Barve, ki bodo razvedrile vaše jesenske oprave

08. oktober 2022

Barve, ki bodo razvedrile vaše jesenske oprave

08. oktober 2022
Foto: IMAXtree

Prišla je jesen in z njo novi modni trendi. Predstavljamo vam nekaj barv, ki bodo razbile vaše monotone jesenske oprave.

Ciklamno roza je najmočnejši barvni trend sezone, vendar se motite, če mislite, da je edini. Ti svetli odtenki so popolni za jesen, še posebej v kombinaciji z nevtralnimi toni – eksperimentirajte s temi nepričakovanimi barvami, ki bodo pretresle vaše obleke in dneve. 

Oranžna 

Pantone je za to jesen lansiral odtenek z imenom oranžni tiger in modni svet mu dosledno sledi. Preskočite oprave, ki so oranžne od glave do pet in jih nosite v kombinaciji z alternativnimi nevtralnimi odtenki, kot so temno siva, taupe in rjava. 

Kobalt modra 

V novih kolekcijah smo modro videli v vseh variacijah, mi pa zgrabimo tisto najbolj intenzivno in gremo do konca: kombinacije, v katerih si jo želimo, so tiste, v katerih prevladuje (skupaj z nevtralnimi modnimi dodatki). Kostimi, obleke in kompleti v tem odtenku bodo to jesen vsekakor na repertoarju. 

Rumena 

Sončne odtenke običajno povezujemo s pomladjo in poletjem, v tokratni ediciji pa jih bomo uporabili za ogrevanje jesenskih dni. Poigrajte se z večjimi kosi, kot je jakna ali plašč ali obleka – zakaj pa ne? 

Poleg klasičnih bordo rdečih, rjavih in ostalih jesenskih odtenkov, lahko sedaj svoje oprave popestrite tudi s temi odtenki, brez da bi preveč izstopali.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close