Brez spolnega življenja
sonia818, 19.11.2022 ob 20:01
Se vam zdi normalno, da sva 60,65 brez spolnega življenja, njemu se ne da, pravi, da je prestar.
Meni pa se ne da le čistiti, kuhati,pospravljati, sem kot suženj.
Sicer se je parner vrgel v penziji v določen hobi, za katerega je popolnoma izgubil glavo, non stop je v računalniku in spremlja novice glede tega hobija.
Ne predstavljam si bodočnosti kot brat in sestra sva.
Kadar greva kam skupaj , opažam, da bi raje bil z ljudmi, s katerimi se druži pri hobijih.
Vem, da nisem več mlada, a…malo sem morala dati ven iz sebe….
Poiščite si ljubimca.
Lp.
Šele, ko življenjskega partnerja izgubiš, ves, kaj si imela. Vsak trenutek ga imam v mislih, zelo, zelo ga pogrešam. Pa ni bilo več nežnosti, seksa, bila sva skupaj, imela sva se rada, kar sva si tudi povedala, ko je počasi odhajal. Oba sva vedela, da ni daleč trenutek, ko bo za vedno zaspal. Negovala sem ga do zadnjega diha, nikoli ni sitnaril, C e prav bi lahko. To je ljubeze za večno. Seks je užitek, ki mine !
Koliko si pa ti star-a,ko 5ako razmišljaš,po mojem mnenju si mladiček še,a veš da nekateri začnejo prav dojemati oziroma pravilno uživati in se s partnerjem v tem obala ujemati ,da je to tisto pravo ,pa čeprav seksat do takrat tudi dobrih 20 let, šele okrog 40 leta.In kako naj bi bil pri 50 tih,60 tih,kar za v šaro. Jaz mislim ,da ne še je pa res od vsakega posameznika odvisno,posploševat pa res ni treba.
Imam partnerko že eno leto. Ona je 61 let. Oba sva samska.Dobivava se vsaj enkrat na mesec, za cca. 10 dni, in cele dneve, ko sva skupaj, se predajamo eno drugom…..v celoti!
Vse drugo damo stran – enostavno na vse drugo pozabiva……. in čudovito je, kot pri 30 – tih !
Vedno je naša lastna izbira, kako bomo živeli SVOJE življenje!
Problem je skoraj vedno v nas samih!
Premislite malo !
Še eden, 11.12.2022 ob 07:52
Z ženo se oba bližava abrahamu, pa že skoraj tri leta nisva. O vzrokih ne bi na tem mestu, a mene dobesedno trga. In prva ko jo najdem …..Jihaaaa
Sem dal že oglas pa ni bilo uspeha, zato če bi katera poizkusila, naj se mi javi.