Bodo nagrobne sveče s pomočjo te vplivnice postale nov modni dodatek?

30. oktober 2023

Bodo nagrobne sveče s pomočjo te vplivnice postale nov modni dodatek?

30. oktober 2023
Foto: Instagram @mentolgram

Bodo nagrobne sveče s pomočjo te vplivnice postale nov modni dodatek?

30. oktober 2023
Foto: Instagram

Po mnenju vplivnice Tine Mentol se bo to slej ko prej zgodilo.

Medtem ko v Ameriki prihod jeseni pomeni naval na Starbucksov priljubljeni Pumpkin Spice Latte, se v Evropi hkrati zgodi napad na … nagrobne sveče. Tako vsaj meni Tina Mentol, ki se je na račun naše obsedenosti z nagrobnimi svečami – na leto jih v Sloveniji prižgemo kar 16 milijonov – konkretno pošalila.

Posnela je zabaven video z naslovom Pumpkin Spice Season in Europe, v katerem se pretvarja, da pije iz nagrobne sveče. “Torej vi pijete vosek od sveč?” je pod videom, ki si ga je ogledalo neverjetnih 2,1 milijon ljudi, komentiral eden od njenih sledilcev iz tujine. “Očitno res ne poznajo naših običajev. Nekateri so dejansko mislili, da je to resnično,” se je čudila Tina.

A ni se ustavila tukaj. Ljudem je bila njena šala s nagrobno svečo očitno zelo všeč, zato je posnela še več videev. V enem od njih pleše med policami s nagrobnimi svečami, medtem ko se v ozadju sliši pesem Feels Like Heaven.

@heavymentol FEELS LIKE HEAVEN – ALL SAINTS DAY IS COMING SOON #PUMPKINSPICE #EUROPE #BALKAN #easterneurope ♬ (Feels Like) Heaven – Fiction Factory

Ni kaj, Tina ima res izjemen smisel za humor. No, še korak dlje pa je bila torbica, ki jo je izdelala iz nagrobne sveče. Ja, prav ste slišali. Na vijolično svečo je pritrdila tanko verigo, jo okrasila z veliko rdečo pentljo in si jo kot modni dodatek nadela na ramo.

@heavymentol 👀 #pumpkinspice #season #autumn #halloween ♬ Season Of The Witch – Lana Del Rey

Kaj pravite, ali lahko to postane nov modni trend?

@heavymentol PURSE FIRST FIT CHECK #EUROPE #halloween #pumpkinspice ♬ get him back – speduptayrey⸆⸉

Glede na blazen odziv na njene videe in številom ljudi, ki so jih začeli posnemati, ni dvakrat za reči …

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close