Cindy Crawford razkrila, zakaj je ignorirala agente in pozirala za Playboy

25. september 2023

Cindy Crawford razkrila, zakaj je ignorirala agente in pozirala za Playboy

25. september 2023
Foto: Profimedia

Cindy Crawford razkrila, zakaj je ignorirala agente in pozirala za Playboy

25. september 2023
Foto: Profimedia

V novem dokumentarcu je spregovorila o tem, zakaj se je na vrhuncu slave odločila, da ignorira nasvete svojih agentov in pozirala za Playboy.

Na Apple TV+ je prišel dolgo pričakovani dokumentarni film The Super Models, ki ponuja ekskluzivni vpogled v kariero največjih supermanekenk vseh časov: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linde Evangelista in Christy Turlington.

V njem so svetovno znane manekenke razkrile zakulisje njihovega delovanja in Cindy Crawford se je med drugim dotaknila svojega slavnega poziranja za revijo Playboy leta 1998, kar so ji njeni agenti sicer odsvetovali.

“Vsi v mojem življenju so takrat menili, da ne bi smela delati za Playboy,” je razkrila in dodala, da je bila podobnih misli tudi njena manekenska agencija. “Rekli so, da to ne ustreza vrstam poslov, ki bi jih moral opravljati.” Crawfordova je dodala, da čeprav je “razumela platformo Playboya in kaj to simbolizira” in je vedela, da je bilo “definitivno izven običajne poti za manekenko, ki je redno pozirala za Vogue v tistem času,” jo je ponudba še vedno zanimala.

Foto: Profimedia

Podobne fotografije objavil tako Playboy kot Vogue

Manekenka je nato pojasnila, da se je na snemanju počutila zelo udobno, saj je delala s slavnim modnim fotografom Herbom Rittsom, s katerim je že imela izkušnje, poleg tega pa je s Playboyem sklenila dogovor, da bo imela popoln nadzor nad fotografijami. Dogovorili so se celo, da lahko celoten editorial pade v vodo, če ji končni rezultat ne bo všeč.

Nato pa se je izšlo bolje, kot je pričakovala. “S Herbom sva fotografiranje za Playboy združila s fotografiranjem za francoski Vogue na Havajih. Najprej smo posneli fotografije za Vogue, nato pa še za Playboy,” je razložila in dodala, da skoraj nisi mogel razločiti, katere slike so bile za francoski Vogue in katere za Playboy.

Foto: Profimedia

Celotno izkušnjo je na koncu opisala z besedami: “Četudi sprejmem odločitev, s katero se drugi ne strinjajo ali pa jim ta odločitev ni všeč, če gre za mojo odločitev in imam nadzor nad njo, je to zame opolnomočenje. Tudi, če je v igri Playboy. Nikoli se nisem počutila kot žrtev te odločitve,” je zaključila.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close