Angelina Jolie nad Brada Pitta: “Davil in pretepal je najine otroke!”

05. oktober 2022

Angelina Jolie nad Brada Pitta: “Davil in pretepal je najine otroke!”

05. oktober 2022
Foto: Profimedia

Angelina Jolie želi enkrat za vselej končati s svojim bivšim možem Bradom Pittom.

Potem ko je Brad Pitt vložil tožbo proti Angelini Jolie zaradi prodaje vinskega posestva v Provansi, ki sta ga kupila skupaj, mu igralka zdaj vrača udarec. Proti njemu je vložila povratno tožbo, v kateri je nekdanjega moža obtožila hudega nasilja nad njunimi otroki.

V dokumentih, ki jih je pridobil Rolling Stone, Joliejeva trdi, da je njun zakon razdrla po groznem prepiru, ki se je zgodil med vožnjo v zasebnem letalu. V njem naj bi Pitt verbalno in fizično zlorabljal njo in vsaj dva od njunih šestih otrok.

Foto: Profimedia

Udrihal po otrocih in jih polival s pivom

14. septembra 2016 naj bi med vožnjo z njihovega francoskega posestva v Los Angeles postal agresiven in začel kričati in udrihati po Angelini, kasneje pa naj bi planil še na enega od njunih otrok. Joliejeva naj bi skočila na njegov hrbet, da bi ga ustavila, potem pa je postalo le še huje.

Igralec naj bi enega otroka udaril v obraz, drugega pa davil. Angelina in otroci naj bi bili po incidentu tako prestrašeni, da so se stisnili v zadnji kot letala pod odeje in niso upali niti na stranišče. Pitt naj bi medtem še zmeraj divjal in jih polival s pivom in vinom.

“Otroci so ga prosili, naj preneha, vsi so bili prestrašeni in nekateri so jokali,” piše v tožbi. Ko so pristali, naj bi Pitt družini preprečil, da izstopi iz letala. Popustil je šele po 20 minutah, ko je posredoval eden od otrok. Angelina je pet dni kasneje vložila zahtevo za ločitev.

Foto: Profimedia

Tožba je v javnost prišla kot posledica pravnega boja med nekdanjim zvezdniškim parom, ki se na sodišču prepirata zaradi posestva Chateau Miraval v Franciji. Par ga je kupil leta 2008, z upanjam, da bo zemljišče spremenil v dom in uspešno podjetje.

Ob ločitvi sta si posestvo enakomerno razdelila, Angelina pa naj bi po Pittovih besedah svoje delnice skrivaj in nezakonito prodala nekemu podjetju. Joliejini odvetniki so se uprli in trdili, da jo je Pitt po ločitvi izrinil iz poslovanja in da je upravičena do prodaje svojega dela premoženja.

Foto: Profimedia

Nedavne prijave trdijo, da je Joliejeva svoj del posestva večkrat poskušala prodati neposredno Pittu, vendar naj bi igralec odstopil od dogovorjenega posla, potem ko je predložila zapečaten dokaz o nasilju v družini za primer skrbništva.

Pitt naj bi v zameno za dovoljenje, da proda svoj delež kleti, zahteval, da molči o “njegovi fizični in čustveni zlorabi nje ter njenih otrok”. Na povratno tožbo se še ni odzval.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close