Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brez spolnega življenja

Brez spolnega življenja

Res je. Vcasih je bolje tako mot veliko sexa in nič drugega

Odgovor na objavo uporabnika
Rabiš fukača, 09.12.2022 ob 06:05

Poglej. Če si potrebna qrca in če te tvoj ne popodena, si ga pač poišči drugje. Pa mlajšega, da boš pošteno *ofukana! Preprosto.

Žalostno dejstvo je, da mlajši sploh ne fuk*** ali pa zelo slabo. Iz prve roke od mojih mlajših kolegic 20-30 let starih. Če primerjam nas v tistih letih smo komaj čakali, da smo namočili…zdaj je ravno obratno…ženske komaj čakajo, da dobijo…samo ne od mladcev, ampak strejših.

Sonja, jaz pa te se kako dobro razumem. Kot opažam, zenske v večini po 50. sele zaživimo, vkljucno z mano. K sreci  sem si po locitvi nasla moskega, s katerim ze odlicno ujameva, tudi v postelji. Seksava skoraj vsak dan, vcasih celo veckrat dnevno, se nikdar prej nisem tako uzivala in si tako mocno zelela moskega! Zato prosim, utihnite vse tiste, ki te želje iz kakrsnega koli razloga nimate in si je ne potešite! Jaz žarim, cvetim, sem zadovoljna in zadovoljEna, pomirjena sama s sabo in s svetom … zato razumem tebe in tebi podobne zenske. In ce bi taksno vprasanje postavil moski, bi mu verjetno v vecini svetovali naj si pac najde prijateljico za seks. Jaz pa ti svetujem: ce bos po pogovoru z mozem se vedno ostala na istem, mu kar povej, da si bos nasla ljubimca. In ce te ima res rad in ti zeli res vse najboljse, bosta skupaj izbrala tvojega ljubimca in bo uzival zraven, ko bos uzivala ti. Predrzen predlog? Seveda je, ampak tega je vec kot si zdajle predstavljas … veliko vec 😉

Anonimno 5514, 19.11.2022 ob 20:14

sonia818, 19.11.2022 ob 20:01

Se vam zdi normalno, da sva 60,65 brez spolnega življenja, njemu se ne da, pravi, da je prestar.

Meni pa se ne da le čistiti, kuhati,pospravljati, sem kot suženj.

Sicer se je parner vrgel v penziji v določen hobi, za katerega je popolnoma izgubil glavo, non stop je v računalniku in  spremlja novice glede tega hobija.

Ne predstavljam si bodočnosti kot brat in sestra sva.

Kadar greva kam skupaj ,  opažam, da bi raje bil z ljudmi, s katerimi se druži pri hobijih.

Vem, da nisem več mlada, a…malo sem morala dati ven iz sebe….

pri teh letih misliš na seks?resno?hahahahaha

60 letniki ne seksalo vec,tudi 50 letniki ne…65 je skoraj 70…

Eni nimate pojma, kako v domu za ostarele škripajo postelje!!!

In ja sex je nekaj najbj naravnega!!!!

Pri meni je pa ravno obratno. Meni se da, njej pa ne, in je enkrat na leto (če). Kaj čmo, bo potrebno naredit platformo za spletno reševanje takih težav.

Javi se

Joj ko berem vidim da nas je veliko parov ko eden bi drugi ne da bi se dobili pari skupaj tisti ki imamo veliko želja in tisti ki jih skoraj nimajo to bi bilo lepo 🙂🤔

je tako, 20.11.2022 ob 08:38

Anonimno 5514, 20.11.2022 ob 08:24

h. jobert, 19.11.2022 ob 21:37

Hahaha? Koliko si staro, srčece? 20? Oglasi se, kot boš čez 50.

moja 2o so ze zdavnaj mimo ne skrbi.nad 55 seksalo le ločenci.

kdor je v najstiških letih začel zvezo,se pri 20 poročil in imel otroke ti garantiram da ne.

ne poznam nobenega 60,70 ki bi pri teh letih seksal.

Bo kar držalo. Jaz sem nehal že pred abrahamom. Ne da se mi več s tem ukvarjat.

Ne razumem, res ne razumem ljudi ki jim ni do intimnisti, crtanja, seksa!

Razumem da so bdobja ko so majhni otroci, ali pa zaradi službe, pa še hišo se zida, ampak potem pa akcija in ja tudi po 55+ se super seksa!

Z mojo sva si celo omislila popestritev tako da poskušava živet.

Če katera želi vedeti kaj več o tej temi, predvsem kako popestriti tudi svoje domače seksualno življenje lahko kaj napiše na [email protected]

Pa prosim ljudje ne podcenjujte nas ki radi seksamo tudi po 50+ in to delamo zelo dobro! Povurhu še boljše, bolj čuteče in predvsem si vzamemo čas!

Jaz imam pa zeno tako…..pa mi tud ni……lahko bi naredil klub hehe

Lahko se javis na [email protected]

Te čisto razumem.Pri meni je obratno.☹️][/quote]

Isto, 19.11.2022 ob 20:04

Naj te potolazim, kot bi brala sebe, sm pa 53 let stara.

Poiskat mlajšega moškega za sex.. se najde potem pa bo Želja izpolnjena pa še pomladi te na pubertetno stanje…

Zna bit zoprno ja. Sem s štajerskega konca, če bi me kakšna rada spoznala se pa javi 🙂

Anonimno 6592, 10.12.2022 ob 20:34

Pri na se njej ne da, jaz bi pa vsak dan

Ej svetujem da si nabavis kaksno seks igracko, na strani Svet uzitka se bo sigurno kaj naslo zate ;D js ti priporocam lelo 2

ce se njemu ne da, pa vsaj sama poskrbi za svoje uzitke

Mari kje se to dogaja. Vem da me boste obsijali. ampak raje skočim drugam, če je le mogoče. Sam še imam željo po spolnosti. če te želje ne bom izkoristil doma, bom pa kje drugje.

Pri meni je ravno obratno… Ona noče, izgovarja se na bolečine … Po pogovoru sva se dogovorila, da njo pustim pri miru in da naj si najdem potešitev kje drugje…

Tudi tebi svetujem pogovor z možem….

Razumem te, ampak pri meni je obratno in bi to rad počel vsak dan, ker mi je nežnost nekaj najlepšega, rad bi te spoznal.

Piši mi na mail:   [email protected]

Jaz imam problem z mojo

že 10 let,sedaj sem star

54 in bi tudi 3x na dan

pa nobene  ne spoznal,ker bi vse rade

lepe 20 letne jebače..

Pozdravljena!

Pri meni pa sem jaz na tvojem mestu, želel bi si vsak dan nežnost, poljube in objeme ter lep nežen sex, pa sem prikrajšan za to. Rad bi te spoznal.

Piši mi na mail

[email protected]

Piši mi na mail, ne bom te razočaral

[email protected]

Ah, ti si duševno revše, čisto res. Pa še kako seksajo.

Moj mož že skoraj 11 let spi v dnevni sobi, jaz pa sama v spalnici. Seksala pa nisva že 6 let. On jih ima 59, jaz 60. Kaj mi svetujete?

New Report

Close