Kaj bi?
da bi z nekom komaj začenjala, pa se ne ujemala v spolnosti, pr meni ni mogoče, da bi s takim človekom nadaljevala, ker mi je spolnost pač nadrgadnja ljubezni in zelo potrebujem telesno ljubezen.
Če pa bi se mi zgodilo potem, ko bi si z nekom že nekaj ustvarila, pa bi naenkrat zavladal hlad ali bi se kateri spremenil, zbolel, …torej, če nebi bilo ujemanja v spolnosti, v potrebah…..potem bi najprej sledil en iskren, dooolg pogovor. Zakaj, kako in komu se je to zgodilo. Če bi našla razloge, bi našla še rešitve. Sploh pa bi sklenila s tem partnerjem potem sporazum…naprimer: ostaneva par zaradi imetja, otrok, njega, mene…..sporazumno pa si vsak po svojih potrebah poskuša urediti življenje tako, da bova zadovoljna na vseh področjih, tudi spolnosti.
Tako bi lahko bila samo toliko časa, dokler si nebi našla partnerja, s katerim bi bilo tudi ujemanje v spolnosti.
Če pa noben nima potrebe po tem, po novem partnerju, pa lahko pač živita kot brat in sestra:) pa glumita pred svetom, kako jima je lepo.
Sam težko, da se dva taka najdeta, ki jima tak odnos ustreza.
Sploh ni možno, da se povsod ujemaš, samo v spolnosti ne. To ni ljubezen, to je potem ali poslovni odnos ali pa usmiljenje.
Se pa dogaja, da ni kemije, da se ohladi….samo to se rešuje drugače, ne s še enim otrokom, ne z novim avtom, ne z vikendom na morju….to se reši z iskrenim pogovorom in obojestranjskim kompromisom.
V odnosu pač morata biti dva enakopravna in oba srečna…..polovičke ne obstajajo, tisto…saj je vse ok, samo……to je že začetek konca!