Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Khm..všeč mi je ženska

Khm..všeč mi je ženska

Odgovor na objavo uporabnika
Mogoče, 27.12.2022 ob 18:50

Jaz se umikam. Če me bo hotel, me bo že poiskal.

Ta teden sem tej moji punci rekel eno zelo nenavadno besedo, ki ni imela nobenega smisla. Cudno me je pogledala, ker ni imela pojma, kam to sodi oz kaj naj bi pomenilo.

Prosim napisi to besedo tukaj v klepet. Ali pa, kje sva takrat stala, ko sem jo izrekel- ce se slucajno besede ne spomnis. Tako bova izvedela, ce se poznava.

Zmeden958, 06.01.2023 ob 17:45

Ta teden sem tej moji punci rekel eno zelo nenavadno besedo, ki ni imela nobenega smisla. Cudno me je pogledala, ker ni imela pojma, kam to sodi oz kaj naj bi pomenilo.

Prosim napisi to besedo tukaj v klepet. Ali pa, kje sva takrat stala, ko sem jo izrekel- ce se slucajno besede ne spomnis. Tako bova izvedela, ce se poznava.

Nisem jaz.

Tebi pa srečno. ❤

Si pomislil da ji je lahko slo z glave? Sploh ce vidi se druge ljudi? Pojdi in ji povej se 1x in potem se isti dan napisi

Mogoče, 07.01.2023 ob 05:29

Nisem jaz.

Tebi pa srečno. ❤

Ne ves, kako mi je odleglo. Po eni strani razmisljam, da bi me pogovor in soocenje z njo osvobodilo…brez da bi seveda prestopila meje. Po drugi strani pa se nisem pripravljen na to.

Potem sem razmisljal cez praznike, kako preveriti in sklenil, da pustim nekje majhno drobtinico…besedo…morda nama pa je namenjeno, da se vendarle pogovoriva, ce bi ze brala to temo. Ali pa da se morda ona kdaj vendarle prepozna, ce naleti na tole.

Ona bi se zagotovo prepoznala preko tiste besede. Tudi cez nekaj casa bi se.

Srecno tudi tebi.

Dragi Zmeden

Žal te ne razumem. Kaj pričakuješ od nje, če bi se prepoznala? Da te nagovori in išče pogovor z tabo, ker si ti ne upaš? Da ti pove, da nič ne čuti do tebe? Kaj pa boš naredil, če ti prizna, da prav tako ona ima čustva za tebe, kot ti za njo?

A ne bi bilo lažje se z tvojim hrepenenjem soočit. Se je dotaknit ali povabit in ji svoja čustva priznat. Tako boš najhitreje izvedel, kaj si ona želi in mogoče boš tako se osvobodil.

To je se vedno aktualno? Uf.

Torej po tolikih mesecih si se vedno razdvojen? Si partnerju ze zaupal, kaj se dogaja? Sama sem se enkrat znasla v tej situaciji. Takrat nisem razlagala, sem bila mlada. Pri trenutni starosti pa mislim, da sem dovolj zrela za odnos, v katerem bi partnerju zaupala, da me nekdo privlaci. Ce imata kot pravis cudovit odnos, potem bi ga morda res prosil za podporo. Ne zelis, da se s to zensko karkoli razvije, torej potrebujes nekoga, ki ti bo stal ob strani in s tabo sel cez ta cas, ti pomagal najti pot nazaj, morda na realna tla, se s tabo pogovarjal o tem. Verjamem pa, da te je strah, da bo partnerja to prizadelo oz. da bo to vplivalo negativno na vajin odnos. Ti zelim, da imas ob sebi cloveka, ki bo ti raje dokazal, zakaj si ze toliko let srecen samo z njim 😉

Sicer pa mislim, da dolgo traja to, da se privlacnost ne zmanjsa in ne naredis koraka. Ampak poslusaj sebe in svoje srce, ob pravem trenutku bos vedel, kaj tocno storiti. V koncni fazi je pomembno to, da najdes pot do svoje srece – in pot poznas samo ti, nihce od nas, ki tukaj ze skoraj s solzami v oceh beremo te zapise 🙂 Pohvalno sicer, na kaksnem nivoju se znas izrazati in kaksne besede uporabljas pri opisovanju te zenske (ceprav zelo nespecificno), ampak ne zna vsak moski na ta nacin opisati cloveka, ki ga na kakrsen koli nacin tako privlaci. Sem vmes nekako upala, da na ta nacin opises tudi partnerja, me zanima, koliksno nasprotje je 🙂

Vso sreco ❤

Ne sanjaj. Ti si gay in tebi bodo vedno hot tipi. Ona ve, da si gay itak, zato ji je prijetno s teboj. Te sprejema kot gaya! Ostanita prijatelja. Ceni to in uživaj (dokler lahko).  Samo ne hodi v tivoli jokcat. Ali pač pojdi.

Potem jo jasno napisi.

Upam, da se avtor še kaj javi glede nadaljevanja zgodbe 🙂

Slo je za narocilo necesa in vmes neka izjava?

Razočarana576, 08.01.2023 ob 21:00

Dragi Zmeden

Žal te ne razumem. Kaj pričakuješ od nje, če bi se prepoznala? Da te nagovori in išče pogovor z tabo, ker si ti ne upaš? Da ti pove, da nič ne čuti do tebe? Kaj pa boš naredil, če ti prizna, da prav tako ona ima čustva za tebe, kot ti za njo?

A ne bi bilo lažje se z tvojim hrepenenjem soočit. Se je dotaknit ali povabit in ji svoja čustva priznat. Tako boš najhitreje izvedel, kaj si ona želi in mogoče boš tako se osvobodil.

Razocarana, ne vem tocno, kaj si zelim. Mislim… razum ze nekako ve – vsaj na trenutke. Ne vem, kaj bi bilo najlazje. Verjetno bi bilo najlazje, ce bi ze v njenih reakcijah videl, da ji ni mar zame.

robiio, 11.01.2023 ob 18:15

Slo je za narocilo necesa in vmes neka izjava?

Ugotovila sva, da se ne poznava 😊

Limonca580, 08.01.2023 ob 22:26

To je se vedno aktualno? Uf.

Torej po tolikih mesecih si se vedno razdvojen? Si partnerju ze zaupal, kaj se dogaja? Sama sem se enkrat znasla v tej situaciji. Takrat nisem razlagala, sem bila mlada. Pri trenutni starosti pa mislim, da sem dovolj zrela za odnos, v katerem bi partnerju zaupala, da me nekdo privlaci. Ce imata kot pravis cudovit odnos, potem bi ga morda res prosil za podporo. Ne zelis, da se s to zensko karkoli razvije, torej potrebujes nekoga, ki ti bo stal ob strani in s tabo sel cez ta cas, ti pomagal najti pot nazaj, morda na realna tla, se s tabo pogovarjal o tem. Verjamem pa, da te je strah, da bo partnerja to prizadelo oz. da bo to vplivalo negativno na vajin odnos. Ti zelim, da imas ob sebi cloveka, ki bo ti raje dokazal, zakaj si ze toliko let srecen samo z njim 😉

Sicer pa mislim, da dolgo traja to, da se privlacnost ne zmanjsa in ne naredis koraka. Ampak poslusaj sebe in svoje srce, ob pravem trenutku bos vedel, kaj tocno storiti. V koncni fazi je pomembno to, da najdes pot do svoje srece – in pot poznas samo ti, nihce od nas, ki tukaj ze skoraj s solzami v oceh beremo te zapise 🙂 Pohvalno sicer, na kaksnem nivoju se znas izrazati in kaksne besede uporabljas pri opisovanju te zenske (ceprav zelo nespecificno), ampak ne zna vsak moski na ta nacin opisati cloveka, ki ga na kakrsen koli nacin tako privlaci. Sem vmes nekako upala, da na ta nacin opises tudi partnerja, me zanima, koliksno nasprotje je 🙂

Vso sreco ❤

Limonca, hvala za tvoj zapis.

Tudi sam sem (ze parkrat) prisel do zakljucka, da bom prosil za pomoc partnerja. A se nisem zbral poguma oz se mi ni zdel pravi trenutek.

O partnerju nisem nicesar pisal, ker nekako nisem cutil, da bi sodilo to v kontekst. Morda pa vendar bi lahko😊 Na kratko: je zanesljiv, samozavesten, duhovit, lep, skrben, pameten in karakterno mocan moski. Takoj me je ocaral. In vcasih še danes cutim mravljince. 😊 Privlaci me njegov nacin razmisljanja, pogled na svet… Vsec mi je, kako dobro delujeva kot par, kako vsak nekaj prispeva in kako se najin odnos razvija in raste. Ob njem se pocutim varnega in sprejetega. Ne vem, koliko poznas kaksno istospolno usmerjeno osebo, slednje ima namrec velik velik pomen.

In ko sem razmisljal o tvojem vprasanju, sem prisel do zakljucka, da sta si karakterno s to punco zelo podobna. Nikoli dejansko nisem delal primerjave med njima, ker ju niti ne smatram za tekmeca. Niti nikoli nisem razmisljal, ali morda pri tej punci najdem/dobim kaj, kar pri mojem partnerju ne. In tudi ne najdem odgovora. Iskal sem tudi povod za “nenaden” nastanek privlacnosti…v smislu, ali se je kaj spremenila, fizicno, psihicno. Prav tako ne najdem. Prislo je kar znenada. Tudi dalec od tega, da bi veliko casa prezivela skupaj in se pac taksna privlacnost nekako zgradi scasoma.

Nimam razlag. Le dejstvo, da vem, da imam cudovitega, pametnega moskega, in da se mi kolena sibijo ter misli odplavajo ob tej punci. Prvic.

In kmalu bo eno leto.

Zmeden958, 11.01.2023 ob 22:14

Razocarana, ne vem tocno, kaj si zelim. Mislim… razum ze nekako ve – vsaj na trenutke. Ne vem, kaj bi bilo najlazje. Verjetno bi bilo najlazje, ce bi ze v njenih reakcijah videl, da ji ni mar zame.

Ja, razum ve, kaj pa ❤? Seveda najlažje bi bilo za tebe, če ona ne bi nič čutila do tebe. A kaj če ni tako in si ona tudi želi več?

Amor ch’a nullo amato amor perdota,

mi prese del costui piacer si forte,

Che, come vedi, ancor non m’abbandona.

Il cuore ha le sue ragioni che la ragione non conosce.

Upam da je ne izgubis. Nikoli ne ves, kaj se zgodi. Ce je ves cas prisotna, ves kje jo bos nasel, bos tja sel. Ce se pa kaj zgodi .. In je ne bo vec mesecev, pol leta .. Je ne bos videl, ne slisal, ne govoril z njo?

Zafrkavas se. Ampak koj hitro ti lahko zivljenje to tudi odvzame.

Zmeden958, 11.01.2023 ob 23:07

Limonca, hvala za tvoj zapis.

Tudi sam sem (ze parkrat) prisel do zakljucka, da bom prosil za pomoc partnerja. A se nisem zbral poguma oz se mi ni zdel pravi trenutek.

O partnerju nisem nicesar pisal, ker nekako nisem cutil, da bi sodilo to v kontekst. Morda pa vendar bi lahko😊 Na kratko: je zanesljiv, samozavesten, duhovit, lep, skrben, pameten in karakterno mocan moski. Takoj me je ocaral. In vcasih še danes cutim mravljince. 😊 Privlaci me njegov nacin razmisljanja, pogled na svet… Vsec mi je, kako dobro delujeva kot par, kako vsak nekaj prispeva in kako se najin odnos razvija in raste. Ob njem se pocutim varnega in sprejetega. Ne vem, koliko poznas kaksno istospolno usmerjeno osebo, slednje ima namrec velik velik pomen.

In ko sem razmisljal o tvojem vprasanju, sem prisel do zakljucka, da sta si karakterno s to punco zelo podobna. Nikoli dejansko nisem delal primerjave med njima, ker ju niti ne smatram za tekmeca. Niti nikoli nisem razmisljal, ali morda pri tej punci najdem/dobim kaj, kar pri mojem partnerju ne. In tudi ne najdem odgovora. Iskal sem tudi povod za “nenaden” nastanek privlacnosti…v smislu, ali se je kaj spremenila, fizicno, psihicno. Prav tako ne najdem. Prislo je kar znenada. Tudi dalec od tega, da bi veliko casa prezivela skupaj in se pac taksna privlacnost nekako zgradi scasoma.

Nimam razlag. Le dejstvo, da vem, da imam cudovitega, pametnega moskega, in da se mi kolena sibijo ter misli odplavajo ob tej punci. Prvic.

In kmalu bo eno leto.

Je kar težka odločitev in zahteva veliko poguma, verjamem. Ampak glede na to, da to traja že eno leto, verjetno razmišljaš, da bo počasi treba narediti korak v katero koli smer.

Lep zapis o partnerju, me iskreno veseli, da obstajamo še ljudje, ki smo sposobni o človeku povedati več kot le to, da je super. Vesela sem, da oba doprinašata k odnosu in vsemu ostalemu, to je definitivno eden pomembnejših dejavnikov za zdrav odnos. Me pa preseneča, da sta si podobna, sem izhajala iz tega, da sta na nek način nasprotji. Morda to nakazuje na to, da ti v tem odnosu res popolnoma nič ne manjka, kar je še toliko lepše 🙂

Poznam istospolno usmerjene pare in posameznike, sem nasplošno odprta oseba in je zame to nekaj vsakdanjega, tako da razumem, o čem govoriš. Iz tvojih besed pa vidim, da je bilo sprejemanje sebe in tebe s strani okolice kar dolga/težka bitka, ki je pustila rane, kar si tudi sam omenjal v preteklih zapisih. Sklepam, da bi bil precej manj zmeden, če bi ti v oči padel moški. Ljudje smo rojeni s splono nagnjenostjo, lahko je do obeh spolov enaka, lahko pa je odstotek za en spol zelo nizek. Tako da ni prav niĉ nenavadno, samo tebi je, ker si se leta in leta boril 🙂

Sicer tudi jaz nisem mislila v smislu tekmecev, ker to zagotovo nista in po tem tvojem zapisu sem v to še toliko bolj prepričana. Sem pa res izhajala iz tega, da si pri njej nevede našel nekaj, kar pri njemu nimaš, ampak očitno to ne bo držalo. Takole bom rekla: ljubezen ne pozna meja in iskati razloge zanjo je pogosto ena sama potrata časa. Ker te lahko doleti tako, kot je tebe – da še sam ne veš, kdaj, zakaj, kako. Vsekakor ti želim, da za to situacijo najdeš primerno rešitev ob pravem času. In to boš začutil, ko boš sledil svojemu srcu. Poslušaj sebe, samo ti veš, kaj ti srce govori.

Ti pa želim, da ne bi leta in leta hrepenel po osebi, ki je nedosegljiva … temveč po tisti, ki jo lahko imaš ob sebi, katera koli to pač bo. ❤️

Limonca580,

Iskrena hvala za te besede. ❤

O koncno .

Si se odlocil za partnerja.

Menim, da si se odločil pravilno. Partner je tam, te privlači, ljubiš ga. Ljubezen ima mnogo oblik in z leti se spreminja.

Ona je samo iluzija in je bolje da to tudi ostane. Umakni se in počasi bo šlo mimo.

Pozdrav avtor. Kako poteka?

Si kaj naredil v tej smeri?

enatam907, 22.02.2023 ob 07:02

Si kaj naredil v tej smeri?

Nobenega koraka nisem naredil…ne z njo, ne s partnerjem.

Edino trudim se cim manj misliti na njo. Potem pa me je danes spet zadelo. Bila je tako cudovita. Nezna, krhka, a hkrati odlocna. S taksno energijo, ki me preplavi in odnese.

In vedno sem potem na zacetku.

Bluz na bluz krneki. To je  nezanimiva tema. Ne zdržim tega gledat več na vrhu.

Da te privlačijo moški in redke ženske. To ni nič neobičajnega, marsikatetemu gayu se je to zgodilo. Saj tisti gayi, ki imajo otroka z žensko, verjetno so do nje v določenih trenutkih čutili ljubezen, mogoče kdaj tudi vzburjenje.

Zmeden958, 02.03.2023 ob 22:05

Nobenega koraka nisem naredil…ne z njo, ne s partnerjem.

Edino trudim se cim manj misliti na njo. Potem pa me je danes spet zadelo. Bila je tako cudovita. Nezna, krhka, a hkrati odlocna. S taksno energijo, ki me preplavi in odnese.

In vedno sem potem na zacetku.

Mi je lepo brat. Oprosti, vem, da ti ni prijetno, je pa lepo.

Kakšna je? Kaj najbolj izstopa pri njej razn karakterja? In kje si jo videl? Te je opazila? Je nerodna, sramežljiva?

New Report

Close