4 načini, s katerimi Rebel Wilson ohranja svojo novo postavo

18. junij 2022

4 načini, s katerimi Rebel Wilson ohranja svojo novo postavo

18. junij 2022
Foto: Profimedia

Rebel Wilson je leto 2020 proglasila za leto svojega zdravja in se odločila shujšati. Sedaj razkriva, kaj počne, da svojo novo postavo obdrži, saj je to najtežji del novega življenja.

Rebel Wilson je bila zelo odprta glede izgube odvečnih kilogramov in svojega zdravja. Od začetka leta 2020 je izgubila več kot 30 kilogramov in dosegla ciljno težo ter je sedaj usmerjena v uravnoteženo in zdravo življenje.

Po hujšanju se je odločila ohraniti svojo novo linijo, a na način, s katerim se ne omejuje preveč.

Več ljubezni do sebe

Ena od navad, ki je najbolj vplivala na Rebel in njeno zdravje, je bila več ljubezni do sebe. V intervjuju za revijo People je opisala spremembo v svojem načinu razmišljanja in kako je to vplivalo na njene prehranjevalne navade.

“Mislim, da sem jedla čustveno, včasih pa sem se tudi prenajedala, ker se nisem imela dovolj rada. Zdravje je res odvisno od lastne vrednosti in ljubezni do sebe,” je povedala.

Foto: Profimedia

Vadba na različne načine

Ena od stvari, s katerimi se mnogi ljudje spopadajo, ko gre za uravnavanje telesne teže, je vadbena rutina, v kateri uživajo. Če se boste prisilili, da ste v formi na načine, v katerih ne uživate, boste hitro opustili vadbo.

Na svoji poti do zdravja je Rebel našla veliko različnih aktivnosti za vsak dan, v katerih uživa. Rada redno hodi, igra tenis in izvaja visoko intenzivne intervalne treninge (HIIT).

Foto: Profimedia

Poje veliko beljakovin

Poleg tega ni začela samo jesti bolj zdravo, ampak je v svojo dnevno prehrano začela vnašati tudi več beljakovin. Za revijo People je povedala, da je pred izgubo teže zaužila tudi do 3000 kalorij na dan, a so bili to večinoma ogljikovi hidrati, zaradi katerih je po obroku še vedno čutila lakoto.

Zato se je osredotočila na dieto z visoko vsebnostjo beljakovin, kar je izziv, ker ne poje veliko mesa, vseeno pa ima rada ribe, lososa in piščančja prsa.

Foto: Profimedia

Ne omejuje se

Igralka je za Women’s Health razkrila, da nič ni prepovedano, ampak se osredotoča na to, da so njeni obroki zdravi in ​​prehransko uravnoteženi. Čeprav ima rada hamburgerje in krompirček, jih zdaj poje v manjših količinah in se počuti boljše kot prej.

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close