Če vam moški pošilja takšna sporočila, je zagotovo pravi!

22. november 2023

Če vam moški pošilja takšna sporočila, je zagotovo pravi!

22. november 2023
Foto: Unsplash

Če vam moški pošilja takšna sporočila, je zagotovo pravi!

22. november 2023
Foto: Pexels

Kako prelepo je lahko zgodnje ali tudi ponedeljkovo jutro, če vas na mobilnem telefonu pričaka njegovo prelepo sporočilo.

Če vam moški polepša dan, še preden se vaše ustnice dotaknejo jutranje kave, je pravi. Brez dvoma! Ni lepšega načina, da se prebudiš s sporočilom od moškega, ki misli nate. Draga, kako si spala?, res ve, kako pričarati sonce tudi na najbolj deževno jesensko jutro.

Ni boljšega načina, da že od jutra nasmejani dočakate dež in veter, gnečo v prometu, na tisoče obveznosti, godrnjavega šefa, ljubosumne prijateljice, nesramne blagajničarke in vrste na banki. Drobna pozornost kot je sporočilo na telefonu lahko naredi čudeže!

Foto: Pexels

Njegovo jutranje sporočilo je odlična motivacija, če je pred vami naporen delovni dan. Si predstavljate, da ste v sveži zvezi, on pa na vas ne pomisli od večera. Dvomimo, da ima kaj več zanimanja kot za to, kar se zgodi po tem večernem sporočilu.

Dajte priložnost moškemu, ki ste mu prioriteta v življenju, ki vas ima v mislih čim odpre oči, ki ga resnično zanima, kako se počutite in kako ste preživeli dan. Moškemu, ki najprej pomisli na vas in nato nase, na katerega se lahko zanesete, ki je ob vas ne glede na vse.

Sporočilo za dobro jutro je res dober znak, zato cenite to. Večina žensk se zbudi le s polno baterijo na telefonu in zaležanimi lasmi.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close