Bomo kralja lahko videli v seriji slavnega igralca?

13. december 2022

Bomo kralja lahko videli v seriji slavnega igralca?

13. december 2022
Foto: Profimedia

“Prava kraljeva družina,” je igralec zapisal na svojem Instagramu.

Pred dnevi sta igralca Ryan Reynolds in Rob McElhenney, ki imata v lasti valižanski nogometni klub Wrexham, na zelenici sprejela kralja Karla III. in kraljico Camillo.

Igralca in kraljevi par so fotografi posneli med stiskom rok in klepetom, videti pa je bilo, da se med pogovorom močno zabavajo.

“Imel sem priložnost videti eno od čudes Wrexhama, in sicer nogometni klub, ki Wrexham postavlja na zemljevid kot še nikoli prej.”

Karel III

Kralj je ob tem omenil tudi izjemen dosežek valižanske reprezentace, ki se je uvrstila na nogometno svetovno prvenstvo.

Reynolds in kralj Karel III med pogovorom. (Foto: Profimedia)

Srečanje s kraljem bosta igralca zagotovo prikazala tudi v svoji dokumentarni seriji Welcome to Wrexham, ki prikazuje igralca in njuno odločitev za nakup kluba. Igralca sta klub kupila v času sezone 2020/2021 z željo, da s svojimi investicijami pomagata klubu doseči nove uspehe.

“Uspeh tega kluba je odvisen od vsakega posameznika v Wrexhamu. To je veliko breme, vendar se ne pritožujem. To je ena najboljših stvari v mojem življenju.”

Ryan Reynolds

Oba igralca pred nakupom kluba nista še nikoli obiskala Walesa, prav tako sta se v živo spoznala šele pri nakupu kluba. McElhenney, ki je najbolj znan kot ustvarjalec in igralec v seriji It’s Always Sunny In Philadelphia, je bil vodilna sila, toda potreboval je nekoga z veliko denarja in Reynolds je bil za.

Slednji je nedavno za medije povedal, da se o nakupu kluba, vrednim več kot dva milijona evrov, ni posvetoval s svojo ženo Blake Lively, ki je bila zaradi tega zelo nejevoljna.

Nasmejan kralj Karel III je spoznal tudi igralce moštva. (Foto: Profimedia)

Moštvo iz Wrexhama v tej sezoni dosega dobre rezultate, prav tako so zelo popularni med nogometnimi navdušenci, predvsem na račun serije.

“Naredili bomo vse, da bi izboljšali in povzdignili to skupnost in ta klub, obisk kralja pa je zagotovo eden od načinov, da to dosežemo,” je povedal zvezdnik filma Deadpool Reynolds.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close