Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Dovolite gostom prižgat cigaret

Dovolite gostom prižgat cigaret

Ali dovolite, da gostje v vašem domu kadijo?

Jaz se držim strogo, da ne dovolim nikomur kadit in vsakega napodim ven v atrij. Tudi če atrija ne bi bilo ne bi dovolila.

Medtem, ko moja mami dovoli v stanovanju kaditi, kar seveda velja samo za goste, ne pa za domače. Jaz se z njenim početjem sicer ne strinjam in se sprašujem zakaj dvojna merila. Baje, da včasih itak niso bili tako osveščeni in se je kadilo vsepovsod povprek.

Nikoli!

Ne, lahko pa gre na balkon ali ven.

Ni govora!

Ne in se enkrat ne. Pa nimam nic proti kadilcem, tudi moj dragi kadi in vidim tudi kar nekaj sosedov, ki na balkonu kadijo. Poznam veliko kadilcev, ki v stanovanju ne kadijo.

Ne, ker smo sami nekadilci. Dobijo pa plastični lonček za ogorke in lahko puhajo zunaj v atriju – tudi tašča ni izjema. In se nič ne pritožuje, saj je zelo kulturna kadilka in tudi v častnem domu, ko pridejo vnuki k njej na počitnice, ali pa mi na obisk, ne kadi notri. Vsa pohvala!

Majca

O, ja – na balkonu. odkar sem bila prvic noseca!
Uf, koliko zamer je bilo na zacetku – zdaj je pa to povsem normalno.
Lp, Mateja

Čeprav sem sama kadilka, se v naši hiši brez izjem NE kadi nikjer, razen v mojem kabinetu, kjer je vstop za moža in sina v času kajenja “prepovedan”. Če so torej kadilski obiski, gremo lahko prižgat v moj kabinet ali ven.

Od pred kratkim nič več…….. ;o)))

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

ne. ven morajo

Pri nas je na balkonu pepelnik…….če pa kateremu ne paše, pač ne rabi kadit.

Nikakor!
Kdor želi kaditi mora ven, četudi pozimi.

Dokler ni prišel najmlajši sem dovolila, da so kadili ;zdaj pa nikakor!

Ne. Nikoli odkar sem na svojem. Imamo balkon.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Ker pri nas nihče ne kadi in ker gostje to vedo gredo sami od sebe na balkon in okoli tega nimamo problema.

Ja, zaenkrat še, čeprav resno razmišljava, da bi ta privilegij ukinila. Odkar sva s partnerjem med nekadilci, nama cigareti precej smrdijo. Pa v bistvu en cigaret še ne pusti takega smradu, ampak 3 ali več… :((

Moj oče je strasten kadilec, ki se niti v bližini mojega sinkota ne zadrži. Kljub temu, da sem že nekajkrat pop****, ne pomaga nič, ker je prevelik egoist. Ko sem rekla, da bom doma prepovedala kajenje, mi je rekel, da ne bo več k nam hodil.

Jah, ne vem, zamera gor ali dol, jaz sem tega že sita in kmalu grem v akcijo. :))

nikoli nikomur, se je pa enkrat zgodilo, da malih dveh ni bilo doma pa smo imeli obiske pa sem dovolila in potem je sledilo prezračevanje in pranje zaves, groza vse je smrdelo pa sama kadim ampak me je pa res motilo, tko da nikoli več.

ni šans … smo sami nekadilci … če slućajno kdaj kak kadilec uleti … ima teraso na razpolago … itak ne štekam kako se kadilcem ljubi v tem mrazu zunaj kadit :))) … kje je kaj užitka?

B.

Ne, ni šans, nismo kadilci in zelo težko prenašam dim. Sicer pa, če dobro premislim…tudi vsi najini prijatelji in ožji sorodniki so nekadilci! Na srečo 🙂

Na balkonu – od nekdaj.

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Ne, preveč smrdi. Pa sama kadim tudi kdaj pa kdaj. Pri nas obvezno na balkonu ali pa pred vhodom:))

Pri nas se kadi v kuhinji in tam lahko kadijo, ker pač pri nas vsi razen mame kadimo. Če pa se ne bi kadilo, pa tudi obiski ne bi kadili.
Tudi če pridem kam na obisk, kjer se v stanovanju ne kadi, pač ne kadim. Pač spoštujem njihovo željo, pa tudi pri sebi si ne mislim nič slabega o teh ljudeh. Če je to njihova želja, pač tako mora bit.

Lp,
Lisa

Ne, ne pustiva z možem… je bil zadnjič na obisku svak in je rekel za pepelnik…. Pa sem čisto lepo rekla, da se pri nas ne kadi (itak ve!!).

Pa je rekel, da bo šel pa na balkon, ampak tam je bilo pa mraz in je začel kar vleč cigarete ven iz žepa. Moža ni bilo doma, otroci 5 kom. so sedeli na kavču in gledali TV (eden je od njih je stalno pokašljeval)…. pa ni nič pomagalo, vseeno je hotel prižgat. v MOJI kuhinji.

No, na koncu je prišlo tako daleč, da je rekel, da če pa ne pustim – pol pa gre. In sem rekla, jah, ok, če tako misliš :)))))

In je vstal in resnično šel!? Sem gledala za njim kot tele v nova vrata, samo bi isto naredila še enkrat…. hehe, pa še mož je bil na moji strani, ko je prišel domov in sem mu povedala kakšnega brata ima :))

Ne !!

Lp, Maja

NE! Sva oba z možem kadilca in kadiva na balkonu; enako tudi vsi ostali gostje! Če pa balkona ne bi imeli, pač ne bi kadili!

New Report

Close