Preizkusili smo viralno kozmetiko Selene Gomez in to je naše mnenje

20. marec 2024

Preizkusili smo viralno kozmetiko Selene Gomez in to je naše mnenje

20. marec 2024
Foto: Rare Beauty

Preizkusili smo viralno kozmetiko Selene Gomez in to je naše mnenje

20. marec 2024
Foto: Rare Beauty

Zvezdnice ena za drugo lansirajo svoje lepotne znamke in med popularnejšimi ta hip je vsekakor Rare Beauty, znamka Selene Gomez.

Izdelki za ustnice so eni najbolj prodajanih pri znamki Rare Beauty, zato smo se odločili, da preizkusimo priljubljen dvojček, svetleč balzam Stay Vulnerable Glossy Lip Balm in svinčnik za ustnice Patient Matte Lip Liner.

Izbrali smo odtenek v naravni barvi ustnic Nearly Neutral, ki je nevtralen in pristaja večini polti.

Foto: Katja Štravs

Balzam, ki je sicer na voljo posamično, obsega pet različnih odtenkov, formula pa naj bi zagotavljala dolgotrajno vlaženje, obstojno barvo in sijaj za polne in zdrave ustnice.

Za pomiritev in nego ustnic vsebuje botanično mešanico lotosa, gardenije in bele vodne lilije. A kakšen je balzam v resnici?

Foto: Instagram @rarebeauty

Tekstura je izredno gladka in lepo mazljiva, občutek na ustnicah je prijeten, lahek in nikakor lepljiv. Glede celodnevne navlaženosti se ne moremo strinjati, vsekakor pa so ustnice še nekaj časa po nanosu mehke.

Aplikator je ozek s stanjšano obliko na konici, kar omogoča natančnejši nanos, ščetine aplikatorja pa so izredno nežne in mehke. Vonj ni najbolj prijeten, a se na srečo hitro razgubi. Všeč nam je, da je sijaj diskreten in ne končni videz ne deluje preveč umetno.

Foto: Rare Beauty
Foto: Rare Beauty

Vizualno je balzam povprečen, zlata barva pokrovčka ustvarja pridih razkošja, najbolj pa navdušuje skriti napis “Ti si izjemna” na notranji strani škatlice. Set vsebuje še vzorčni svinčnik za ustnice na navoj, ki je na naše razočaranje slabo obstojen, je pa zato mat tekstura izredno mehka in nanos prijeten.

Naša končna razsodba? Izdelka, za katera smo odšteli 28 evrov, sta solidna in če lahko greste mimo neprijetnega vonja, je razmerje med ceno in kakovostjo dokaj primerna.

Lepotna linija Selene Gomez sicer obsega vse od izdelkov za nego kože, celoto palet ličil, do lepotnih pripomočkov ter celo trenirke, ki pa se jo da dobiti zgolj na spletni strani znamke. Selena je znamko ustanovila leta 2020, trenutno pa je njena vrednost ocenjena na več kot 1,8 milijard evrov.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close