Britney Spears najavila novo knjigo, v kateri bo razkrila vse

18. julij 2023

Britney Spears najavila novo knjigo, v kateri bo razkrila vse

18. julij 2023
Foto: Profimedia

Popzvezdnica bo razkrila “osupljivo ganljivo zgodbo o svobodi, slavi, materinstvu, preživetju, veri in upanju”.

Ameriška zvezdnica Britney Spears je avtobiografijo z naslovom The Woman in Me (Ženska v meni), ki bo izšla 24. oktobra, več kot leto in pol po tem, ko je pevka sklenila domnevno 15 milijonov dolarjev vredno pogodbo za knjigo spominov, poroča STA.

V njej opisuje svoj vzpon do slave, napete odnose z družino in izkušnjo 12-letnega življenja pod skrbništvom očeta, ki ga je leta 2021 prekinil sodnik.

Knjiga bo izšla 24. oktobra. (Foto: Profimedia)

Kot so za portal Page Six povedali v založbi, je bil podpis pogodbe “eden največjih poslov vseh časov”. Po besedah Jennifer Bergstrom iz založbe Gallery Books je pevkino “prepričljivo pričanje na sodišču pretreslo svet, spremenilo zakone ter pokazalo njeno navdihujočo moč in pogum”. Pri tem je imela v mislih nastop 41-letne pop zvezdnice na sodišču, kjer se je zavzela za prenehanje skrbništva po duševni stiski leta 2007.

Bergstrom meni, da bo tudi knjiga imela podoben učinek, ter dodala, da so v založbi ponosni, da bodo lahko delili njeno zgodbo.

Foto: Profimedia

Prestala živčni zlom in 13-letno skrbništvo

Britney Spears je zaslovela leta 1999 z izdajo prvega albuma …Baby One More Time, njena kariera pa je začela pešati leta 2007, ko je po številnih težavah v zasebnem življenju na očeh javnosti doživela živčni zlom. Zaradi več dogodkov, ki naj bi pričali o njenem slabem psihičnem stanju, je skrbništvo, kar se je zdelo sporno ali vsaj nenavadno, nad njo prevzel oče.

Kmalu se je vrnila k nastopanju in izdala tri albume, se pojavila na različnih televizijskih oddajah ter izpeljala glasbeno rezidenco v Las Vegasu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

A januarja 2019 je oznanila, da do nadaljnjega odpoveduje nastope, vse glasnejša pa je postala glede skrbništva, za katerega je javno dejala, da je ta ureditev kruta, ter očeta ter druge obtožila, da izrabljajo sistem.

Leta 2021 pa se ga je po 13 letih končno osvobodila in znova dobila nadzor nad svojim življenjem in premoženjem.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close