Iščeva par
Iščem žensko za občasna diskretna srečanja v MB. Stara bodi med 18 in 55. Za več se oglasi na [email protected]
pozdravljeni prebiram tale post pa sem se odločil, da probam srečo tukaj. namreč jaz iščem resno žensko za redna srečanja. obužujem obojestransko oralo in zelo dolgo predigro. mam poseben občutek za spremljanje ženskega telesa med igranjem v postelji. želel bi spoznati resno žensko med 30 in 55 let. lp milan [email protected]
…po raziskovanju in uresničevanju le-teh, izkušnja novih obzorij, njih barve in lepote…te prisilijo v nevsakdanje ravnanje! Se strinjaš? 🙂
Si doma iz bližje okolice – Prlekije? Imaš željo po druženju (željeno za dalj časa), si resna, zabavna in … ? Drzna? 😉 Ne vem, kaj še čakaš? Oglasi se! 🙂
Sem samec, 35 let/187cm/82kg/kratkih las in temno rjavo/črnih oči.
Kaj več v kontaktu! 😉
“Vedno je pravi čas, da storimo to, kar je prav!” – Martin Luther King
ciao
Ast
Sem situiran stajerc. po tej poti zelim spoznati porednico, ki bi obdelala moj potreben in debel komad za nagrado.
Pisite na: [email protected]
Veliko potujem po Sloveniji in na mariborskem podrocju ,pa tudi prekmurje ne zaostaja, opažam izredno lepa ,vesela in urejena dekleta (jn žene). Če si ena od teh ,te vabim na kavo. Zelo diskretno predvsem pa varno avanturico si lahko privoščiva,ker toplo in čisto posteljo vozim s seboj. Profesijonalne prodajalke ljubezni me ne zanimajo, saj jih imamo na obali dovolj in teh uslug ne uporabljam niti doma ,kaj šele na poti. Za zacetek bodi dovolj. Prvi stik in varnostno tipanje : [email protected] Lep pozdrav in vesele praznike.
[email protected] … javi se mi
piši mi na