Brad Pitt: “To je po mojem mnenju najlepši moški na svetu!”

25. september 2022

Brad Pitt: “To je po mojem mnenju najlepši moški na svetu!”

25. september 2022
Foto: Profimedia

Igralca bi številni uvrstili med najlepše moške, toda Brad Pitt ima v mislih nekoga drugega. 

58-letni igralec je v intervjuju z revijo Vogue razkril, kdo so po njegovem najlepši moški na svetu. Kot prvega je navedel pokojnega igralca Paula Newmana, ki je igral v zlatem obdobju Hollywooda, najbolj znan pa je filmu Barva denarja, za katerega je leta 1986 prejel tudi oskarja za najboljšo moško vlogo. 

Paul Newman z ženo Joanne Woodward. (Foto: Profimedia)

“Tako lepo se je postaral. In vsi pravijo, da je bil res posebna, radodarna, topla in iskrena oseba,” je dodal Pitt. 

Paul Newman leta 1992. (Foto: Profimedia)

Kdo pa je trenutno najlepši?

Pitt pravi, da med živimi preprosto mora izbrati Georgea Clooneyja. “Ponavadi se jaz vedno zafrkavam iz njega in on se vedno dela norca iz mene. In tokrat bom šel v drugo smer, samo tokrat,” se je pošalil Pitt. 

Clooney in Pitt se pogosto šalita na račun en drugega. (Foto: Profimedia)

Kaj pa med ženskami?

Pitt se je pred šestimi leti razšel z igralko Angelino Jolie, s katero ima šest otrok. Uradno sta se ločila leta 2019, toda še danes bijeta vojno za skrbništvo otrok ter lastništvom nad vinsko trto v Franciji. Pitt se je sicer po ločitvi vrnil na samsko sceno, toda v teh letih ni našel resne zveze.

Leta 2020 so ga povezovali z nemško manekenko Nicole Poturalski, te dni pa so vse glasnejše govorice, da se Pitt zanima za še eno manekenko, in sicer slavno 31-letno lepotico Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski. Foto: Profimedia

Ratajkowski je trenutno v ločitvenem postopku z možem Sebastianom Bear-McClardom, s katerim ima dveletnega sina. Čeprav so njuni predstavniki za stike z javnostjo razmerje zanikali, pa viru blizu obeh pravijo, da je Pitt na manekenko vrgel oko že leta 2020 na zabavi po podelitvi oskarjev, toda ta je bila takrat še v razmerju.

Takoj, ko je pred meseci postala tudi uradno samska, pa naj bi jo povabil na zmenek, ki ga je menda sprejela, saj naj bi se ji Pitt vedno zdel “luštkan”.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close