Adidas je lansiral slušalke, ki se vam ne bodo nikoli izpraznile

02. april 2023

Adidas je lansiral slušalke, ki se vam ne bodo nikoli izpraznile

02. april 2023
Foto: Adidas

Ugašanje slušalk sredi treninga sedaj ne bo več skrb, saj se Adidasove nove slušalke polnijo kar same.

Brezžične slušalke so postale že skoraj norma. A velik minus teh malih naprav je, da jih je po nekaj urah uporabljanja treba napolniti. In zagotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ko ste jih prižgali, niste bili pozorni na odstotek baterije, tako pa so vam sredi opravila ugasnile. Ne vemo, ali nam trening še kaj pokvari tako kot čista tišina.

Ta problem je Adidas rešil s svojo najnovejšo inovacijo v tehnološki industriji produktov na sončno energijo. Lansirali so brezžične slušalke s samopolnjenjem Adidas RPT-02 SOL, ki se napajajo tako s sončno kot z umetno svetlobo.

Foto: Adidas

Po navedbah blagovne znamke je pripomoček odporen proti znoju in škropljenju ter “lahko prenese znoj vaših najtežjih vadb.” Da bi ohranili ekološko ozaveščeno miselnost tudi med proizvodnjo, so slušalke izdelane iz 87-odstotne reciklirane plastike.

Izdelek je bil razvit v sodelovanju s švedskimi inovatorji solarne tehnologije Exeger in je narejen iz njihovega revolucionarno lahkega celičnega materiala PowerfoyleTM, ki pridobiva energijo iz naravne in umetne svetlobe za polnjenje slušalk kar med uporabo, brez kabla.

Foto: Adidas

Anders Olsson, produktni vodja pri Zound Industries, je dejal: “Svetloba je bila vedno pozitiven vir energije za ljudi in zdaj se lahko nanjo zanesemo za napajanje slušalk. Pomembno je, da še naprej razvijamo najboljše inovacije v svojem razredu in premikamo meje nosljive tehnologije. Ustvarjanje slušalk Adidas RPT-02 SOL nam omogoča, da preizkusimo te meje in neprekinjeno predvajamo glasbo, tako da se lahko športniki osredotočijo na svojo zmogljivost, ne da bi jih skrbelo, da bi izpraznili baterijo.”

Samopolnilne slušalke Adidas lahko dobite na spletnem mestu znamke za 230 dolarjev (okrog 210 evrov).

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close