6 stvari, ki jih ima vsaka uspešna ženska na svoji pisalni mizi

31. julij 2023

6 stvari, ki jih ima vsaka uspešna ženska na svoji pisalni mizi

31. julij 2023
Foto: Pexels

Preberite, katere so tiste ključne stvari, brez katerih si uspešne ženske ne predstavljajo svojega delovnika.

Naša pisalna miza vsekakor razkriva veliko o nas – na njej najdemo stvari, ki jih imamo radi, ki nas spravljajo v dobro voljo, ter morda tudi fotografije, ki nas spomnijo na lepe trenutke. Prav tako naša pisalna miza razkriva, ali smo organizirani, ali pa se bolje znajdemo v kreativnem neredu. Vse to odraža našo osebnost.

Ne glede na to, pa obstaja nekaj ključnih stvari, na katere prisegajo vse uspešne ženske. Predstavljamo vam jih v nadaljevanju.

1. Beležka

Vsaka ambiciozna ženska ima na svoji pisalni mizi beležko. Vanjo si zapisuje svoje naloge in ure sestankov, zato je to odlična rešitev za organiziranje misli in držanje urnika. Prav tako je beležka primerna za zapisovanje novih, velikih idej, ki se vam morda porajajo med delovnim dnevom.

Foto: Pexels

2. Očala, ki blokirajo modro svetlobo

Vsi, ki preživijo pred računalnikom več ur na dan, vedo, da lahko prevelika izpostavljenost modri svetlobi, ki jo oddajajo ekrani naprav, negativno vpliva na zdravje. Povzroča lahko namreč napetost oči, glavobole, migrene, slabo pa lahko vpliva tudi na kvaliteto spanca. Zato je nošenje takšnih očal ključnega pomena. 

3. Steklenica za vodo

Hidracija je izjemno pomembna, ne glede na to, ali smo v pisarni ali ne. Torej, če je na naši mizi ena stvar, ki je hkrati koristna in funkcionalna, je to nedvomno steklenica vode. Ker naj bi bilo pitje vode veliko bolj zabavno, če je v ljubki steklenički, lahko danes v obilici izbire najdete takšno, ki ustreza vaši osebnosti in vašim potrebam.

Foto: Instagram @myequa

4.  Knjiga s pozitivnimi afirmacijami 

Uspešne ženske verjamejo v moč misli, zato si vsako jutro pred delom vzamejo nekaj minut časa in preberejo nekaj afirmacij, s katerimi postavijo namere za svoj dan. Storite to tudi vi in poskrbite, da boste pozitivno in samozavestno začeli svoj dan ter bili pripravljeni na vse morebitne izzive.

5. Stvar za zmanjšanje stresa

Vsaka uspešna ženska ima na svoji pisalni mizi nekaj, kar ji pomaga zmanjšati stres. Gre za stvar osebne izbire, nekatere najbolj sprosti vonj eteričnih olj, predvsem sivke, medtem ko si druge raje prižgejo svečo z njihovim najljubšim vonjem. Morda pa vam za obvladovanje stresa najbolj pomaga, da si privoščite nekaj koščkov čokolade – poiščite nekaj, ki vam najbolje ustreza in to postavite na svojo pisalno mizo.

Foto: Pexels

6.  Nekaj, kar vas spominja na vaš “zakaj”

Tudi najbolj uspešni ženski lahko kdaj zmanjka motivacije in navdiha. Zato je ključno, da imate pred sabo vedno tisti razlog, zakaj ste sploh začeli in zakaj počnete to, kar počnete. To vam bo pomagalo, da boste lahko stopili korak nazaj in na stvar pogledali z druge perspektive. To je lahko morda fotografija nekoga, ki vas navdihuje, verz, ki vas motivira, ali pa prvi evro, ki ste ga kdaj zaslužili. Naj vam to služi kot vzpodbuda tudi v najbolj razburkanih dneh.

Style. Več novic

New Report

Close