Če bi srečali boga, kaj bi mu rekli?
Bog ni nič zajebal.
Nas jebe njegov neposlušni angel Satan hudič,ki se mu je uprl v raju in hoče biti kot bog.Posledice pa čutimo vsi.
Bo pa kmalu prišel čas,ko mu bo Bog “prirezal”peruti.
Takrat pa pride konec sveta in kdor je poslušen bogu in ga spoštuje in upošteva v vsakdanjem življenju…bo rešen.Kdor pa posluša Satana in se upira Bogu …finito.
donporleone, 21.11.2021 ob 21:24
Blaablaa, 21.11.2021 ob 21:02
Ah ja…
Ne kontate.
Ce bi videli Boga… Seveda bi ga vsi castili in obozevali…
Pa bi to poceli iskreno???
Zato pa je tako. Za ceno mladosti… Za ceno uzitka… Denarja… Imetja… Statusa… Vsega!
😂😂
Makaroncek porleoncekk debiljoncek je ze pogrnil…
“Haljo ja san mljad. Ma kaki Bog??? Haljo??? Ja moram mljadost ljovit… Hedjonist pa tjote fore”
Glupson.
Sej ostali ste isti.
Nocete razmisljat.
Tale don Porleone ti je pa očitno velik trn v peti, da se tolikokrat spodtakneš ob njegova stališča.
Mal Staroste, pol se pa krešejo. Zanima ne razlog tečnosti, iz moje strani še kak ekcemi pa številka , se bodo tudi sami samo pizd* poslušam, sama nič ne smem reči. Ena večja hinavska kot drga. Živele za delo od doma. Prosim s 15 sončki. PRes če smeš nazaj povedatihhprej dobiš retata. Komu se to da. Pride iz France da Paris, kva,a skakati moram, ji ne smerokaz že več kot 1⁰ let, ne p* pa ķ., klinac prišel bo moj čas. Prokketi eni ljudje. Prav res. Za slednje
Nah ja, 25.11.2021 ob 05:23
Mal Staroste, pol se pa krešejo. Zanima ne razlog tečnosti, iz moje strani še kak ekcemi pa številka , se bodo tudi sami samo pizd* poslušam, sama nič ne smem reči. Ena večja hinavska kot drga. Živele za delo od doma. Prosim s 15 sončki. PRes če smeš nazaj povedatihhprej dobiš retata. Komu se to da. Pride iz France da Paris, kva,a skakati moram, ji ne smerokaz že več kot 1⁰ let, ne p* pa ķ., klinac prišel bo moj čas. Prokketi eni ljudje. Prav res. Za slednje
Mene Ma rad, kukr obrneš. Njega se ne splača pečat, še manj zobati tm gor. Razen če mate bolj zgoraj. Jest nimam. Spet obvozi. 🤣😂😂😂 če je pameten, hec razume.
o gad, 25.11.2021 ob 03:38
Bog ni nič zajebal.
Nas jebe njegov neposlušni angel Satan hudič,ki se mu je uprl v raju in hoče biti kot bog.Posledice pa čutimo vsi.
Bo pa kmalu prišel čas,ko mu bo Bog “prirezal”peruti.
Takrat pa pride konec sveta in kdor je poslušen bogu in ga spoštuje in upošteva v vsakdanjem življenju…bo rešen.Kdor pa posluša Satana in se upira Bogu …finito.
Tipično zgovarjanje na druge, zaradi lastne nesposobnosti.
Ne maram butlov, 25.11.2021 ob 19:54
Res.
Preveč hudičev je poslal nad njega.
Za @Aha, seveda.
Zakaj ne zaustavi epidemije.