Čustva – da ali ne?
V glavnem smo si zelo različni.
Moški iščejo ljubice bolj ali manj za seks, čustev se bojijo, jih imajo raje malo na distanci.
Ženske pa hrepenimo po ljubezni, po romantiki. In če bi si omislile ljubimca, bi si ga definitivno samo, če bi to bil tudi sicer moški, ki bi nam zmešal glavo.
In moja zgodbica Čas se je ustavil je tipično žensko dojemanje skoka čez plot. Veliko čustev (seveda z obeh strani!!!!), veliko romantike, sanje, pričakovanje… In ker moški v glavnem ne funkcionirate tako, kot si želimo ženske, nekatere ženske nikoli ne postanemo ljubice. Ker se bojimo, da bo naša domišljija ostala neizsanjana, da naša pričakovanja na bodo izpolnjena… in zato raje sanjarimo… ker vemo, da v sanjah ne bomo nikoli razočarane… da si bomo v sanjah lahko ustvarile ljubimca po svoji domišljiji…
Pa mi pomagajte razrešit to dilemo:
zakaj moški hočejo afero, čustva pa bi radi pustili pred vrati????
Jaz pa mislim, da ni!
Da ženske iščejo tudi toplino, navezanost, ljubezen… tisti pravi odnos med moškim in žensko.
Moški pa ne! Moškega pa pol neha zanimat dotična ženska, ker se morda bojijo, da bi bila njena navezanost potem problem…
In meni pač nikoli ne bo jasno, kaj ima moški od seksa z neko xy ženskico, do katere ne čuti nobenega drugega čustva razen gole telesne sle.
In prav nenavadno se mi zdi, zakaj nekatere ženske padejo v tak seks.
Hja… sem zgleda še iz tiste generacije… tiste, ki ne “seksa”, ampak “se ljubi”…
Ta je pa ena boljših zadnje dni, hihi…..
Ni nobene logike…. hjoooooj…. ti si pa res pravi….
Torej je moške veliko lažje razumet, ker imajo nek blesav in zafuran sistem. Če se na ta sistem navadiš, maš dedca naštudiranega. Babe pa smo nepredvidljive. In ko misliš, da si pogruntal…. šit…. spet neka oslarija, ki ti sistem zmrda!!!!
Dober si, ej…. to moram svojemu povedat, hihi….