasičen tip, bo dovolj, da svoji opravi dodate le kanček roza barve. Če pa ste nekoliko bolj drzni, je zdaj pravi čas, da se oblečete v roza od glave do pet in izgledate čudovito!

Foto: Instagram @chiaraferragni
Foto: Instagram @tjasa_kokalj_jerala
Foto: Instagram @manylovesbysabrina

Maksi krila v plasteh

Ta trend na velika vrata se vrača naravnost iz 90. let in začetka tisočletja, ko so bili vsi nori na široka in dolga krila. Ta omogočajo enostavno oblikovanje nepozabnega outfita, v katerem se bomo počutile tudi super udobno.

Medtem ko smo v prejšnjem stoletju takšna krila kombinirale na boho chic način, so letos doživela svojo preobrazbo, saj jih kombiniramo veliko bolj prefinjeno. Na voljo so v bolj nevtralnih barvah in lahkih materialih, najbolj modne pa boste, če jih kombinirate v plasteh.

Foto: Instagram @marvaldel
Foto: Instagram @elsahosk
Foto: Instagram @shaemarie

Tihi luksuz

Trenda, ki sledi brezčasni estetiki, nam verjetno ni treba posebej omenjati, saj je v ospredju že zadnjega pol leta. Postal je priljubljen predvsem potem, ko je serija Nasledstvo doživela svetovno slavo, potrdila pa ga je tudi Sofia Richie Grainge, ki se je s svojim dodelanim slogom povzpela na sam vrh modnega sveta.

Foto: Instagram @sofiarichiegrainge
Foto: Instagram @heloise.guillet
Foto: Instagram @valeria.lipovetsky

3D cvetlice vseh velikosti

3D rože vidimo to poletje na skoraj vseh modnih kosih – od čevljev, do oblek, trakov za lase in verižic. Izbira je res velika, zato bodite drzne in preizkusite ta viralni trend, ki bo v še tako običajno kombinacijo vnesel trenutek Carrie Bradshaw.

Foto: Instagram @ninasandbech
Foto: Instagram @shaemarie
Foto: Instagram @lenaterlutter

Prosojne slip obleke

Čeprav spomladi morda ta trend ni izgledal kot nekaj, kar bi radi posnemali, je zdaj zgodba malce drugačna, saj lahko prosojne obleke kombinirate za na plažo in pod njimi enostavno oblečete kopalke.

Slip obleke vsakemu outfitu dodajo pridih čutnosti in vsekakor vas vabimo, da to čutnost nosite pogumno in ponosno, tako kot slavni sestri Kendall in Kylie Jenner.

Foto: Instagram @kyliejenner
Foto: Instagram @kendalljenner
Foto: Instagram @kyliejenner

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close