Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek izginula punčka v srbiji res čudno

izginula punčka v srbiji res čudno

a ni vse čudno, otroka, 2,3 leta stare je ta ženska pripeljala na nek vikend, ki je katastrofa, zapuščeno, zanenemarjeno, polno, smeti, vej itd..da bi šli malo v naravo. Tam jih ni bilo že par let, ona pride na dan, ko je bilo še slabo vreme, mrzlo, prejšnji dan  dež..Potem punčka izgine, ona je policijo klicala šele čez eno uro in pol..pravi,da se je za trenutek obrnila in ona je izginila. Ne pusti poligrafa, ker je spet noseča, baje je mama pretirano mirna, ne deluje preveč prizadeta. Tam zdaj prekopavajo z bagri vsega boga..

Po moje, punčka sploh ni prišla zraven, ali se ji je že prej kaj zgodilo, pa se je pripeljala sem samo kao za izgovor, da se je tu izgubila, ali pa je bila zraven, samo že mrtva, ker se ji je nekaj prej zgodilo, lahko tudi nesreča s strani staršev in so jo tu nekam zakopali..Ne vem, res je vse čudno.

Srbi prodajajo lastne otroke.  Tudi v porodnisicah v Srbiji otroci izginjajo.

 

 

Saj je že objavljeno, da sta jo prodala Bolgarom

Vpleteni so že zaprti

Sumljivo vse skupaj. Uboga punčka. Dokazov za trgovino z otroki je vedno več.

Odgovor na objavo uporabnika
Utinq, 29.03.2024 ob 09:34

Saj je že objavljeno, da sta jo prodala Bolgarom

Vpleteni so že zaprti

Bedak si!

Če bi jo res prodala, ne bi policija kopala po dvorišču, se ti ne zdi? Mati jo je “fentala”, kot olajševalna okoliščina bo pa poporodna depresija. Pa itak je spet ponovno breja!

takšne starše bi jaz poslal v gulag, da do smrtno kopljejo premog v rudniku.

Zelo čudno. Po moje starša vesta, kaj je bilo. Nesreča, ali sta se jo hotela dejansko znebit, ali pa sta jo prodala za organe. Tam je marsikaj čudno, Srbija.

In kako sta pohitela z razplodom- en za drugim. Punčka bo maja 2 leti, mlajši je 1 leto in spet noseča…Dobre so take, da jim telo to prenese , samo te otroke hranit in rihtat , da gor zrasejo- to jih pa očitno baše.

Ja res je. Slovenke jim tudi do kolen ne sežete

    Sama imam isto staro punčko in me je to tako ganilo, da bi se tole posvojila, samo da bi jo rešila od teh izmečkov.  Bruh

Tudi jaz imam rosne oči 😒

Če že odprete temo, ki vas žuli, se vzdržite neokusnih in neprimernih žaljivih komentarjev. 

To se dogaja povsod, tudi v Sloveniji. 

Odgovor na objavo uporabnika
Kwiki, 29.03.2024 ob 11:52

In kako sta pohitela z razplodom- en za drugim. Punčka bo maja 2 leti, mlajši je 1 leto in spet noseča…Dobre so take, da jim telo to prenese , samo te otroke hranit in rihtat , da gor zrasejo- to jih pa očitno baše.

Sosedje pravijo, da je bila punčka hudo bolna, baje jo je mati nekoč celo našla nezavestno v sobi….  Družina živi v 3 sobnem stanovanju od moževih staršev in na poti je tretji otrok.  Predlagali so staršem, naj se odselita v to hišo in s tem pridobijo stanovanje, s čimer se starša nista strinjala.  Torej je v ozadju prostorska stiska.

Znebila se je te bolne deklice, kaj pa drugega.

Zdaj sekajo tisto razraščeno grmovje okoli hiše, da najdejo kakšno sled, kam jo je skrila.  Mogoče jo je vrgla v tisto luknjo – jašek, ki je speljan v 10 kilometrski rov in jo je odnesla voda po obilnem deževju.  Mati pozna okolico hiše, ker je v njej odraščala in ve, kam vreči otroka.

Vse je ze noro. Jaz bi za vsakega zemljana zahtevala pregled pri zdravniku, psihiatru, ce je sploh zmozen se porociti in imeti otroke!!!!

Eh ti kao administrator, ko bos kokoški rekel, naj se zdrži neprimernih komentarjev v vseh ostalih postih in jih primerno brisal ali ga celo prijavil policiji, potem se bomo tudi mi ostali vzdrzali neprimernih komentarjev, do takrat pa…

Jebite se starševski čvek, upam da boste crknli oz crkovali zelo pocasi in da boste medtem trpeli sto na uro !!!

Pa zelim vam dragi strici iz ozadja starsevskega cveke ala “administratorji”, da vas kokoska dodobra pofuka!

Za lizziko:

Zacni v pakistanu. Tam je vec kot 82% posiljevalcev zensk oz sestra v druzini so kdo drug kot pa bratje in ocetje !

Vir:

https://www.wionews.com/south-asia/more-than-82-of-rapists-are-fathers-or-brothers-of-victims-in-pakistan-lawmaker-329214

 

Policija je tudi pregledala telefon od matere.  Ženska je dan pred izginotjem in tudi na dan izginotja zbrisala veliko smsov in klicev….  Ki so še v bazi, čeprav jih ni v telefonu.  Zato jo danes spet masirajo na policiji.  Slej kot prej se bo hudič babji zlomil in začel govoriti kaj je naredila otroku.

Odgovor na objavo uporabnika
jupijaja jupi jupi ja, 29.03.2024 ob 13:28

Za lizziko:

Zacni v pakistanu. Tam je vec kot 82% posiljevalcev zensk oz sestra v druzini so kdo drug kot pa bratje in ocetje !

Vir:

https://www.wionews.com/south-asia/more-than-82-of-rapists-are-fathers-or-brothers-of-victims-in-pakistan-lawmaker-329214

 

a

ves kaj, ta golazen je samo za streljanje!

A lahko nehate takoj natolcevat???

“Za medije je spregovorila tudi ženska z Banjskega polja, ki ima na hiši nadzorno kamero. Ta je posnela dogajanje na ulici v času izginotja deklice. Z njega naj bi bilo razvidno, kako je nekaj po eni uri popoldan mimo šla mama Ivana z Danko in sinčkom, pet minut kasneje pa naj bi iz nasprotne smeri pripeljal avto z registrskimi tablicami Kragujevca. a zdaj ni jasno, ali ima voznik avta morda kake informacije o deklici in ali je policija z njim že govorila.”

Torej: deklica je očitno bila zraven na sprehodu. Ta tip iz Kragujevca, ki je pripeljal pet min kasneje po moje nima veze, ker kaj bo naredil v parih minutah? Tudi če bi ženska imela biznis z njim in bi mu deklico oddala, ne more to narediti točno v momentu, ko ni bila več na kameri, avto bi moral ustaviti, morala bi se dogovoriti glede keša, morali bi otroka spraviti v avto… ni šans. Kaj pa drugi avtomobili? A to gre za prometno cesto ali kako?

Ne nakladajte in ne obsojajte staršev, dokler stvari niso jasne. Glede na to, da očitno vozijo mimo avti, obstaja možnost ugrabitve.

???

Mati oče in skoraj 3 otroci so živeli skupaj s starši v 3 sobnem stanovanju. Starši so jim predlagali, naj si uredijo vikend. Mati je klicarila okoli s svojim gsm majstre, da bi prišli tole spucat pa so ji dali tako ceno, da jo je na rit vrglo. Sta skrila otroka, bodo počakali, da policija spuca vse skupaj, potem bo otrok se sam “vrnil” iz gozda.

 

Kako saznaje Kurir, majka je pred nestanak Danke Ilić, dete slikala tri puta iz različitih uglova.

“Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. …”

 

Kje te naj trčaju v tem grmovju, trnju, ropotiji in smeteh. Lepo vas prosim…

Kada su pozvali policiju, izjavila je da je ušla u kuću kako bi dala drugom djetetu vodu, tvrdi da se okrenula na dva minuta i djevojčice nije bilo.

 

Međutim, kada je policija pokušala da uđe u kuću, bila je zaključana. I to je na neki način probudilo sumnju, pogotovo što se znalo da u vikendici dugo niko ne boravi, niti postoje uslovi za život”, rekao je izvor blizak istrazi.

En član naroda klavcev in morilcev manj. Manj potenciala za množenje ruskih ritoliznikov.

New Report

Close