Airbnb v najem ponuja palačo iz priljubljene serije!

19. januar 2023

Airbnb v najem ponuja palačo iz priljubljene serije!

19. januar 2023
Foto: Profimedia

Druga sezona serije Beli lotos je postregla s številnimi arhitekturnimi lepotami Sicilije. 

Poleg hotela in palače v Palermu je v oči zagotovo stopila tudi palača, v kateri sta Daphne in Harper preživeli noč. Ta sicilijanski “palazzo” lahko celo običajni ljudje najamejo na Airbnbju. No, povsem običajni ljudje verjetno ne – cena na noč je namreč dobrih 5400 evrov na noč. 

Foto: Airbnb

Palača je znana pod imenom Villa Tasca, nahaja pa se med Palermom in Monrealom, zgolj deset minut je oddaljena od znamenitosti, kot sta znamenita Palatinska kapela in Kapucinske katakombe. 

Deli palače so ohranjeni iz 16. stoletja, okoli palače pa je približno osem hektarov čudovitih vrtov z več kot sto let starimi drevesi ter jezerom. 

Villa Tasca ima tudi svoj bazen, sobo za bilijard, sobo za glasbo, bar in opremljeno teraso. 

Foto: Airbnb

Palača ima štiri spalnice, v eni je postelja kraljevskih dimenzij, v ostalih pa so postelje kraljičinih dimenzij, torej v širino merijo 160 centimetrov. Vsaka soba ima tudi svojo kopalnico, pa tudi svoj zasebni prostor za posedanje. Kopalnice so odete v marmornate ploščice. 

V palači najdemo številne portrete z zlatimi okviri, lesene garderobne omare, marmornate kipce in neverjetne stenske poslikave. 

Foto: Airbnb

Če vas opis in slike palače ne prepričajo, naj povemo, da je v ceno najema všteto tudi osebje: manager butler, čistilke in kuhinjsko osebje, pri čemer je potrebno dodati, da je potrebno hrano in pijačo doplačati. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close