Kje je Britney Spears?

24. december 2022

Kje je Britney Spears?

24. december 2022
Foto: Profimedia

Na spletu se pojavljajo številne teorije o tem, kje in v kakšnem stanju je trenutno nekdanja pop princeska. 

Od novembra 2021 zvezdnica ni več pod skrbništvom svojega očeta in njeni oboževalci so bili v preteklem letu navdušeni nad dejstvom, da je spet samostojna in neodvisna, toda v zadnjem času številne zelo skrbi za njeno zdravje in varnost. 

Pojavljajo se teorije, ki gredo celo tako daleč, da špekulirajo, da je pevka mrtva ali pa so jo klonirali, najbolj pogoste pa so tiste, ki pravijo, da je pod strogim nadzorom svojih asistentov ali moža Sama Asgharija.

Njeni oboževalci budno spremljajo njena družbena omrežja, pa tudi družbena omrežja njenih sorodnikov in prijateljev. 

Foto: Profimedia

Britney je namreč po poroki z Asgharijem letos junija za nekaj časa izginila iz javnosti, zaradi česar so bili oboževalci precej zaskrbljeni. Njene objave na družbenih omrežjih so polne plesnih videov in golih selfijev, oboževalci pa ugotavljajo, da so številne objave v resnici slike iz preteklosti. 

Pojavlja se vprašanje, ali zvezdnica to počne namenoma, da bi zavedla ljudi glede tega, kje se zares nahaja in kaj počne, ali pa gre za nadzor s strani njenega moža.

Britney je na primer oboževalcem nedavno sporočila, da odhaja v New York, toda oboževalci so hitro ugotovili, da je v resnici v Mehiki, prav tako so analizirali njene Instagram objave, v katerih je zelo ljubeča do svoje sestre Jamie Lynn Spears, s katero sta sicer več let stali na nasprotnih bregovih, na številnih fotografijah pa se zdi, da je Britney povsem spremenjena. 

Čeprav oboževalce močno skrbi za pevko, pa je dodatna negativna pozornost zanjo zagotovo precej obremenjujoča. Na stran njenega moža sta se že postavila spletni portal TMZ in Perez Hilton, ki pravita, da čeprav so določeni primeri res bizarni, zanje zagotovo obstaja pojasnilo.

Ko je pred približno dvema tednoma pevka za nekaj časa izbrisala svoj profil na Instagramu, je njen mož oboževalcem pojasnil, da družabna omrežja travmatizirajo pevko, ki si je zgolj vzela malo odmora. Prav tako je odstranila možnost komentiranja na svojem Instagram profilu.

“Ona ima svoj glas in je svobodna ženska. Spoštujem njeno zasebnost in jo vedno varujem.”

Sam Asghari

Asghari je še dodal, da včasih pretirano zaščitništvo povzroči več škode kot koristi.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close