Beseda, ki je zvezdniški par nikoli ne izreče pred svojimi otroki

03. december 2022

Beseda, ki je zvezdniški par nikoli ne izreče pred svojimi otroki

03. december 2022
Foto: Profimedia

Je to njun recept za dolg in srečen zakon?

Številne hollywoodske zvezde, ko sta na primer Jennifer Lopez in Kim Kardashian, se odločijo najeti varuško za varstvo svojih otrok. A kar zadeva zvezdniški par Ryan Reynolds in Blake Lively, se zdi, da imata drugačno vizijo vzgoje otrok. Večkrat sta namreč jasno povedala, da ne podpirata varušk in da večino dela z otroki opravita sama.

A kako jima to uspeva ob njunih natrpanih urnikih? In kaj se zgodi, ko mora eden od njiju snemati film v tujini, drugi pa ostane sam s tremi otroki? Tako, da imata jasno začrtana pravila, ki se jih strogo držita.

Foto: Profimedia

Besede, ki jih ne uporabljata pred otroki

Par zelo pazi, kaj govori v prisotnosti otrok. Ryan je zelo previden pri besedah in se izogiba besedi “šefovski”. Blake je pojasnila:

“Šalila sva se, da nama najina hčerka rada ukazuje, da je šefovska, on pa je rekel, da nikoli več ne želi uporabiti te besede za hčerke, ker nikoli ne slišimo, da bi človeka kritizirali, da je šef. To, da je moški šef, nima negativnega prizvoka, zakaj bi torej delali negativno konotacijo ženski, ki je šefovska? To je podcenjevanje in jih ne spodbuja, da bi bile šefice.”

Par je tudi zelo previden pri uporabi besed, kot sta “ona” in “on”. Želita si, da bi njuni otroci odraščali v družbi, ki je popolnoma spolno nevtralna.

Foto: Profimedia

Filmov nikoli ne snemata hkrati

V nekem intervjuju je Blake razkrila, kako z možem načrtujeta svoj delavnik. Pri tem upoštevata več pravil, eno od teh pa je, da se njuni snemalni urniki nikoli ne prekrivajo. Poleg tega, če eden od njiju snema v tujini, gre na pot vsa družina. Tako je bilo denimo, ko je Ryan snemal Deadpool v Vancouvru.

Igralka je pojasnila:

“Ko je moj mož snemal film Deadpool, sem bila ves čas tam. Nikoli ne delava hkrati. Tukaj smo kot družina. In potem bova spakirala in grem sama posnet nekaj filmov. Vsak od naju se mora tu in tam odreči filmu, ki mu je všeč, da ne bi delala oba hkrati in je en lahko ves čas z otroki.”

Foto: Profimedia

Odkar imata otroke, pravi Lively, jima je kariera vedno na drugem mestu. Zato jima prilagajanje temu urniku ne predstavlja težav.

“Občudujem ljudi, ki čutijo, da jih izpolnjuje njihova kariera, toda tisto, kar izpolnjuje mene in mojega moža, je najina družina. Ob zavedanju tega je vse ostalo na drugem mestu.”

Zdi se, da ta formula dela čudeže za slavni par, ki pričakuje že četrtega otroka, saj veljata za enega najbolj zaljubljenih in iskrenih parov v Hollywoodu.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close