Brez spolnega življenja
Sex in nežnost je nekaj, s čimer pokažeš svojemu bližnjemu da ti nekaj pomeni. Res da z leti pridejo težave, ki so neizogibne, vendar ce imas bližino nekoga, se vedno najde nacin in pot, da se človek vsaj potrudi. Težava pa nastane, ko začne nekdo bežati pred tem in ni vec skupnega jezika.
Ljudje smo družabna bitja in nam prija bližina, nežnost, pozornost. Jaz sem star 30 in vem da bi se za partnerico potrudil in ji prisluhnil. Saj v zvezi morata biti 2.
Koleda, 08.12.2022 ob 10:29
- Draga moja, pri meni je to stanje že 10 let, pa se nimam 60. Sem pa si našla par hobijev in prijateljico s katero veliko potujem. Novega moškega pri teh letih ni mogoče dobiti, tako, da ja, sem se sprijaznila.
Lahko mi napišeš za kakšno druženje 😊
Koleda, 08.12.2022 ob 13:34
HT, 08.12.2022 ob 13:20
Tudi sam sem v enakem položaju- brat in sestra…sem okrog 60…če si za greva lahko na eno kavo
- Jaz imam od mojega dovoljenje za posteljne vragolije, pa mi ni, kaj pa ti?
Odkrito, dovoljenja “uradno” nimam, ampak ko ga šmirgla- dovoljenje milsim…maš kak meil – bi lahko malo poklepetala
Zllo, 08.12.2022 ob 18:50
Kaksen hobi ima mož?
Pri 60 je marsikater moški pol hudiča.. Ni proti seksu, ampak samo proti seksu z ženo..Ker seveda fizično pa ni več sposoben obdelat dveh, to pa je res. Mlajši težko reče ženi, da mu ni, ali da ne more, ko vara, 65 plus letnik pa komot se izgovori, da mu ne stoji več itd..
Se strinjam, moj foter si je pri 61 umislil 22 let mlajšo ljubico. Tako imam jaz zdaj pri svojih 38 letih, 4 leta starega polbrata:-)
Pri nas je pa prav obratno
Ona 55 jaz 51, skupaj okoli 15 let. Zgradila sva srednje manjše podjetje in ob vsem velikem trudu, odrekanju, sva zmeraj našla čas za intimnost. Pa naj bo to doma v postelji, v pisarni na mizi, v avtu med potovanjem itd.
Sedaj pa že več kot eno leto pravi ” mi ni več do tega”.
Celo med vrsticami povedano mi je predlagala naj si najdem katero saj, da me ima zelo rada in da bo tako tudi ostalo.
Jaz imam dosti znank prijateljic, toda se bojim vpletati kašna čustva.
Če pa si ti za kak pogovor kavico in kaj več in, če ne zahtevaš ločitve itd. pa se javi na [email protected]
Kaj veš mogoče pa naju čaka kaj lepega