Nenormalno potrebna
Ja lahko si najdeš diskretnega prijatelja za sex lahko mi pišeš na [email protected]
A res655, 30.01.2024 ob 13:39
Ana345, 30.01.2024 ob 12:37
Je kak resen max. 35 let, v formi in vsaj 18+
Osrednja SLO
Ana…s te moke ne bo kruha
Piši [email protected]
Piši na gmail [email protected]
Poklici mene pridem js [email protected]
Ja ,lubike pišite,morda bo sreča na najini strani.
25 let, pomurska, športna postava, veliki… diskretno 100%, higiena zagotovljena
[email protected]
A je katera mal nagajiva poredna potrebna 😋😋😋🤔🌝😉
Uf jaz sem tudi zadnje čase tako potreben, ko hofim okoli me vsaka z svojo lepo ritko tako mika da bi jo prijel in odnesel pofukat, če katero zanima da se zmenimo naj piše na [email protected]
Anonimno977, 17.04.2024 ob 10:38
Maks 53 daj meil ti pisem 😉
@Maks 53 sem ti pisala😉
Locena bogatunka, 27.01.2023 ob 02:29
Zelo zanimiva tema…jaz pa ves cas sama…
piši mi [email protected] in ne boš več tako sama
V čem je fora, da vsi ful to “diskretnost” omenjajo? Pa da se bojo umil, to so pa ja samoumevne stvari.
Ampak ziher pa ne more nobena ženska rečt, da ne more pridt to seksa, če že tle samo mal metaforično stegno pokaže in se usuje kandidatov, da lahko samo še starost, postavo in barvo las izbira. Razen če bi imela res posebne preference, da bi iskala rdečelasca dolgih, skraužlanih las med 39 in 46 let, 179 do 186cm atletske postave iz okolice Zg. Dupleka pa da je po hrbtu poraščen, za to bi mogla pa na tinder.
Lep sončni pozdrav a je katera za mal tipkanja 🙂
Piši mi na [email protected]
Sem iz Ljubljane, 50 let, 180/80….vezan,diskreten.
Imata mene mlajsega vezanega 29…
Mala porednica, 28.06.2022 ob 22:19
Jaz malo čez 40 stara. Sem na istem. Partner pa za nobeno rabo, tako da razmišljam o menjavi. Amapk bo treba mlajšega dobiti ker tole čez 40 let je vse leno in utrujeno.
Ja lej. Čez 40 si… počasi boš za odpis, če že nisi. Vsak rajši fuka mlade punce… tako je.