Christina Aguilera po novem ambasadorka za lubrikante

30. marec 2023

Christina Aguilera po novem ambasadorka za lubrikante

30. marec 2023
Foto: Instagram @xtina

Pevka je soustanoviteljica znamke, ki v ospredje postavlja intimo, zdravje in užitek.

“Vedno sem rada govorila o seksu,” pravi pevka, ki je ob izidu linije lubrikantov znamke Playground, pri kateri sodeluje kot soustanoviteljica in glavna ambasadorka, javnosti zaupala tudi, da lahko orgazem doseže na štirih različnih točkah svoje vagine.

Pravi, da tega pri svojih dvajsetih ni vedela, toda “bolj kot raziskuješ, več odkriješ,” je povedala in dodala, da je v svojih 42 letih svojo vagino dodobra spoznala. 

Foto: Instagram @xtina

Playground trenutno ponuja štiri različne lubrikante na vodni osnovi, ki so povsem veganski in vsebujejo sestavine, kot so hialuronska kislina, ekstrakt bambusa ter vitamin E. “Če kaj, so to skoraj kot vitamini za vašo vagino, saj so dobri za vas, kar le redko slišimo,” linijo opiše Aguilera.

Foto: Instagram @xtina

Toda zakaj bi kupovali lubrikante posebne znamke, če obstajajo cenovno ugodnejše in dostopnejše znamke? Aguilera pravi, da bi morala biti uporaba lubrikanta del naše wellness rutine. “Ne pomišljamo, ko gremo v trgovino in kupimo nekaj za naš obraz, vlažilno kremo, produkt za naše lase. Vendar ne namenjamo časa in pozornosti našim vaginam, ko potrebujejo malo dodatne ljubezni in nege,” pravi.  

Foto: Instagram @xtina

Pevka dodaja, da rada pomaga ženskam, ki se te teme malo bojijo in nimajo varnega prostora za pogovor o tem, da se počutijo opolnomočene. 

“Upam, da bom navdahnila ženske, da jim bo dovolj udobno, da lahko spregovorijo o svojih izkušnjah in sprejmejo svoje telo in svojo spolnost ter kaj jim ta pomeni, ker vsaka ženska je drugačna.” 

Christina Aguilera

Pravi, da v njeni družini o takšnih temah niso govorili, saj njena mama in babica o spolnosti nista želeli govoriti. “Žalostna sem, da je imela moja babica takšen pogled na spolnost. Več kot očitno ni dosegla točk užitka. Morda bi bila včasih malo srečnejša, če bi jih,” je bila iskrena zvezdnica. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close