7 lepotnih novosti, ki so ta mesec na našem seznamu želja

19. januar 2024

7 lepotnih novosti, ki so ta mesec na našem seznamu želja

19. januar 2024
Foto: Zadig&Voltaire

Leto se je komaj začelo in že smo nabrali košarico najnovejših lepotnih izdelkov, ki bi jih z veseljem postavili na našo kozmetično polico.

1. Parfumska voda Zadig&Voltaire This is Really Her!

Navdušeni smo nad novo olfaktivna igra kontrastov in tekstur edinstvene dišave This is Really Her!, v kateri se v zgornjih notah prepletajo rožnati poper, akord bazilike, vrtnice ter jantarjeve note, v osrčju šopek vrtnic z za znamko ikonično kostanjevo aromo ter za konec še preplet not pačulija in akorda čutne vanilje. Navdih za kreacijo, ki jo zaznamujejo tople, lesne in jantarne note, je bil pustolovski duh nočnega Pariza.

Foto: Zadig&Voltaire

2. Naprava za obnovo telesa Beea Beauty Revive Perfect Body

Konca prejšnjega leta je luč ugledala nova znamka lepotnih tehnološko naprednih pripomočkov Beea Beauty. Pri hrvaški znamki nam je v oči najbolj padla naprava za nego telesa proti staranju, ki združuje tri napredne tehnologije, radio frekvenco, električno stimulacijo ter rdečo LED luč. Naprava spodbuja nastajanje kolagena, učvrsti telo, popravi in ​​zmanjša vidnost strij ter zmanjša obseg telesa in lokalizirane maščobne obloge.

Foto: Instagram @beea.hr
Foto: Instagram @beea.hr

3. Rdečilo za lica Chanel Les Beiges Healthy Winter Glow Blush

Letošnjo zimo francoska znamka Chanel predstavlja kolekcijo ličil v omejeni izdaji Le Beiges Winter Glow, ki so jo navdihnili izleti v gore. Naravno sijoč sijaj z mehkim učinkom lahko ustvarite s čudovitim rdečilom za lica, ki je na voljo v treh različnih odtenkih, rožnatem, temno rdečem in koralnem. Svileno mehko teksturo na lica nanesete s priloženim ploščatim čopičem.

Foto: Instagram @chanel

4. Rdečilo za ustnice Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte

Zaljubili smo se v rdečilo za ustnice L’Absolu Rouge Drama Matte, ki je del omejene izdaje za letošnje valentinovo. Razvajajte svoje ustnice z intenzivnim in udobnim mat zaključkom, izbirate pa lahko med tremi različnimi odtenki. Poleg teksture in intenzivnih barv nam je najbolj všeč embalaža z odtisom žametnih srčkom, vzorcem, ki se nadaljuje tudi na šminki.

Foto: Instagram @lancomeofficial
Foto: Instagram @lancomeofficial

5. Gel proti nepravilnostim Erborian Centella SOS Patch

Vsi, ki imate problematično kožo, boste navdušeni nad novim negovalnim izdelkom Erborian, ki je prva pomoč pri nastanku mozoljev. SOS Patch tretma se po nanosu na kožo pretvori v lahek gelski obliž, ki se po štirih do petih minutah posuši in s prostim očesom ni več viden. Obliž ščiti mozolj pred nadaljnjim onesnaženjem, zahvaljujoč formuli z aktivnimi in učinkovitimi sestavinami pa bo ta v komaj štiriindvajsetih urah vidno zmanjšan in manj rdeč.

Foto: Erborian

6. Tekoča podlaga Kylie Cosmetics Power Plush Longwear Foundation

Znamka Kylie Cosmetics, pod katero se podpisuje mlajša od sester Jenner, je predstavila prvo tekočo podlago Power Plush Longwear Foundation. Podlaga s srednjo prekrivnostjo, ki naj bi bila obstojna do 12 ur, je na voljo v kar 40 odtenkih, lahkotna vodoodporna tekstura pa zabriše pore in drobne linije.

Foto: Instagram @kyliecosmetics
Foto: Instagram @kyliecosmetics

7. Serum za lase Kérastase Blond Absolu Pure Hyaluronic Acid Serum

Svetlolaske v svojo lasno rutino vključite serum s hialuronsko kislino za obnovo svetlih las, ki obenem vlaži lasišče. Serum pomirja lasišče in pomaga popraviti površinske poškodbe zaradi beljenja las ter ohranja lasišče vlažno. Lase so po uporabi veliko bolj sijoči in močnejši, zato se posledično manj lomijo.

Foto: Kerastase

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close