M. V. / 21. september 2022

Zlata zaponka na pasu je glavni detajl te jeseni!

Zahvaljujoč pasu Gucci z zaponko GG so pasovi z logotipom postali eden najbolj priljubljenih modnih dodatkov, mnoge znamke pa so predstavile tudi svoje verzije.

Foto: IMAXTree

Logomanija je še vedno prisotna, sploh ko gre za pasove. In če so prej vzdolž celotnega pasu vladale začetnice znamk ali celo njihova polna imena, je v zadnjih sezonah logomanija postala bolj skromna in veliko bolj elegantna.

Prvak pri tem je zagotovo Guccijev pas z znakom GG, takoj za njim pa Valentino in Hermes, ki sta najpogostejši znamki, ki krasita pasove ljubiteljic mode po vsem svetu.

Foto: IMAXTree
Foto: IMAXTree

Pri velikih modnih imenih gre običajno za najfinejše usnje, edini odmik od klasične črne ali dolgočasno sivih odtenkov pa so – zlate zaponke z logotipom. Zlata zaponka tudi sama po sebi deluje izjemno uglajena in pri vsakemu stajlingu, še posebej, če govorimo o velikih znamkah, poskrbi za pridih luksuza.

Bistvo takšnih pasov je popolnost minimalističnih damskih kombinacij.

Najpogosteje jih lahko na primer vidimo s klasičnimi hlačami ravnega kroja in belo srajco, dodatni dodatki pa so le trendi čevlji in dobra torbica. Pas pri teh opravah pa je glavni detajl.

 

 

 

 

 

Foto: IMAXTree
Foto: IMAXTree

Jeseni pasovi dobijo še eno vlogo, ko z njimi zategnemo prevelike jakne in poudarimo pas, pogosto pa jih lahko vidimo, da nadomeščajo klasične pasove na dežnih plaščih in ostalih plaščih.

Seveda pa za dober pas ni treba zapraviti manjše premoženje, saj v high street ponudbi zlahka najdemo odlične in prav tako elegantne modele!

 

 

 

 

Avtor
Piše

M. V.

New Report

Close