Aplikacije, ki vam pomagajo izbrati najboljše stilske kombinacije

10. januar 2024

Aplikacije, ki vam pomagajo izbrati najboljše stilske kombinacije

10. januar 2024
Foto: Pexels

Aplikacije, ki vam pomagajo izbrati najboljše stilske kombinacije

10. januar 2024
Foto: Pexels

Ali tudi vi vsako jutro stojite pred polno omaro oblačil in ne veste, kaj obleči? Niste edine, to je težava mnogih žensk po vsem svetu.

A na srečo v današnji digitalni dobi že obstajajo aplikacije, ki vam pomagajo digitalizirati vašo omaro, torej razvrstiti oblačila in se odločiti kako jih kombinirati.

Aplikacije so zelo enostavne za uporabo in po nekaj časa bodo postale veš najljubši modni pomočnik. Tukaj je pet najboljših:

Save your wardrobe

To je ena izmed najbolj priljubljenih tovrstnih aplikacij in je idealna izbira, če želite svoja oblačila podrobno razvrstiti po kategorijah. Ko to storite, vam aplikacija predlaga kombinacije, vi pa lahko celoten postopek dodatno personalizirate z vnosom trenutnih želja. Če nosite na primer rdečo barvo, to sporočite aplikaciji in ta vam bo ponudila kombinacije s poudarkom na rdeči barvi.

Skap

Ko posnamete fotografijo in svoje oblačilo naložite v aplikacijo, lahko začnete načrtovati kombinacije. Skap Stylist je modni svetovalec, generiran z umetno inteligenco, ki vam bo kar najbolj pomagal pri sestavljanju kombinacij, še ena posebnost te aplikacije pa je možnost povezovanja vaše digitalne garderobe z digitalno garderobo vaše najboljše prijateljice.

My Wardrobe — Outfit Finder

Ta aplikacija je nekoliko drugačna od prejšnjih dveh, saj ne predlaga kombinacij, temveč oblačila temeljito razvršča. Super je, če želite natančno vedeti, koliko sivih puloverjev imate, poleg tega je zelo uporabna pri nakupovanju, saj vam bo povedala, česa imate preveč in katerega kosa morda ne potrebujete v svoji zbirki.

Whering

Ta aplikacija deluje podobno kot druge aplikacije, ki pomagajo pri oblikovanju kombinacij, le da morate pred uporabo izpolniti anketo o slogu oblačenja. Po tem bo aplikacija prilagodila svoje predloge temu, kar ste napisali.

Stylebook

Stylebook je odlična aplikacija, s katero lahko načrtujete, kaj in kdaj boste oblekli ali kaj boste vzeti na potovanje. Seveda vse to generira sama aplikacija, kar je še posebej v pomoč na potovanjih. Možno je tudi organizirati in razvrstiti kose po kategorijah in imeti pregled nad svojo garderobo v vsakem trenutku na dlani.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close