Kakšen trend na nohtih bi morali izbrati glede na vaš horoskop?

05. januar 2024

Kakšen trend na nohtih bi morali izbrati glede na vaš horoskop?

05. januar 2024
Foto: Instagram @learnahstarbuck_nailartist

Kakšen trend na nohtih bi morali izbrati glede na vaš horoskop?

05. januar 2024
Foto: Instagram

Trendov je vsako leto veliko, zato smo vam letošnje trende manikire izbrali glede ena vaše horoskopsko znamenje.

Če ste še neodločeni glede naslednje manikure, se splača pogledati v zvezde. Vaš znak v horoskopu bo razkril, kateri trend nohtov je ustvarjen za vas. Od igrivih barvnih mešanic do svetlih tonov in bleščic, pa vse do preprostih odtenkov. Izberite dizajn nohtov, ki najbolje odraža vašo osebnost.

Vodnar

Zračno horoskopsko znamenje predstavlja ustvarjalno in sanjavo naravo, zato so oblaki kot nalašč! Kaj je lahko boljšega od ljubkega oblačka na vaših nohtih, ki je igriv, a ne preveč vpadljiv?

Foto: Instagram @mich_inails.mx

Ribi

Oblika nohtov, ki se poda k ribam, je pravzaprav očitna. Osvežujočo in optimistično naravo tega zodiakalnega znamenja namreč najbolje odražajo dizajni nohtov v odtenkih modre, ki predstavljajo harmonijo z vodo. Lahko izberete različne odtenke za vsak noht posebej ali jih zmešate mes seboj na enem nohtu.

Foto: Instagram @moonvely

Oven

Kakor je oven samozavesten in pustolovski, ne želi, da bi mu narekovali lepoto. Tako lahko pri oblikovanju nohtov še malo eksperimentirate in na primer namesto ene barve izberete več barv hkrati. Ni nujno, da so si sorodne ali v isti barvni paleti.

Foto: Instagram @learnahstarbuck_nailartist

Bik

Bik je ljubeč, a racionalen in z obema nogama trdno stoji na tleh. Ko gre za modo in lepoto, ima to horoskopsko znamenje raje praktične in klasične sloge s faktorjem udobja. V ta opis spada preprosta manikira s svetlečim detajlom, ki je videti subtilno, a še vedno dovolj opazno.

Foto: Instagram @learnahstarbuck_nailartist

Dvojčka

Kot dvojčka po horoskopu ste verjetno zelo igrivi in ​​ekspresivni, čemur mora seveda ustrezati tudi oblikovanje nohtov. Kaj pravite na primer mavrične nohte, ki zaradi izrezanih detajlov pritegnejo dvojno pozornost?

Foto: Instagram @frecklepusnails

Rak

Rak ima zvest, čustven in intuitiven značaj ter veliko časa nameni razmišljanju. Če ste veliko razmišljali, katero barvo bi izbrali za svoje nohte, vam priporočamo nežne rožnate in tople rdeče, ki so popolna izbira za to zodiakalno znamenje. Okrasite jih še s preprostimi motivi kot je srce.

Lev

Levinje lahko svoj močan, samozavesten ter vse prej kot dolgočasen karakter poudarite prav tako divjo manikiro. Veliko karizmo dopolnite s posebnim kromirano sijočim dizajnom nohtov.

Foto: Instagram @overglowedit

Devica

Če ima nekdo rad podrobnosti in je organiziran, je to nedvomno devica. Morda največja perfekcionistka od vseh znamenj potrebuje dizajn nohtov, ki je natančen in je videti zelo urejeno in šik. Med njimi je obrnjena francoska manikira, ki je absolutno v trendu.

Foto: Instagram @ harrietwestmoreland

Tehtnica

V vsakem, ki je rojen v znamenju tehtnice, se skriva želja po harmoniji. To očarljivo zodiakalno znamenje lahko doseže popolno lepotno ravnovesje z manikiro, sestavljeno iz dveh barv, od katerih je vsaka geometrijsko nanesena na eno polovico nohta.

Foto: Instagram @frecklepusnails

Škorpijon

Eden med najbolj `napornih` zodikalnih znamenj je vsekakor škorpijon, ki ima občutljivo in čustveno plat, lahko pa je tudi zelo odločen, samosvoj in trden. Kaj bi lahko to bolje izrazilo kot dizajni nohtov s sijočimi strelami? Zagotovo boste pritegnili pozornost, po kateri tako močno hrepenite!

Foto: Instagram @paintedby.lucy

Strelec

Strelci obožujejo odkrivanje novih stvari in so izredno živahni, zato so jim všeč nenavadne ideje in poslikave na nohtih. Glede na to, da se ne bojite pretiravati vam predlagamo ekstravaganten dizajn nohtov z zvezdami in svetlečimi kamenčki. Najbolj drzni namesto črne izberite živahne odtenke.

Foto: Instagram @samrosenails

Kozorog

Kozorog želi razmisliti o vseh možnostih, preden se odloči. Prepričani pa smo, da jim o tem dizajnu nohtov ni treba preveč razmišljati, saj je videz eleganten in brezčasen, izrezan detajl pa sodobnejša različica.

Foto: Instagram @frecklepusnails

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close