Khm..všeč mi je ženska
Ko smo bili na neki veselici sicer malo smo se napili no pri sednji mizi je sedela ena zelo lustna punca .
Sicer gledala me je zagotovo sem ji bil tudi jas vseč .
Ko smo plesali sem misliv da jo bi povabil na ples pa me prijateljica ni pustila si cer je kolegica plesala kaor konj nobene neznosti .
Ko svanehala plesati sem videl kako me puncagleda no zrave je sedela še ena druga punca obe sta me gledali in mi smejali .
No od tega je že 30 let no jas sem bil takrat star 20 let .
Morda se poznava, 22.11.2023 ob 16:42
Hej hej zmeden!
Kako je z obcutki?
Obcutki vztrajajo, privlacnost ostaja. Misel nanjo je postala del mojega vsakdana. Partnerju nisem povedal, ker enostavno ne morem. Prevec sem se miselno in custveno zapletel v vso zadevo. Ne vem, kako bi lahko tudi to pomagalo pri vsej stvari.
Mislim na njo zelo pogosto. Po stiku z njo sem cisto na off. Kadar imam priloznost biti res cisto poleg nje…oh…tezko razlozim. Njena neznost, pogled, vonj… Meje nisem prestopil. Niti vedeti je ne dam. Ne bi bilo fer ne do mojega partnerja, ne do nje. Še vedno cutim, da je rada v moji blizini.
In ona? Ona je se vedno cudovita. ❤️ Tako rad delam z njo, ker se res dobro ujameva. Spustila me je v ozek krog zaupanja in ne nameravam kakorkoli izkoristit tega. Sanjarim o njenem pogledu, nasmehu in smehu in jamici v licu, pegah, ustnicah, ki jih v mislih poljubljam. Sanjarim, kako jo primem za roko, objamem, bozam, kako se ljubiva. Vse to zivi z mano.
Moja je v mislih. Tako bo ostalo.
somoi, 05.07.2022 ob 03:55
žalostno se mi zdi, da nekoga ne spoznamo podrobno, ker nam je všeč, ker sanjamo o teh ustnicah, ker je tako “všečen”. Koliko ljudi misliš, da razmišlja podobno – mi j tako zelo všeč, da je ne morem spoznat in jo pustim. Koliko žensk misliš, da se z njo druži, ker je tako všečna?
Predpostavljam ,da malo. Predpostavljam, da ima tudi malo prijateljev. Tako všečne ženske niso dobro sprejete v družbi in če je tok ljudi, ki razmišlja podobno kot ti – ne bom negoval čustev, se je izogibam ipd., mora biti kar precej osamljena oseba z nasmehom sicer, vendar osamljena.
Zakaj je treba poglabljat nekaj, kar je prišlo spontano. Ti je všeč karakter in zaljubil si se v karakter, ki ga, tako kot opisuješ, poznaš na površju, navidezno. poznaš je ne v ostalih pogledih – je ženska, pride sitna, zahtevna, včasih lena in ker je ženska, sem prepričana, da tudi zakriči kdaj pa kdaj, tudi doma.
Zakaj izpustiti tako osebo? Kje piše, da bo kaj iz tega? sprašujem se, koliko ljudem je bila všeč, pa so jo izpustili prav zaradi tega, ker je bilo preveč za njih, da bi se s tako osebo spoznali in se zanjo potrudili. Morda je v takem razmerju prav zato, ker ni drugih.
privlačnost je začasna, trenutna in prav tako zaljubljenost. Ta mine in mine po določenem obdobju, ka si z nekom in preživljaš čas z nekom. Če je ne boš spoznal tudi bolj globlje in z njo preživljal čas, se z njo pogovarjal in se je ne boš nehal izogibat, boš v sebi vedno nosil dvom “kaj pa če? Kaj bi bilo?” Partnerju ni treba razglabljat o čustvih, lahko le poveš, da si spoznal prijazno osebo in bi jo rad spoznal naprej. Takih ljudi je škoda izpustit iz življenja – lahko tebi marsikaj dajo ali ti nekaj njim daš. In če to čustiš, če te vleče k njej in če meniš, da tudi njo vleče k tebi, morda sta se spoznala z nekim konkretnim razlogom, ki bo jasen čez čas., z leti.
Ampak si se že odločil a ne? Noš kot vsi ostali in šel proč tudi ti, ker je to zate preveč zapleteno in se ti ne da. Imaš rad svojo rutino. Izbral si kar je easy, tako kot vsi ostali.
Ti povem skrivnost – da nekdo postane tak, postane skozi trplejnje, osamljenost, žalost. Da je taka, je taka, ker ni imela lepega življenja. Nekdo ni tako empatičen, kar tako. Tak postane, ker je marsikaj slabega predoživel.
Za somoi
Točno tako je… ni fajn, da si preveč fajn, ker potem gredo ljudje stran glih zato, ker si fajn, ker se bojijo, ker…
Vse prevečkrat si zgolj želimo in nič ne naredimo. Vse prevečkrat živimo v iluziji navideznega, sanjavega. Ampak bistvo in vsa lepota življenja se skriva v resničnosti, udejanjanju želja, v tukaj in zdaj. Torej … od besed k dejanjem, pa karkoli že bo. Sanjariš ne za brez veze. Mogoče počasi napol zavedno prehajaš k svojemu pravemu jazu, ki je “nov”, in drugačen od etabliranega.
In če zakaj, potem vrzi karte na obeh frontah na mizo. Brez izgube ni pridobitve, brez tveganja ni doseganja tistega, kar si želiš. Če ne boš iskren sam do sebe, do nje in partnerja, boš tako ali tako živel “vzporedno” življenje. Tisto sanjavo, neuresničeno, neiskreno. In ko boš odjajal, ti bo žal zgolj za tistimi dejanji ali željami, ki jih nisi privoščil dam sebi z uresničitvijo ali vsaj poskusom tega. Celo življenje smo na poti k “true inner self-u” in boli, kako boli, če nekje na sredini zapustimo sami sebe in si začnemo lagati.
Če si že ne delaš utvar, da je zgodba obojestranska in si napačno ne interpretiraš okoliščin, potem bodi iskren, pošten do vseh vas treh in se seznani z resnico. Lahko bo zelo kruta, lahko bo pa zelo zelo lepa. Če ne udejaniš, nikoli ne veš.
Srečno.
Anonimno 4823, 24.11.2023 ob 10:47
Vse prevečkrat si zgolj želimo in nič ne naredimo. Vse prevečkrat živimo v iluziji navideznega, sanjavega. Ampak bistvo in vsa lepota življenja se skriva v resničnosti, udejanjanju želja, v tukaj in zdaj. Torej … od besed k dejanjem, pa karkoli že bo. Sanjariš ne za brez veze. Mogoče počasi napol zavedno prehajaš k svojemu pravemu jazu, ki je “nov”, in drugačen od etabliranega.
In če zakaj, potem vrzi karte na obeh frontah na mizo. Brez izgube ni pridobitve, brez tveganja ni doseganja tistega, kar si želiš. Če ne boš iskren sam do sebe, do nje in partnerja, boš tako ali tako živel “vzporedno” življenje. Tisto sanjavo, neuresničeno, neiskreno. In ko boš odjajal, ti bo žal zgolj za tistimi dejanji ali željami, ki jih nisi privoščil dam sebi z uresničitvijo ali vsaj poskusom tega. Celo življenje smo na poti k “true inner self-u” in boli, kako boli, če nekje na sredini zapustimo sami sebe in si začnemo lagati.
Če si že ne delaš utvar, da je zgodba obojestranska in si napačno ne interpretiraš okoliščin, potem bodi iskren, pošten do vseh vas treh in se seznani z resnico. Lahko bo zelo kruta, lahko bo pa zelo zelo lepa. Če ne udejaniš, nikoli ne veš.
Srečno.
Zakaj naj ji pove? Je jasno povedal, da je poročena mati malih otrok. Tip je plemenit in noče razbijat druzine. Je to tako tezko razumet? Poleg tega ima partnerja, ki ga ljubi. Zakaj bi onesrečil vse? In ja, sanja o njej, ljubi pa njega.
Konec dober, vse dobro.
Avtor srečno, ostani tak kot si, malo je takih poštenjakov, ki bi za lastno zadovoljstvo zrtvovali kopico nedolznih ljudi.
Skoraj petdesetletnica, 24.11.2023 ob 11:00
Zakaj naj ji pove? Je jasno povedal, da je poročena mati malih otrok. Tip je plemenit in noče razbijat druzine. Je to tako tezko razumet? Poleg tega ima partnerja, ki ga ljubi. Zakaj bi onesrečil vse? In ja, sanja o njej, ljubi pa njega.
Konec dober, vse dobro.
Avtor srečno, ostani tak kot si, malo je takih poštenjakov, ki bi za lastno zadovoljstvo zrtvovali kopico nedolznih ljudi.
Čudno sem napisala zadnji stavek, ampak saj se razume, da ne bi za svoje zadovoljstvo onesrečil kup ljudi.
Zmeden958, 24.11.2023 ob 17:55
Jaz razumem. Hvala za zapis.
Velikokrat pa razmisljam, kaj bi naredil, ce bi zaznal, da v njenem zakonu kaj ne stima. Konkretno kaj, se razume.
Mislim, da bi ji takrat povedal.
A pol biseksualci res obstajajo, ali kako? Mate seksualne fantazije na tipe in na bejbe?
Po moje ful boost za ego kerekoli ženske, da geja spreobrne, kao tok huda se še geji napalijo.
Anonimno 8409, 24.11.2023 ob 20:57
A pol biseksualci res obstajajo, ali kako? Mate seksualne fantazije na tipe in na bejbe?
Po moje ful boost za ego kerekoli ženske, da geja spreobrne, kao tok huda se še geji napalijo.
Za anonimno 8409
Eh, narava nas je ustvarila, da moški rabi žensko in ženska moškega, ta porast istospolno usmerjenih je bolj kaprica, moda današnjega časa. Saj je možno, da občutiš neko privlacnost do istega spola, samo očitno narava dela svoje, kot je občutil zmedeni…
Zdaj se pa delamo, da naravno ni naravno…
Iskreno, se še vedno ne dojemam kot bi. Nobena druga zenska me ne privlaci. V tem letu in pol sem bil preprican, da bom zaznal spremembe v zvezi s tem. Pa nisem. Vse je po starem. Privlacijo me tipi in ta punca.
Imam veliko izkusenj, da se zenske trudijo pritegniti pozornost. Delujem precej zadrzano in hladno in na tak nacin jih kar postavim na realna tla. Zanimivo pa je, da se ta punca nikoli ni trudila pritegniti mojo pozornost.
Kar zgodilo se je. Na nekaj let podlage beznega poznanstva.
Tako da, ne bi rad vlival laznega upanja. Geje privlacijo moski in pika 😊
Razen ko se zgodi takole.
Zmeden958, 24.11.2023 ob 01:43
Obcutki vztrajajo, privlacnost ostaja. Misel nanjo je postala del mojega vsakdana. Partnerju nisem povedal, ker enostavno ne morem. Prevec sem se miselno in custveno zapletel v vso zadevo. Ne vem, kako bi lahko tudi to pomagalo pri vsej stvari.
Mislim na njo zelo pogosto. Po stiku z njo sem cisto na off. Kadar imam priloznost biti res cisto poleg nje…oh…tezko razlozim. Njena neznost, pogled, vonj… Meje nisem prestopil. Niti vedeti je ne dam. Ne bi bilo fer ne do mojega partnerja, ne do nje. Še vedno cutim, da je rada v moji blizini.
In ona? Ona je se vedno cudovita. ❤️ Tako rad delam z njo, ker se res dobro ujameva. Spustila me je v ozek krog zaupanja in ne nameravam kakorkoli izkoristit tega. Sanjarim o njenem pogledu, nasmehu in smehu in jamici v licu, pegah, ustnicah, ki jih v mislih poljubljam. Sanjarim, kako jo primem za roko, objamem, bozam, kako se ljubiva. Vse to zivi z mano.
Moja je v mislih. Tako bo ostalo.
Nekako se prebijam skozi vso to zgodbo. Nekako z grenkobo in žalostjo v sebi spoznavam, kako podobna je moja zgodba tvoji in še nekaterim. Kako čas hitro leti, kajne? Tudi jaz sem si rekla ahh saj bo minilo, v mesecu, parih…tako je že pol leta. Ko pomislim na tisti trenutek, ko je vstopil v prostor, vedela sem, da je on ta in da sem zaljubljena. Spreletelo me je iznenada. Tako močno, da nisem še občutila kaj podobnega.
Trenutno ga ne vidim. Bolje tako. Poskušam pozabit, preboleti, vse sem že poskušala, pa ne gre. Odmisliti misli. A misel pride ponovno. V sebi čutim, da ga ne smem izpustiti. Ahhh
Khmm, 25.11.2023 ob 07:54
Nekako se prebijam skozi vso to zgodbo. Nekako z grenkobo in žalostjo v sebi spoznavam, kako podobna je moja zgodba tvoji in še nekaterim. Kako čas hitro leti, kajne? Tudi jaz sem si rekla ahh saj bo minilo, v mesecu, parih…tako je že pol leta. Ko pomislim na tisti trenutek, ko je vstopil v prostor, vedela sem, da je on ta in da sem zaljubljena. Spreletelo me je iznenada. Tako močno, da nisem še občutila kaj podobnega.
Trenutno ga ne vidim. Bolje tako. Poskušam pozabit, preboleti, vse sem že poskušala, pa ne gre. Odmisliti misli. A misel pride ponovno. V sebi čutim, da ga ne smem izpustiti. Ahhh
“Trenutno ga ne vidim. Bolje tako. Poskušam pozabit, preboleti, vse sem že poskušala, pa ne gre. Odmisliti misli. A misel pride ponovno. V sebi čutim, da ga ne smem izpustiti. Ahhh”
Kako je pa lahko bolje, če ga ne vidite? Če ga ne morete pozabiti in v sebi veste, da ga ne smete izpustit? Ušel vam bo.
Btw, ko rečete, da ste že vse probal, da bi ga pozabil in prebolel, kaj konkretno je to vse, kere metode?
Ja. Ne mine, tako kot pride. Zal. Morda edino pomaga, ce se ne videvata. Sicer postane del vas, vasih misli.
Midva se srecujeva redno. Na zacetku obcutkov sem bil prestrasen, zdaj mi njena blizina ugaja. Ko govori, jo hkrati zbrano poslusam, hkrati pa opazujem podrobnosti njenega obraza. In sanjarim, kako bi jo poljubil, kam bi polozil roke ob poljubu, kako bi se potrudil, da bi bil poljub nezen in cuten kot ona.
Ko je enkrat nekdo v tvojih mislih, zacnes te negovati z obcutki vred. Preigravas sitacije, besede. In ko cloveka ni, ga pogresas. Ti resnicno manjka.
Zapletes se.
Ce imas moznost in seveda zeljo, skusaj ohraniti razdaljo.
Anonimno 8409, 25.11.2023 ob 08:07
“Trenutno ga ne vidim. Bolje tako. Poskušam pozabit, preboleti, vse sem že poskušala, pa ne gre. Odmisliti misli. A misel pride ponovno. V sebi čutim, da ga ne smem izpustiti. Ahhh”
Kako je pa lahko bolje, če ga ne vidite? Če ga ne morete pozabiti in v sebi veste, da ga ne smete izpustit? Ušel vam bo.
Btw, ko rečete, da ste že vse probal, da bi ga pozabil in prebolel, kaj konkretno je to vse, kere metode?
Ja kontradiktorno je, vem ja. Tako čutim. Tudi jaz sem vezana, ter no ja si priznam in se zavedam, da je zakon pred razpadom. On je samski. Vse skupaj je eno veliko hrepenenje in posledično razočaranje. Ušel mi bo? Morda, morda bom pa jaz njemu. Ne vem.
Kaj konkretno, čimbolj sem se poskusila zaposlit z vsem, magari pospravljanjem:)
Khmm, 25.11.2023 ob 08:30
Ja kontradiktorno je, vem ja. Tako čutim. Tudi jaz sem vezana, ter no ja si priznam in se zavedam, da je zakon pred razpadom. On je samski. Vse skupaj je eno veliko hrepenenje in posledično razočaranje. Ušel mi bo? Morda, morda bom pa jaz njemu. Ne vem.
Kaj konkretno, čimbolj sem se poskusila zaposlit z vsem, magari pospravljanjem:)
zakaj mu pa smsa ne pošljete, hej, to in to se je zgodil in me je spomnilo nate, vse okej s tabo? Neki kao čist nedolžnega, ampak da ve, da vam zaide v misli. Ker mogoče sploh ne ve, in je dobro, da ve, da se nit ne pretrga, mogoče pa tudi on veliko misli na vas in je še boljše, da ve, da tudi vi nanj.
Zmeden958, 25.11.2023 ob 08:20
Ja. Ne mine, tako kot pride. Zal. Morda edino pomaga, ce se ne videvata. Sicer postane del vas, vasih misli.
Midva se srecujeva redno. Na zacetku obcutkov sem bil prestrasen, zdaj mi njena blizina ugaja. Ko govori, jo hkrati zbrano poslusam, hkrati pa opazujem podrobnosti njenega obraza. In sanjarim, kako bi jo poljubil, kam bi polozil roke ob poljubu, kako bi se potrudil, da bi bil poljub nezen in cuten kot ona.
Ko je enkrat nekdo v tvojih mislih, zacnes te negovati z obcutki vred. Preigravas sitacije, besede. In ko cloveka ni, ga pogresas. Ti resnicno manjka.
Zapletes se.
Ce imas moznost in seveda zeljo, skusaj ohraniti razdaljo.
Ne morem, sodelavec:(
Anonimno 8409, 25.11.2023 ob 08:42
okej, okej, diabetes skratka. Ja pa flirtata tudi kej vidva, ali se samo gledata? A nakaže ona s čim, da tudi ni čist ravnodušna? A vam je muza drugače, a potegne iz vas najboljše? Ker taka je taprava, take ne moreš kr spustit.
@zmeden958
Anonimno 8409, 25.11.2023 ob 08:38
zakaj mu pa smsa ne pošljete, hej, to in to se je zgodil in me je spomnilo nate, vse okej s tabo? Neki kao čist nedolžnega, ampak da ve, da vam zaide v misli. Ker mogoče sploh ne ve, in je dobro, da ve, da se nit ne pretrga, mogoče pa tudi on veliko misli na vas in je še boljše, da ve, da tudi vi nanj.
Ah ve on to zelo dobro. Sva bila na pijači, pa sploh ne znama preiti iz poslovne cone…da mu vsaj pojasnim kako in kaj. Škoda.
Ja, ja in ja. ❤️
Razen flirta ni ocitnega. Sva oba precej sramezljiva oz ne vem kako bi rekel. Vem pa, da je rada v moji blizini, kot jaz v njeni. Cutim 😍 In ja, iz mene spravi moje najboljse lastnosti. Prebudila je tudi nekaj, kar ob moskih in partnerju ne cutim. To, da jo zelim varovati, poskrbeti da je varna, da se pocuti varno. Ne znam tocno obrazloziti. Ko zacutim njeno ranjlivost v kaksni situaciji, se mi vklopi ta mocna potreba, da poskrbim za njeno dobro pocutje. Fantje ocitno to manj pokazemo in se s tem obcutkom se nisem srecal. Zelo dober obcutek je, ko ji z besedami dam obcutek varnosti. Ko vidim, kako jo pomirim. Takrat cutim, da je to to. Da mi morda pa nekaj v zivljenju manjka 🥹
Aha ja…diabetes…ni kaj 😊