Če bi srečali boga, kaj bi mu rekli?
a je bil tale zjutraj v tvoji kopalnici?
Bogaboječa?, 21.11.2021 ob 20:44
Pred dnevi smo imeli eno zanimivo debato o bogu. Jaz ne verjamem vanj. To se mi zdi ena larifara zgodbica za rajo. Ampak že par dni mi hodi po glavi kaj pa če se slučajno motim. Ne vem kaj bi naredila, če bi se znajdla pred nebeškimi vrati. Kaj bi mu rekla? Pojma nimam! Kaj bi mu pa vi rekli ali ga vprašali?
Tudi jaz ne verjamem. Niti o tem ne razmišljam, nikoli nisem podvomila v to (ali res obstaja, ali res ne). Tako da, zame nebeških vrat ni;). Ne bi ga mogla srečat….tudi kje drugje ne. No, ne vem niti, kje naj bi bila ta vrata)).
Prvo bi ga sigurno vprašala kdo vse je tam. Trenutno bi me zanimalo če je kakšen od funkcionarjem že v njegovem božjem kraljestvu. Če bi bil bi itak vedela, da je spet vse skupaj ena korupcija, če ne, bi pa seveda mu povedala, da je en navaden bull shit, da ti baje on naloži toliko kot misli, da si zmožen nositi.
Majda1948, 22.11.2021 ob 19:17
Jaz bi ga vprašala, zakaj morajo gospodje župniki v Sloveniji tako trpeti v revščini in zakaj je slovenska država tako kristjanofobna, in tako malo denarja da Cerkvi. Vse ostalo mi je pa jasno, nam je gospod župnik vse razložil.
Cerkev pri nas je zelo bogata. Imajo veliko gozdov, nepremicnin za katere ne placujejo davkov.
Nabirajo v puščice neobdavcen denar…
Imajo tak vozni park kot bi bili direktorji gen i