Bea v peneči kopeli :)
ne tak hitro…….saj ne, da bi kaj slabega mislil s tem…toda–mah…me boš že kapčal…nekoč…
kar ostani tukaj……haha…bom jaz tam tiste starejše pecal…hahaha
hecam te…ne ne…..nimaš prav……sicer lahko prideš..ni blema……ti pa svetujem , da ostaneš na obeh…kja veš…prihodnost je vedno negotova…verjemi….
porivam ga med joške, tvoji prstki pa se sprehajajo po ščegetavču, obiščejo mokro luknjico….. vstanem se.. hočem pomočiti nabreklega korenjaka z vidnimi žilami v pohotno luknjico. obrnem te, hočem te od zadaj… mmm prija topla in vlažna luknjica.. z roko grem preko bokov do tvojega ščegetavčka…. slišiš besede pohotnica moja… hočem te….. iz tvojih ust pa se sliši samo mmmmm, nimaš dovolj z prstkom si obdeluješ ritko….uff nora akcija…. pot pa kar teče po najinem telesu….. prelijem še malo vode na vroče kamne v savni…..
Para butne v zrak, mene pa zajame prvi val, tresem se, daj, pof*ukaj me, začneš nabijati. zdaj ne slišiš več samo mmmm, ampak kričim, da me fukaj, nabijaj, še, močno, klofneš me po ritki in me vprašaš, če še nimam dovoj. Ne, ne, hočem te, do konca! Držiš me za boke in nabijaš z vso silo. Prišlo mi bo slišim, obrnem se, ga vzamem v roke, močno zagrabim, porinem v usta in takrat špricneš,…mmmmmmmmm vsedeš se, jaz se počasi spustim nanj in tako počivava, se poljubljava in umirjava, božaš moje joškice, jih poljubljaš….greva iz savne in skočiva v bazen…ob robu se objameva in nežno crkljava.
PAPA!