Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Je kakšna dama ob omenjenem datumu za diskretno, vročo avanturo brez tabujev z 32 letnim moškim? Prednost starejše…in da ne bo vprašanj – starejše so zame nad 45 let…

Iščem žensko za občasna diskretna srečanja v MB. Stara bodi med 18 in 55. Za več se oglasi na [email protected]

Zelo rad bi spoznal kakšno lubico ki me bi poljubovala .
Upam da bi me spoznala kje na plesu .
Resnično upam da bo dekle samska da bi jo lazje usvajal .

Hej zanima me ali je tu kaksna pogumna punca ki bi bila pripravljena z menoj in mojim skočiti med rjuhe…ali pa kaksn par za opazovanje…

pozdravljeni prebiram tale post pa sem se odločil, da probam srečo tukaj. namreč jaz iščem resno žensko za redna srečanja. obužujem obojestransko oralo in zelo dolgo predigro. mam poseben občutek za spremljanje ženskega telesa med igranjem v postelji. želel bi spoznati resno žensko med 30 in 55 let. lp milan [email protected]

iščem njo, mlajšo, da ji kvalitetno poližem mucko do vrhuca,…po želji lahko kaj več
Starejše se tudi nebi branil, in para ravno tako ne. Če je kdo za skupno razvajanje mu ne bo žal. Samo tipi me ne zanimajo.

Lp

Keer se bližajo prezniki poskrbim še za nagrado…tko da študentke …božičnica čaka na vas 🙂

Bom kar na kratko povedal, kaj iščem. Želel bi spoznati študentko, s katero bi se občasno dobivala v zameno pa bi ji nudil finančno pomoč. Ne iščem pa kakšne, ki so ji takšne usluge vsakodnevne.

Po možnosti iz Maribora ali okolice..

Če se morda katera naje pa me lahko brez skrbi kontaktira…

Če se vidiš nekje v tem naslovu…piši na zs..

…po raziskovanju in uresničevanju le-teh, izkušnja novih obzorij, njih barve in lepote…te prisilijo v nevsakdanje ravnanje! Se strinjaš? 🙂

Si doma iz bližje okolice – Prlekije? Imaš željo po druženju (željeno za dalj časa), si resna, zabavna in … ? Drzna? 😉 Ne vem, kaj še čakaš? Oglasi se! 🙂

Sem samec, 35 let/187cm/82kg/kratkih las in temno rjavo/črnih oči.

Kaj več v kontaktu! 😉

“Vedno je pravi čas, da storimo to, kar je prav!” – Martin Luther King

ciao

Ast

Sem situiran stajerc. po tej poti zelim spoznati porednico, ki bi obdelala moj potreben in debel komad za nagrado.

Pisite na: [email protected]

Midva 🙂

Veliko potujem po Sloveniji in na mariborskem podrocju ,pa tudi prekmurje ne zaostaja, opažam izredno lepa ,vesela in urejena dekleta (jn žene). Če si ena od teh ,te vabim na kavo. Zelo diskretno predvsem pa varno avanturico si lahko privoščiva,ker toplo in čisto posteljo vozim s seboj. Profesijonalne prodajalke ljubezni me ne zanimajo, saj jih imamo na obali dovolj in teh uslug ne uporabljam niti doma ,kaj šele na poti. Za zacetek bodi dovolj. Prvi stik in varnostno tipanje : [email protected] Lep pozdrav in vesele praznike.

oi

piši mi na mail subject MON

[email protected]

[email protected] … javi se mi

piši mi na

[email protected]

Če si stara do 55let in si želiš nekoga da te bo poslušal in pocrkljal te vabim, da se oglasiš vezanemu na pragu 40-ih

Sponzoriral bi prijetno samsko mamico.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$? $,….$$,……$$$,….$,$$$,….$$,$$$,……$$$,$$$….?

Če se kateri poraja kakšno vprašanje, me lahko brez skrbi kontaktira 🙂

Sponzoriral bi prijetno samsko mamico, v zameno za prijetna ter intimna srečanja.

Draga moja kolegica iščem dekle ki bo hotela iti z menoj na ples .
Vendar poštovana punca ali boš v lepi obleki ali krilu da bova lazje plesala .
Zelo bom srečen ko te bom spoznal zato si želim spoznati tebe .
Upam da se znaš poljubljati ali stiskati srce prijatejlstva .

Ali je kakšna mati stara trideset let tre sama z otrkom .
Vendar naj se javi jast ji rade volje pomagam .
Upam da bo mata z menoj seksala fulj te bi rat videl na plesu .
Zato mi povej ali se upaš poljubljati po usnicah ljubezni .

Jožek jožek, pa zakaj mi smetiš v temi in odganjaš potencionalne kandidatke…. ustvari si svojo temo in bo 😉

MILIJON tipov, a pičke nema. Ha ha ha

New Report

Close