Bi vi nosili take kopalke?

02. maj 2022

Bi vi nosili take kopalke?

02. maj 2022
Foto: Shein

Znamka Shein je svoje nakupovalke presenetila z zelo skromnimi kopalkami.

Poletje se bliža in mnoge dame iščejo nove modne kopalke za na plažo, v katerih bodo blestele. Znamka Shein je že nekaj let med popularnejšimi spletnimi trgovinami z kopalkami in drugimi oblačili.

A letošnjo sezono so s svojimi enodelnimi kopalkami mnoge nakupovalke razočarali. Nekatere so jih primerjale z “mrežo za sir”.

Svoji kolekciji so namreč dodali črne enodelne kopalke za pičlih 8 funtov (okrog 9,5 evra), ki pa zagotovo ne bodo pustile veliko domišljiji. A mnoge ženske nad njimi niso navdušene. Kopalke so oblikovane tako, da na sprednjem delu telesa mednožje pokrijejo z le enim samim tankim trakom, okrašenim z diamanti.

Foto: Shein

Kopalke so kupce zelo razburile, ena je celo komentirala, da “iz njih kriči vaginalno vnetje,” druga pa se je pošalila, da bi potrebovala škarje za grmovje, preden bi pomerila te kopalke.

Nekatere so se spraševale, kako naj bi s temi kopalkami svoje intimne predele sploh pokrile, ena izmed komentatork pa je vprašala: “Kje pa so njeni intimni predeli?!”

“Svet ima dovolj stvari, s katerimi se mora ukvarjati, jaz temu ne bi dodajala svoje pojave v teh kopalkah. Mislim, da bom naredila svoj del in ne bom nikogar izpostavljala pogledu name v tem.”

Foto: Shein

Mnogi pa so primerjali kopalke z ikoničnim mankinijem, ki ga je nosil Borat v filmu leta 2006: “Je to ženska verzija Borata?”

Shein se na komentarje in vprašanja zaenkrat še ni odzval.

Kaj pa vi, bi oblekli te kopalke?

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close