Oglasno sporočilo / 19. december 2022

Edino darilo, ki si ga boste želeli pod božično jelko

Božični prazniki so pred vrati in če še ne veste, kaj bi podarili svoji najboljši prijateljici ali še bolje – sebi, imamo za vas super namig.

Podarite si darilo, ki odraža svobodo, ki kliče po eksperimentiranju in spodbuja k premikanju meja. Darilo, ki hkrati odraža prefinjeno ženstvenost, a v sebi nosi tudi neverjetno moč in neustavljivo strast. Vse to združuje majhna, zlata steklenička parfuma Yves Saint Laurent Libre – dišava, ki je veliko več kot samo to. Je utelešenje vaše osebnosti, vaše močne in briljantne avre, vašega zadovoljstva in vaše neustavljive energije, ki jo pošiljate svetu.

Foto: Anže Petkovšek

Dišava, ki pooseblja svobodo

Svoboda. To je beseda, ki definira Yves Saint Laurenta, moškega, ki je zmeraj hodil po robu, eksperimentiral in premikal meje zmožnega. On je bil tisti, ki je v 60. letih prejšnjega stoletja moški smoking preoblikoval v drzno formalno oblačilo za ženske in tako za vedno preoblikoval pravila oblačenja.

Po letih boja za emancipacijo ali uspeh je svoboda postala stanje duha. Način vodenja igre po lastnih pravilih. Brez kompromisov. Brez protislovja. Ker smo lahko močne in izjemno ženstvene hkrati. Mirne in obenem polne energije, ki jo vodi naš notranji ogenj in plamen življenja. Naj se sliši naš glas!

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek

Še bolj čutna kot kdaj koli prej

Dišava Yves Saint Laurent Libre je nastala med Parizom in New Yorkom, na meji med moškostjo in ženskostjo, s sestavinami, ki rastejo med Francijo in Marokom. Dišavo odraža intenzivna mešanica s pikantnim cvetličnim podpisom z medenimi toni, ki je močnejša kot kdaj koli prej.

“Želeli smo, da je nova različica dišave Libre še bolj čutna, zato smo jo obogatili s toplimi začimbnimi notami. Te intenzivne note so v kontrastu z vonjem fougère, značilne sestavine dišave. Nota pomarančnega cveta je še bolj poudarjena, njegova eleganca pa izrazitejša in privlačnejša kot kdaj koli prej,” je povedala kreatorka dišave Anne Flipo.

 

V dišavi se čuti izrazit vonj ingverja v kombinaciji z žafranom, ki raste v botaničnih vrtovih v Maroku, državi, ki je bila g. Saintu Laurentu izjemno pri srcu. Pomarančni cvet kot srce dišave je okrepljen z mehko in seksi noto medu, ki še dodatno poudari njeno privlačnost. V dišavi je prvič uporabljena tudi nota žafrana Ourika Gardens, ki je pridobljena s parno in molekularno ekstrakcijo, in razkriva edinstveno privlačne, kremaste in intenzivne lastnosti žafrana, vzgojenega v maroških botaničnih vrtovih.

Razkošna aroma medu, prepletena z vaniljo

Srce dišave Libre z dodatkom intenzivnih začimb postane rdeče kot ognjene rože, ki jih je Yves Saint Laurent oblikoval v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja za svojo revolucionarno dišavo Opium. Rdeča kot zemlja v Maroku, kjer je ta oblikovalec našel veliko navdiha za svojo živahno paleto in rdeča kot plamen, ki gori v srcu YSL ženske.

Za še večjo intenzivnost, je medena nota v dišavi dodatno okrepljena. Čeprav je naravno prisotna v dragocenem pomarančnem cvetu, je okrepljena z aromo žafranovega medu, pridelanega v vrtovih skupnosti Ourika, in razkošno aromo medu, ki ovije bele cvetne liste v zlato avro. Sočnost je poudarjena z vrhunskim izvlečkom burbonske vanilje, ki je bila zasnovana posebej za YSL in odraža balzamični ton.

Foto: Anže Petkovšek

Skupek vseh teh arom ustvarja dišavo, ki pooseblja svobodo. Dišavo, ki v vas prižge ogenj, ki vas spodbuja, da intenzivneje čutite svet okoli sebe in živite svobodno. Je skrivnost vaše samozavesti in karizme, ki se ji je nemogoče upreti. Le kdo si ne bi pod smrečico želel takšnega darila?!

New Report

Close