9 lepotnih novosti, katere komaj čakamo, da jih preizkusimo

28. marec 2024

9 lepotnih novosti, katere komaj čakamo, da jih preizkusimo

28. marec 2024
Foto: Canva, arhiv proizvajalcev

9 lepotnih novosti, katere komaj čakamo, da jih preizkusimo

28. marec 2024
Foto: Canva, arhiv priozvajalcev

Ena lastovka še ne prinese pomladi, jo pa zato novi lepotni izdelki, ki bodo zaznamovali prihodnje mesece. Odkrijte top novosti, ki bodo končale na naših kozmetičnih policah.

Parfumske vode Bastille Paris

V aromatičnem svetu dišav francoska parfumerska hiša Bastille s svojimi naravnimi vonji revolucionira svet parfumerije. Vsaka dišava je zasnovana z drznostjo ter niansami sestavin, ki ustvarijo večdimenzionalnost. Sestavine dišav, pri čemer gre za 95% naravnih, niso skrivnost, saj si znamka želi biti transparentna.

Zbirka šestih dišav je popolnoma veganska in čista, zasnovana brez negativnega vpliva na hormonski sistem, brez dodatkov topil, stabilizatorjev, barvil ali filtrov proti UV sevanju. Pri proizvodnji izdelkov, ki je v Franciji, upoštevajo vsa trajnostna načela in uporabljajo sestavine, pridobljene s pravično trgovino).

Foto: Bastille

Piling za telo Tree Hut Vitamin C Shea Sugar Scrub

Priljubljena ameriška blagovna znamka Tree Hut, ki navdušuje na področju telesne nege, je sedaj na voljo tudi pri nas. Zaljubili smo se v njihove pilinge, ki so neverjetno dišeči, mamljivo slastni, vrhunske teksture in nadvse učinkoviti.

Veganski in koži prijazni izdelki vsebujejo visoke koncentracije koži prijaznih, rastlinskih sestavin kot so maslo ši (karitejevo maslo), pravi sladkor, aloe vero, sadne encime ter mešanico šestih dragocenih olj (olje avokada, makadamije, trobentice, mandljevo olje, konopljino olje, kokosovo olje), ki poskrbijo, da bo vaša koža gladka, mehka in povsem prenovljena.

Foto. Tree Hut

Korektor, Guerlain Terracotta Concealer

Francoska znamka Guerlain je predstavila moč tekočega korektorja, ki ga odlikuje naraven videz in dolgoobstojnost ves dan. Korektor izjemno dobro prekrije vse nepravilnosti, lahko ga nanašate po meri (v plasteh) za brezhibno popoln videz.

Tekstura je še posebej udobna, saj je izredno mehka ter zahvaljujoč tehnologiji brez prenosa zagotavlja optimalno uporabo. Inovativna in dolgotrajna formula korektorja vsebuje 95% sestavin naravnega izvora, nanaša pa se s pomočjo mehkega čopiča na paličici.

Foto: Guerlain

Tekoče rdečilo za lica Essence Baby Got Blush

Lepotni svet že zadnjih nekaj let osvajajo tekoča rdečila, ki omogočajo čudovit sijoč videz. Nam je všeč novo rdečilo za lica znamke Essence, ki ima izredno lahkotno tekoč formulo, zaradi katere je nanos in zabrisanje še posebej preprost.

Včasih so rdečila v tubah nepraktična, zato nam je pri tem rdečilu všeč aplikator z vrtljivim mehanizmom, ki omogoča natančen in nadzorovan nanos. Rdečilo je na voljo v štirih odtenkih in na licih ustvari nežen, naraven sijaj.

Foto: Essence

Rdečilo za ustnice MAC M·A·Cximal Silky Matte

Priljubljena znamka vizažistov po vsem svetu, ki stavi na trend, umetnost, individualnost in inovativnost, predstavlja legendarno šminko v novi preobleki. Nadgradili so ikonično mat šminko z novim svilnato mat zaključkom in formulo “Good-For-Lips”, ki bo vašim ustnicam dala bogatejši videz, boljši občutek in daljšo obstojnost.

Kolekcija šmink vsebuje kar 40 odtenkov, mat svilnat občutek pa ustvarja kremasta mešanica kokosovega olja, bio karitejevega masla in bio kakavovega masla, ki neguje in nahrani ustnice. Šminke bodo pustile pravi vtis, a ne odtisov, saj zagotavljajo 12-urno obstojnost barve, ki ne zbledi.

Foto: MAC

Parfumska dišava, Mugler Alien Hypersense

Alien je edna kultnih dišav modne hiše Mugler, ki jo je ustanovil Thierry Mugler. Družina dišav pa je bogatejša za dišavo Alien Hypersense, hipersenzorično dišavo, ki je najbolj nora in čutna doslej.

Mugler v novi dišavi prvič predstavlja dragocen, trajnostno pridobljen sambaški jasmin, izvleček iz cvetov jasmina, ki prihaja neposredno iz Muglerjevih lastnih polj v Indiji. Ključno sestavino dopolnjujejo esenca zelene mandarine, hrustljavi akord sočne hruške, električni kašmiran ter svilnato nežen mošus, pomešan s slano, toplo in seksi ambro.

Foto: Mugler

Učvrščevalna krema, Biotherm Blue Peptides

Odkrijte odlično kremo v boju proti znakom staranja, Blue Peptides Uplift, ki z ekskluzivno kombinacijo sestavin zagotavlja takojšen rožnat sijaj in učvrstitev kože v izredno kratkem času. Formula kreme vsebuje frakcije kolagenskih peptidov, ki skrbijo za zaščito nivoja kolagena v koži za polnost kože ter Life Plankton, ki vsebuje 35 hranil, ki jih sicer najdemo v koži.

Foto: Biotherm

Maskara, L’Oreal Paris Panorama

Maskara je zaključek vsakega lepotnega videza, izdelek, ki vaše oči odpre in jih poveča ter zaokroži celotno ličenje. Definirajte svoje trepalnice s pomočjo nove maskare Panorama, ki zaobjame vsako trepalnico posebej, z intenzivno črno kremno teksturo in obliki očes prilagojeno kakovostno krtačko z različno dolgimi ščetinami podaljša trepalnice. Omogoča naraven videz brez zlepljenja in grudic na trepalnicah ter dolgoobsojnost brez luščenja.

Foto: L’Oreal

Puder v prahu, GOSH Mineral Powder

Pot do brezhibne polti ne običajno dolga, a brez pravih izdelkov skoraj nemogoča. Svojo kozmetično torbico dopolnite z mineralnim pudrom v prahu s svilnato teksturo, ki jo je nadvse enostavno nanesti na kožo. Puder brez dišav je veganski in testiran proti alergijam, omogoča pa srednjo do popolno prekrivnost z mat zaključkom.

Izredno lepo se nanaša in zabriše, za nanos pa uporabite gost čopič, s pomočjo katerega puder nanašajte prek tekoče podlage oz. samostojno čez po nanosu negovalnih sestavin, v kolikor ne uporabljate tekoče podlage.

Foto: GOSH

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close