Bea v peneči kopeli :)
Sem ti tam odgovorila, ti nisi prehiter.
mmmmm, srči, prepustim se tvojim rokam in tvojemu telesu,….vodiš naju po plesišču, lebdiva, tako lahkoten je najin ples, pa vendar strasten…..končava drug nasproti drugega, moja glava počiva na tvojih močnih prsih..objameš me okrog pasu in odpelješ nazaj na najino mesto, tokrat me posadiš bližje sebi…
kos sadja iz cotaila objamem z ustnicami, te mamljivo pogledam… približajo se mi tvoje.. in košček sadja si si izmenjujeva iz usta v usta…. vse dokler ga ne pojem… “krute” igre še ni konec, ne boš me tako lahko dobila… čakanje in zadrževanje je mamljivo…. obrnem stol, sedaj si ob meni in gledava si v oči…. slišim tvoj tihi mmmm…. nogici se narahlo razpreta….. ja vidim delček tvojih spodnjic…..
odličen prostor sva izbrala saj sva sama, malo vstran od drugih, na srečo pa še bar ni preveč poln. stojim sklonjen k tvojim ustnicam…… nakr rečem da se pomakneš malo naprej vsedem se za tebe. tako sm aoba na stolu.. ti pred mano.. glavo imaš nazaj, vrat pa se prepusti mojim poljubom, jeziku…. primem ti dlan in jo popeljem pod krilo, skupaj se igrava z rokami pod krilcem…. vidim tvoje napete joške, bradavičke so se prikazle preko majčke….
rokisi postajata vs ebolj nagajivi, tvoje dihanje vse globje, igram se preko hlačk z ščegetavčkom…. čutim da boš kmalu izbruhnila. končam z draženjem…. to je tako krut občutek da se obrneš in me strastno in grobo zaližeš, grizeš. vsedeš se na moja krila… mm objeta sva en proti drugemu… oprem pas, gumb, zadrgo…
in tedaj vskočim jaz….v zgodbo mislim…
pogledaš in rečeš….Bilo je pozno popoldne, sama sta bila v kotu barui in nenadoma si rekla: »Seksati hočem! Saj nimaš nič proti?« si dejala in poiskala vrh zadrge njegovega šlica. Ni odgovoril, le samozavestno se je nasmehnil. …….
khmm
z roko grem pod hlačke, k sočni ritki, ki me vabi. prstki počasi zlezejo v luknjico. mmm ozka luknjica ritke je nenormalno dobra… začnejo se tvoji vzdihi, zibanje bokov,… jaz s epa igram z tvojimi joškami, vratom, tvojim jezičkom 😉 držiš me za glavo…. mm prvi izbruh užitkov… ne morem se več zadržat. položim te n amizo, kozarca padeta po tleh.. za hip se vstrašiš.. ampak ti zašepetam na uho “miška vse je dogovorjeno ;)”… poskrbel sem da naju noben ne bo zmotil….. hlačke ti potegnem na stran… korenjaka pa zarinem v sočno luknjico. čisto počasi, da čutiš vsak cm več v tvoji pi*čkici…..
mm porivam ga do konca v tebe…. vse hitreje, moji prijemi so vse bolj grobi…
trdno te primem za joške, slišim tvoj tih stok… za trenutek se ustrašil a slišim tvoj šeeee… daj me grobo…. te besede me vedno totalno razvnamejo…postname vedno volj divji.. tudi ti postaneš vse bolj divja z svojimi boki… čutim kao se luknjica oži,.. postajaš vse glasnejša….
ko si že mislila, da veš kaj te čaka te presentim.. zavežem ti oči kar pred vhodom v bar. ….počasi se odpraviva proti avtu. pomagam ti na sedež. tudi sam se usedem….. z roko primem za lice, poljubim… mislila si da se bo akcija nadaljevala v avtomobilu, a si se ponovno motila… z avtom se odpeljeva… naenkrat slišiš da se pogovarjam po mobitelu…. slišiš samo besede: “Je prosto?”….. in “Super, za 10 min bom pri vas!”…… avto se ustavi.. vodim te v stavbo…. po stopnicah navzdol…… do prostora, kje rje prijetno toplo, začnem te slačit…. rečeš.. “kaj počneš?”…… strasten poljub ti pove dovolj. tudi sam se slečem.. goli telesi stisneva tesno skupaj. poljubiva se. spustim se nižje in ti obliznem vročo mucko.
zatem te popeljem naprej….. zelo toplo je… slišiš vodo…… pepeljem te v… jacuzzi objameva se…. takrat ti odvežem očke. ozreš se naokoli…. vidiš, da sem te popeljal na mesto kjer imava popolnom aza sebe jacuzii, savno,, ležalnike, mize, tuš…;)