K. F. / 22. junij 2022

To je 10 najbolj šik cekarjev iz aktualne ponudbe

Cekarji že dolgo niso samo pripomoček za na plažo, v katerega spravimo brisačo, sončno kremo in očala.

Zadnjih nekaj let so postali nepogrešljiv poletni modni dodatek, ki ga tudi v službi, mestu ali na sprehodu s ponosom razkazuje vsako trendovsko dekle.

Cekarji iz rafije imajo moč, da vsakemu videzu dodajo poletni pridih. To je popolna torbica za vse priložnosti! Trendi letos zapovedujejo manjše do srednje velike cekarje ovalnih oblik z majhnimi ali malo večjimi detajli.

Prestižne modne znamke, kot so Dsquared2, Ted Baker in Kenzo na cekar rade dodajo svoj logotip, modeli nizkocenovnih znamk, kot so Zara, Mango in Asos, pa se raje poigravajo z barvami in vezeninami.

Ted Baker, 259 evrov
Ted Baker, 259 evrov
Tory Burch, 413 evra

Kakšen model izbrati? Takšen, ki bo najbolj odražal vašo osebnost in ki bo v harmoniji z vašo postavo. Bolj drobne izberite manjši cekar, tiste, ki ponosno razkazujete svoje oblike, pa se raje odločite za večjega.

Za vas smo izbrali 10 najlepših cekarjev višje in nižje cenovnih blagovnih znamk, ki bodo postali vaš nepogrešljiv modni dodatek.

Dsquared2, 177 evrov
Dsquared2, 177 evrov
Kenzo, 245 evrov

Modni namig

Cekar iz rafije se bo odlično podal k lahkotni poleni oblekici v najbolj trendi vzorcu te sezone in elegantnim natikačem s peto.

Avtor
Piše

K. F.

New Report

Close