Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brez spolnega življenja

Brez spolnega življenja

Jest mam pr svojih 35 zmeraj zeljo 50+…zakaj? Ker so me zmerej vzburjale starejse…

Butl

Lahko kako akcijo speljeva

Vsak ima kako fantazijo

Piši na Email [email protected]

Bova tam kakšno rekla.

Lepo bodi se slišiva caw

Sex in nežnost je nekaj, s čimer pokažeš svojemu bližnjemu da ti nekaj pomeni.  Res da z leti pridejo težave, ki so neizogibne, vendar ce imas bližino nekoga, se vedno najde nacin in pot, da se človek vsaj potrudi.   Težava pa nastane, ko začne nekdo bežati pred tem in ni vec skupnega jezika.

Ljudje smo družabna bitja in nam prija bližina, nežnost, pozornost.    Jaz sem star 30 in vem da bi se za partnerico potrudil in ji prisluhnil.  Saj v zvezi morata biti 2.

Odgovor na objavo uporabnika
Koleda, 08.12.2022 ob 10:29
    Draga moja, pri meni je to stanje že 10 let, pa se nimam 60. Sem pa si našla par hobijev in prijateljico s katero veliko potujem. Novega moškega pri teh letih ni mogoče dobiti, tako, da ja, sem se sprijaznila.

Lahko mi napišeš za kakšno druženje 😊

Kr korajžno … živi se enkrat a čustva na stran in ne prepogosto..

Oja, pa še kako se misli na seks , pa zakaj ne bi, je vedno lahko lepo in velik užitek.

Malo zavijte na stan pot, čeprav samo tako, da mu daste vedeti. Rezultat bo takoj. Pa veselo v akcijo.Pa lep pozdrav.

Koleda, 08.12.2022 ob 13:34

HT, 08.12.2022 ob 13:20

Tudi sam sem v enakem položaju- brat in sestra…sem okrog 60…če si za greva lahko na eno kavo

Jaz imam od mojega dovoljenje za posteljne vragolije, pa mi ni, kaj pa ti?

Odkrito, dovoljenja “uradno” nimam, ampak ko ga šmirgla- dovoljenje milsim…maš kak meil – bi lahko malo poklepetala

Mlajši, 08.12.2022 ob 13:41

Jest mam pr svojih 35 zmeraj zeljo 50+…zakaj? Ker so me zmerej vzburjale starejse…

Jaz pa pri svojih 50+ sanjarim kako bi obdelal 18-letnice…me pač privlačijo mlajše.

Napeta kožam sise muca…mmmm

Verjamem, da je to kar pogosta težava. Moj nasvet marsikomu ne bo všeč a svetujem ti, da v kolikor zeliš ostati v vezi s partnerjem si najdi diskretnega ljubimca. Sam pri svojih poznih 40+ skrbim za tri take dame in jim tudi svetujem kako zanetiti ogenj v domači spalnici.

Kaksen hobi ima mož?

Pri 60 je marsikater moški pol hudiča.. Ni proti seksu, ampak samo proti seksu z ženo..Ker seveda fizično pa ni več sposoben obdelat dveh, to pa je res. Mlajši težko reče ženi, da mu ni, ali da ne more, ko vara, 65 plus letnik pa komot se izgovori, da mu ne stoji več itd..

Zllo, 08.12.2022 ob 18:50

Kaksen hobi ima mož?

Pri 60 je marsikater moški pol hudiča.. Ni proti seksu, ampak samo proti seksu z ženo..Ker seveda fizično pa ni več sposoben obdelat dveh, to pa je res. Mlajši težko reče ženi, da mu ni, ali da ne more, ko vara, 65 plus letnik pa komot se izgovori, da mu ne stoji več itd..

Se strinjam, moj foter si je pri 61 umislil 22 let mlajšo ljubico. Tako imam jaz zdaj pri svojih 38  letih, 4 leta starega polbrata:-)

Poslji kontakt da se piseva

Star 45, žena 48, par let sem fehtal, sedaj par let ne fehtam več ker ni smisla če ona noče. Na silo pa tudi ne bom!

Ostalo klapa zato vztrajam.

js mam punco ki se boji le tega :O

Seveda…!!! Ko bi le vedeli vsi tisti,ki se jim neda!!…

Kako hudo je vsem nam,ki se nam še preklemano *DA*!!😊😂😛

Bi jaz pomagal

Ne sekirajte se. Smo tudi precej mlajši, ki so nam starejše ženske všeč. Sam iščem eno 60+ izključno za posteljno popestritev. Evo.. pa si še vi omislite svoj “hobi”.

Najdi si enega đigolota pa te bo zrihto da boš 2 dni motno scala….lahk pa meni poveš pa boš spet vesela….🙃

Pri nas je pa prav obratno

Ona 55 jaz 51, skupaj okoli 15 let. Zgradila sva srednje manjše podjetje in ob vsem velikem trudu, odrekanju, sva zmeraj našla čas za intimnost. Pa naj bo to doma v postelji, v pisarni na mizi, v avtu med potovanjem itd.

Sedaj pa že več kot eno leto pravi ” mi ni več do tega”.

Celo med vrsticami povedano mi je predlagala naj si najdem katero saj, da me ima zelo rada in da bo tako tudi ostalo.

Jaz imam dosti znank prijateljic, toda se bojim vpletati kašna čustva.

Če pa si ti za kak pogovor kavico in kaj več in, če ne zahtevaš ločitve itd.  pa se javi na [email protected]

Kaj veš mogoče pa naju čaka kaj lepega

Poglej. Če si potrebna qrca in če te tvoj ne popodena, si ga pač poišči drugje. Pa mlajšega, da boš pošteno *ofukana! Preprosto.

ma kako se mu ne da….ojoj… ne morem verjet

New Report

Close