Takšnih sporočil ne smete poslati svojemu bivšemu

06. oktober 2023

Takšnih sporočil ne smete poslati svojemu bivšemu

06. oktober 2023
Foto: Unsplash

Takšnih sporočil ne smete poslati svojemu bivšemu

06. oktober 2023
Foto: Unsplash

Ne glede na količino popitega alkohola, vaša še vedno močna čustva ali neizmerno jezo, mu nikakor ne pošiljajte teh sporočil. Ohranite dostojanstvo in pamet. Bivši je bivši z razlogom.

Četudi ga pogrešate in si želite, da bi mu izkazali ljubezen, naklonjenost ter povedali, da se vrne v vaše življenje, ne pošiljajte sporočil, za katere vam bo že naslednji trenutek, uro ali dan kasneje izredno žal.

Sporočilo, v katerem poudarite, da vam je težko zaradi razhoda

“Zakaaaaj si mi to storil? Mislila sem, da imava nekaj posebnega! Nimaš pojma, kako je težko …” 

To je samo eden izmed mnogih slabih primerov, s katerim ne boste niti zavrteli časa nazaj, niti vrnili njegovih čustev. Edina stvar, ki jo s takim sporočilom dosežete, je, da poudarite, kako vam je hudo in da je srečen, ker se je rešil tako patetičnega dekleta.

Foto: Unsplash

Preprosta sporočila, kot da se ni nič zgodilo

“Čao;)

Po burnem razhodu morda mislite, da je čez noč pozabil, da nista več v vezi. Sporočilo, kot je »Čao«, komaj kdo lahko prezre, saj se po navadi dopisovanje nadaljuje. Lahko vam zaupamo, da zaman upate, da bo vaš bivši spoznal, da je bil vajin razhod napaka. Še slabša od patetičnih sporočil, so tista, v katerih se pretvarjate, da se ni zgodilo nič in da ste »izgubili spomin«.

Sporočilo z nepotrebno vsebino

“Pogrešam te!”

Če si zares želite, da bi se bivši vrnil k vam, vam sporočilo s tako vsebino ne bo pomagalo, pokazati mu morate z dejanji. Morate mu pustiti čas, da premisli o vajini zvezi, če seveda še obstaja kanček upanja o drugem poskusu. V primeru, da se je zaljubil v drugo, se to izkaže za mučenje same sebe, saj si verjetno ne bo premislil.

Foto: Unsplash

Sporočila z ljubosumnimi izbruhi v sporočilih. Nikakor ne!

“Čestitam! Niti teden dni ni minil in si že našel novo.

Pa poglejmo najprej z vaše strani. Kakšna bi bila vaša reakcija, če bi dobili tako sporočilo od nekdanjega fanta? Verjetno bi si mislile, da ste imele opravka s »psihopatom«. Torej, ne glede na to, kako vas je prizadela vest o tem, da ima vaš bivši drugo, ignorirajte situacijo kolikor se le da.

Poleg tega boste pustile vtis razočaranke, ki še vedno sledi vsakemu njegovemu koraku. Na ta način ga boste težje prebolele. Morda na koncu le ugotovi, da nova izbranka ni to, kar si je želel in se vrne k vam, a če mu boste `težili`.

Sporočilo, v katerem trdite, da se počutite odlično.

“Sicer pa sem super!

Bodimo realni, če bi bili zares super, potem tega ne bi niti poudarjali, saj ne bi imeli niti časa za to. S takšnimi sporočili, kjer trdite, da še nikoli niste bili boljše, pravzaprav dokazujete ravno obratno.

Foto: Unsplash

Sporočilo, v katerem mu zastavite tisoč vprašanj

“Hej, kaj počneš? Kako je tvoj brat? Lepo ga pozdravi! Pa mama? Lep pozdrav tudi od moje sestre.”

Ja, to je brez dvoma ena najhujših možnosti! Verjamemo, da mu želite zastaviti tisoč vprašanj in dobiti od njega čim več informacij, pa vendar se zadržite. Če se kljub temu odločite, da mu pošljete sporočilo, naj bo to dobro premišljeno in …. Počakajte, da vam odgovori, nikar mu na neodgovorjeno ne pošljite novih sporočil.

Sporočilo, ki ga pošljete ne glede na to, da je prejšnje ignoriral

“Hej, kaj počneš? Hmmm … Nisem vedela, da ne znaš več odgovoriti na moja sporočila. In navsezadnje, si ne zaslužim nobene razlage, ničesar?

Če ni odgovoril na vaše prvo sporočilo, potem nam najbrž ni treba razlagati, da od vas ne sme dobiti nobenega sporočila več. Nikar takoj ne sklepajte, da noče odgovoriti, morda ima tehten razlog, zakaj še ni odgovoril in morda še bo. Ampak, če se boste prenaglili in `težili`, bo velika verjetnost, da vam ne bo nikoli.

Foto: Unsplash

Slučajno« sporočilo, v katerem ga želite narediti ljubosumnega

“Hehe, res sva se imela SUPER! Seveda, da se spet vidiva!:) Upsss, napaka!

Seveda se kdaj zmotimo in pošljemo sporočilo napačni osebi. V tem primeru bo očitno in smešno. Pričakujete lahko le … tišino.

Pijana ali seksi sporočila, ki se jih boste naslednji dan sramovali

“Ljubiiimteaateeeewtatszatazttz. Želimteahfdhk

Ne glede na količino alkohola v krvi in močna čustva do bivšega, mu nikakor ne pošiljajte »pijanih« sporočil, saj boste v njegovih očeh nizko padli in bo le še bolj vesel, da nista več par.

Foto: Unsplash

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close