Khm..všeč mi je ženska
Zmeden958, 25.11.2023 ob 10:03
Ja, ja in ja. ❤️
Razen flirta ni ocitnega. Sva oba precej sramezljiva oz ne vem kako bi rekel. Vem pa, da je rada v moji blizini, kot jaz v njeni. Cutim 😍 In ja, iz mene spravi moje najboljse lastnosti. Prebudila je tudi nekaj, kar ob moskih in partnerju ne cutim. To, da jo zelim varovati, poskrbeti da je varna, da se pocuti varno. Ne znam tocno obrazloziti. Ko zacutim njeno ranjlivost v kaksni situaciji, se mi vklopi ta mocna potreba, da poskrbim za njeno dobro pocutje. Fantje ocitno to manj pokazemo in se s tem obcutkom se nisem srecal. Zelo dober obcutek je, ko ji z besedami dam obcutek varnosti. Ko vidim, kako jo pomirim. Takrat cutim, da je to to. Da mi morda pa nekaj v zivljenju manjka 🥹
Aha ja…diabetes…ni kaj 😊
Tudi name vpliva on tako, da iz mene spravi najboljše lastnosti. Pa, da mi toliko energije, radosti in miru. Zdaj, ko ga ne vidim se mi itak trga.
Vi niste (več) gej, ljuba duša, to so vse znaki zaljubljenosti, zaščitniško obnašanje, iz vas spravi najboljše, njena bolečina je vaša bolečina…, zacopani ste do ušes. In še top ženska, po vsem sodeč, take nerealizirane ljubezni ljudje obžalujejo na smrtni postelji, tepejo se po glavi, da niso storili ničesar, ko pa je bil potencial tako očiten, tik pred smrtjo ni nobenmu žal za denar, ki ga bo pustil na TRRju, vsi obžalujejo samo napake v odnosih in neizkoriščene priložnosti za ljubezen. A žive barve frišne zveze enkrat osivijo v rutino, zgleda včasih res, ampak nima veze, tudi samo par let čudovite, intenzivne ljubezni je veliko več kot doživi večina ljudi, za to je vredno živeti.
Khmm, 25.11.2023 ob 08:53
Anonimno 8409, 25.11.2023 ob 08:38
Khmm, 25.11.2023 ob 08:30
Anonimno 8409, 25.11.2023 ob 08:07
Khmm, 25.11.2023 ob 07:54
Zmeden958, 24.11.2023 ob 01:43
Morda se poznava, 22.11.2023 ob 16:42
Hej hej zmeden!
Kako je z obcutki?
Obcutki vztrajajo, privlacnost ostaja. Misel nanjo je postala del mojega vsakdana. Partnerju nisem povedal, ker enostavno ne morem. Prevec sem se miselno in custveno zapletel v vso zadevo. Ne vem, kako bi lahko tudi to pomagalo pri vsej stvari.
Mislim na njo zelo pogosto. Po stiku z njo sem cisto na off. Kadar imam priloznost biti res cisto poleg nje…oh…tezko razlozim. Njena neznost, pogled, vonj… Meje nisem prestopil. Niti vedeti je ne dam. Ne bi bilo fer ne do mojega partnerja, ne do nje. Še vedno cutim, da je rada v moji blizini.
In ona? Ona je se vedno cudovita. ❤️ Tako rad delam z njo, ker se res dobro ujameva. Spustila me je v ozek krog zaupanja in ne nameravam kakorkoli izkoristit tega. Sanjarim o njenem pogledu, nasmehu in smehu in jamici v licu, pegah, ustnicah, ki jih v mislih poljubljam. Sanjarim, kako jo primem za roko, objamem, bozam, kako se ljubiva. Vse to zivi z mano.
Moja je v mislih. Tako bo ostalo.
Nekako se prebijam skozi vso to zgodbo. Nekako z grenkobo in žalostjo v sebi spoznavam, kako podobna je moja zgodba tvoji in še nekaterim. Kako čas hitro leti, kajne? Tudi jaz sem si rekla ahh saj bo minilo, v mesecu, parih…tako je že pol leta. Ko pomislim na tisti trenutek, ko je vstopil v prostor, vedela sem, da je on ta in da sem zaljubljena. Spreletelo me je iznenada. Tako močno, da nisem še občutila kaj podobnega.
Trenutno ga ne vidim. Bolje tako. Poskušam pozabit, preboleti, vse sem že poskušala, pa ne gre. Odmisliti misli. A misel pride ponovno. V sebi čutim, da ga ne smem izpustiti. Ahhh
“Trenutno ga ne vidim. Bolje tako. Poskušam pozabit, preboleti, vse sem že poskušala, pa ne gre. Odmisliti misli. A misel pride ponovno. V sebi čutim, da ga ne smem izpustiti. Ahhh”
Kako je pa lahko bolje, če ga ne vidite? Če ga ne morete pozabiti in v sebi veste, da ga ne smete izpustit? Ušel vam bo.
Btw, ko rečete, da ste že vse probal, da bi ga pozabil in prebolel, kaj konkretno je to vse, kere metode?
Ja kontradiktorno je, vem ja. Tako čutim. Tudi jaz sem vezana, ter no ja si priznam in se zavedam, da je zakon pred razpadom. On je samski. Vse skupaj je eno veliko hrepenenje in posledično razočaranje. Ušel mi bo? Morda, morda bom pa jaz njemu. Ne vem.
Kaj konkretno, čimbolj sem se poskusila zaposlit z vsem, magari pospravljanjem:)
zakaj mu pa smsa ne pošljete, hej, to in to se je zgodil in me je spomnilo nate, vse okej s tabo? Neki kao čist nedolžnega, ampak da ve, da vam zaide v misli. Ker mogoče sploh ne ve, in je dobro, da ve, da se nit ne pretrga, mogoče pa tudi on veliko misli na vas in je še boljše, da ve, da tudi vi nanj.
Ah ve on to zelo dobro. Sva bila na pijači, pa sploh ne znama preiti iz poslovne cone…da mu vsaj pojasnim kako in kaj. Škoda.
“Ah ve on to zelo dobro. Sva bila na pijači, pa sploh ne znama preiti iz poslovne cone…da mu vsaj pojasnim kako in kaj. Škoda.”
Ni to, da ne znata, ampak da si ne upata. Jaz bi šel čim večkrat na take pijačke, da se iskre čim bolj krešejo in mogoče rata pravi moment, da poba zbere pogum, vas objame in kušne. Ker teh stvari ni dobro kej preveč pojasnjevat, čim daš v besede, rata nekako banalno, ene stvari so magične in se jih ne sme v besede. Lahko se pa igrivo pogovarjata o hipotetičnih scenarijih, a la, s tabo mi je tok luštno, da če ne bom merkala, se bom še zacopala vate, kaj bova pa pol nardila? Čim več dvojine, čim več “midva”, da se fant navadi na idejo “vaju” kot enote in da začuti, da je on ta, ki mora narest prvi korak. Vi pa vmes med vrsticami namignete, da doma ne štima, ker če je poročena, so drugačna pravila, mora ona dost jasno skomuncirat, da ni te moralne meje, ker drugač se po kodeksu poročenih ne objame in kušne tudi če si do ušes.
Anonimno 8409, 25.11.2023 ob 11:52
“Ah ve on to zelo dobro. Sva bila na pijači, pa sploh ne znama preiti iz poslovne cone…da mu vsaj pojasnim kako in kaj. Škoda.”
Ni to, da ne znata, ampak da si ne upata. Jaz bi šel čim večkrat na take pijačke, da se iskre čim bolj krešejo in mogoče rata pravi moment, da poba zbere pogum, vas objame in kušne. Ker teh stvari ni dobro kej preveč pojasnjevat, čim daš v besede, rata nekako banalno, ene stvari so magične in se jih ne sme v besede. Lahko se pa igrivo pogovarjata o hipotetičnih scenarijih, a la, s tabo mi je tok luštno, da če ne bom merkala, se bom še zacopala vate, kaj bova pa pol nardila? Čim več dvojine, čim več “midva”, da se fant navadi na idejo “vaju” kot enote in da začuti, da je on ta, ki mora narest prvi korak. Vi pa vmes med vrsticami namignete, da doma ne štima, ker če je poročena, so drugačna pravila, mora ona dost jasno skomuncirat, da ni te moralne meje, ker drugač se po kodeksu poročenih ne objame in kušne tudi če si do ušes.
Kaj, če bi se najprej ločili in prekinili zveze…. in potem šli na lov? Kakšni ljudje ste to? Pa ne samo ta zaljubljeni, tudi tisti, ki jim svetujejo naj varajo.
Klotilda811, 25.11.2023 ob 12:16
Kaj, če bi se najprej ločili in prekinili zveze…. in potem šli na lov? Kakšni ljudje ste to? Pa ne samo ta zaljubljeni, tudi tisti, ki jim svetujejo naj varajo.
Jz ne bom nič lovila. Tudi tega ne bom. Ta se je zgodil, ker v mojem zakonu ni vse čisto in tudi nikdar nebo. Ne bom zgubljala besed o zakonu, ker raje živim sama, kot z njim do konca. Ajd, da lepše zveni ni bilo varanja no vsaj fizicnega ne, če pa vanj štejemo čustveno…Zato pa bo ločitev, ker imam dovolj.
Khmm, 25.11.2023 ob 14:11
Zelo lepo napisano. Mislim, da so res vse besede odveč. Itak naju vleče skupaj kot dva magneta. Lahko on tam na drugi strani hodi po robu, enako kot jaz lahko gledava stran…mi je jasno, čutim da naju bo spet zbližalo. Težko opišem, razložim.
Odgovor je mišljen Za Anomimno 8409
Locitev ni vedno tako preprosta, predvsem ce so v igri otroci. A kljub temu tudi ni moralno zivet v zakonu, kjer ni vec ljubezni. Kot sem ze omenila, ne bi se zenska zacela spogledovati z drugimi, ce bi v zakonu bilo vse prav.
Zato dragi zmeden je moje mnenje, da se je tudi ona v tebe zaljubila. Zakaj ne naredi koraka in je sramezljiva lahko ima vec razlogov. Prvi razlog kot ga vse zenske poznamo je, da prvi korak prepusti tebi kot moskemu, drugi razlog si ne upa, ker ve da je porocena in mogoce imas ti zaradi tega pomisleke, tretji je lahko, da si ji dal vedet, da kot zensak nima moznosti, saj si Gey.
Ce bi jaz bila na njenem mestu bi se ze umaknila, ker nobena zenska ne bo cakala eno in pol let da se moski odloci in upa pokazat custva.
Zalostno se mi pa zdi, da ti dalje trpis namesto, da bi ji custva priznal. Ce flitarta je zagotovo ona opazila, da imas custva za njo in ti jih vraca.
No upam, da ni prepozno in ti zelim veliko poguma, ker ona koraka zagotovo ne bo naredila!
@Klotilda811
“Kaj, če bi se najprej ločili in prekinili zveze…. in potem šli na lov? Kakšni ljudje ste to? Pa ne samo ta zaljubljeni, tudi tisti, ki jim svetujejo naj varajo.”
Nikjer nikomur ne svetujem naj kogarkoli prevara, zagovarjam zvestobo v zvezah, ampak moralne norme so absolutne samo v verskih kontekstih, real lajf pa ni tko preprost in črnobel, so nianse, včasih zakon obstaja samo še na papirju in je itak obsojen na smrt, ampak ti šele to, da se začutiš z nekom drugim, omogoči prepoznati to realnost, ali ti da pa šele nova ljubezen moč in pogum za razhod, včasih si zaradi občutka moralne dolžnosti do zveze zatiskamo oči pred njeno dejansko naravo.
Bi bilo res varanje, če se @khmm ne bi kresnila s svojo ljubeznijo, bi si pa priznala čustva, ki jih gojita drug do drugega, se objela in kušnila, ona pa potem uredi svoje stvari?
Zmeden958, 25.11.2023 ob 15:17
Razocarana, hvala za ta vidik.
Takole dve leti jajcanja? Ne hvala. To je čustveni prepad. Jaz ob prvi priliki razpucam z njim. Obrnem list in grem naprej z ali brez. Lahko ti svetujem kot ženska, ki je obtičala na neki podobni točki, v razcepu…, da se pogovori z njo, povabi jo na pijačo, definitivno je ta prvi korak na tebi. Vsaj pri meni je on ta korak naredil…Razcistita ta odnos, sicer se znaš še leta takole “mrcvariti”. Jaz vidim, da je to edina rešitev. Kdor tega ni doživel, na takšen način ne more razumeti. Jaz se še danes naježim vsa, ko pomislim, da bom morala verjetno prekiniti, to karkoli je že z njim. Absolutno mu bom pa povedala svoje, pa naj bo karkoli pač bo. Me ne zanima. Takole me bo pa tudi pokopalo.
Khmm, 25.11.2023 ob 18:36
Takole dve leti jajcanja? Ne hvala. To je čustveni prepad. Jaz ob prvi priliki razpucam z njim. Obrnem list in grem naprej z ali brez. Lahko ti svetujem kot ženska, ki je obtičala na neki podobni točki, v razcepu…, da se pogovori z njo, povabi jo na pijačo, definitivno je ta prvi korak na tebi. Vsaj pri meni je on ta korak naredil…Razcistita ta odnos, sicer se znaš še leta takole “mrcvariti”. Jaz vidim, da je to edina rešitev. Kdor tega ni doživel, na takšen način ne more razumeti. Jaz se še danes naježim vsa, ko pomislim, da bom morala verjetno prekiniti, to karkoli je že z njim. Absolutno mu bom pa povedala svoje, pa naj bo karkoli pač bo. Me ne zanima. Takole me bo pa tudi pokopalo.
Gotovo ni dobra ideja v nedogled vleči agonijo nedefiniranega odnosa, seksualna napetost se sprosti na dva načina, ali da se objameta in kušneta, ali pa da rata jasno, da zveza nima perspektive, in eno in drugo nas odreši trpljenja.
Anonimno 8409, 25.11.2023 ob 18:46
Gotovo ni dobra ideja v nedogled vleči agonijo nedefiniranega odnosa, seksualna napetost se sprosti na dva načina, ali da se objameta in kušneta, ali pa da rata jasno, da zveza nima perspektive, in eno in drugo nas odreši trpljenja.
Na kratko povedano ja. Mislim pa, da se ne gre samo za seksualno napetost in, da se moram zdaj na vsak način kušnit z njim:) Najprej se bo treba pomenit, če bo gospod želel seveda. In, če ne bo želel pol itak vem kolko je ura ane.
Khmm, 25.11.2023 ob 19:35
Na kratko povedano ja. Mislim pa, da se ne gre samo za seksualno napetost in, da se moram zdaj na vsak način kušnit z njim:) Najprej se bo treba pomenit, če bo gospod želel seveda. In, če ne bo želel pol itak vem kolko je ura ane.
Ne sej ko rečem seksualna napetost, s tem ne mislim nič vulgarnega, v mislih imam magnetno privlačnost med dvema, ki ustvari skoraj električni napetosti podobno tenzijo, iskre se krešejo na vse strani, napetost je včasih tako močna, da jo opazijo tudi drugi ljudje. Ta energija se lahko sprosti na dva načina, eden je, da se magnetna pola končno združita, drugi pa z zavrnitvijo in umikom. Slednje zaboli, magnet hoče biti združen s svojim nasprotnim polom, ampak ta bolečina potem jenja. Ampak upajmo, da ne bo prišlo do tega, škoda bi bilo, ni nam dano velikrat v lajfu doživeti takih iskric in tudi ljubljenje je najbolj magično, če najdemo svoj nasprotni magnet.
Anonimno 8409, 26.11.2023 ob 10:00
Ne sej ko rečem seksualna napetost, s tem ne mislim nič vulgarnega, v mislih imam magnetno privlačnost med dvema, ki ustvari skoraj električni napetosti podobno tenzijo, iskre se krešejo na vse strani, napetost je včasih tako močna, da jo opazijo tudi drugi ljudje. Ta energija se lahko sprosti na dva načina, eden je, da se magnetna pola končno združita, drugi pa z zavrnitvijo in umikom. Slednje zaboli, magnet hoče biti združen s svojim nasprotnim polom, ampak ta bolečina potem jenja. Ampak upajmo, da ne bo prišlo do tega, škoda bi bilo, ni nam dano velikrat v lajfu doživeti takih iskric in tudi ljubljenje je najbolj magično, če najdemo svoj nasprotni magnet.
Uff.. ko tole berem, bolje že nebi moral orisati situacije. Tenzija je takšna, da so začeli tudi drugi opažati. Trzati na te dražljaje. Mene so začeli po njemu spraševati, kot da bi morala vedeti kje je in kako je. Pa, če se slišim kaj z njim.
Kot sem že pisala…Se še kar drživa v kvazi službenem okvirju. Bomo videli, kako se bo odvilo vse skupaj. Moram razčistiti še zakon.
Se beremo še kaj.
Avtor a si že zbral pogum?
Dragi zmeden,
iz tvojega pisanja razberem, da do tvoje punce čutis iskreno in globoko ljubezen. Ljubezen izhaja iz odličnega karakternega ujemanja in medsebojnega spoštovanja. To je pravi temelj za gradnjo dolgega in iskrenega ljubezenskega razmerja. Zveze, ki temeljijo na močni fizični privlačnosti ponavadi ne trajajo dolgo. Sem pa razmišjala kako se ob vajinih interakcijah počuti tvoja punca. Energija med dvema je vedno iskrena in se čuti. Tvoja punca zagotovo čuti, da se s tvoje strani nekaj dogaja, ker pa živiš v istospolni zvezi si tega ne zna razložit. Zato je zmedena in najbrž iz tega izhaja njena sramežljivost in momenti, ko ji je nerodno. Če bi bil hetero moški, bi ji bilo vse jasno, zdaj pa ji ni. Glede na omenjeno flirtanje predvidevam, da si ji všeč. Čisto lahko, da si misli, da je vse plod njene domišljije, da si tvojo naklonjenost zgolj domišlja, lahko pa celo, da misli, da jo zafrkavaš. Iz ženskega stališča bi svetovala, da ji ob primerni priložnosti daj vsaj vedeti, da se ti zdi lepa in privlačna. Lepe ženske so navajene pogostih moških komplimentov glede videza, tako da tega sigurno ne bo razumela kot izpoved ljubezni, bo se pa zavedala, v katero smer gre tvoja naklonjenost in bo mogoče manj nerodnih momentov ter bolj sproščeno vzdušje, če bosta sama. Iz pisanja tudi razberem, da nista več zelo mlada. Torej sta že čustveno zreli osebi, zato je odveč skrb, da bi kaj spremenilo vajin dober službeni odnos.
Ahhh diabites, 08.12.2023 ob 14:08
Avtor tvoja zgodba je zelo zanimiva in posebna. Nisi pa nič povedal o tem, če se s punco kaj pogovarjata o tvoji zvezi in partnerju? Tudi nisi nič napisal kaj ona pravi o odnosu z njenim partnerjem, kako se razumeta? O tem pogosto govori s tabo?
Nic se ne pogovarjava o mojem partnerju. Ne govorim odprto o mpjo zvezi. Tako da iskreno ne vem, ali sploh ve, da sem istospolno usmerjen.
V moji druzbi v privat zivljenju seveda vlada drugacno vzdusje, v sluzbi pa o zvezi ne govorim.
Tudi ona zadrzano govori o mozu, ampak obcutek imam, da vse stima. Marsikaj vem o njej, o odnosu z mozem pa je nekako ne sprasujem. In tudi beseda sama ne nanese na kaj globljega.
Anonimno 7759, 04.12.2023 ob 09:23
Dragi zmeden,
iz tvojega pisanja razberem, da do tvoje punce čutis iskreno in globoko ljubezen. Ljubezen izhaja iz odličnega karakternega ujemanja in medsebojnega spoštovanja. To je pravi temelj za gradnjo dolgega in iskrenega ljubezenskega razmerja. Zveze, ki temeljijo na močni fizični privlačnosti ponavadi ne trajajo dolgo. Sem pa razmišjala kako se ob vajinih interakcijah počuti tvoja punca. Energija med dvema je vedno iskrena in se čuti. Tvoja punca zagotovo čuti, da se s tvoje strani nekaj dogaja, ker pa živiš v istospolni zvezi si tega ne zna razložit. Zato je zmedena in najbrž iz tega izhaja njena sramežljivost in momenti, ko ji je nerodno. Če bi bil hetero moški, bi ji bilo vse jasno, zdaj pa ji ni. Glede na omenjeno flirtanje predvidevam, da si ji všeč. Čisto lahko, da si misli, da je vse plod njene domišljije, da si tvojo naklonjenost zgolj domišlja, lahko pa celo, da misli, da jo zafrkavaš. Iz ženskega stališča bi svetovala, da ji ob primerni priložnosti daj vsaj vedeti, da se ti zdi lepa in privlačna. Lepe ženske so navajene pogostih moških komplimentov glede videza, tako da tega sigurno ne bo razumela kot izpoved ljubezni, bo se pa zavedala, v katero smer gre tvoja naklonjenost in bo mogoče manj nerodnih momentov ter bolj sproščeno vzdušje, če bosta sama. Iz pisanja tudi razberem, da nista več zelo mlada. Torej sta že čustveno zreli osebi, zato je odveč skrb, da bi kaj spremenilo vajin dober službeni odnos.
Tudi meni se vedno bolj dozdeva, da ni le privlacnost. Ta zelja po tem, da poskrbim zanjo, mi je dala misliti. In opazam, da mi toliko pomeni, ko vidim, da je dobro, da se dobro in varno pocuti.
Tole o izpovedi ljubezni se slisi tako enostavno. Sanjarim ta trenutek do bolecih detajlov natancno.
Bojim se, da ne bo poguma. In strah me je tega, kar veckdo tukaj omeni, da mi bo kdaj zal. Po drugi strani pa me je strah tega, kaksno sranje lahko naredim, ce grem v priznanje in potem ne tece ravno po najboljsem moznem planu. Mislim, da je v celi zgodbi ravno to worst case scenario. Ne to, da ji ne povem nikoli. Bojim se tudi, da je to le prehodno, da nekega dne te nore privlacnosti ne bo vec. In me bodo se naprej privlacili izkljucno moski. Kaj naj naredim potem? Si spet premislim? Toliko negotovosti je, da mislim, da je na koncu najmanjsa skoda, ce pac ta custva zadrzim zase.
Si pa veckrat mislim, kje so se ta obcutja in punca skrivala 20 let nazaj? Ob njej pomislim na lazje zivljenje. Brez skrivanja, obcutka manjvrednosti, brez solz. Biti gej oz sprejemati se in povedati druzini, ni za vsakega lahko.
Ona je topla oseba, zelo socutna in empaticna in slisal sem jo o istospolnih lepo in spostljivo govoriti, kar je dodatno pogrelo mojo duso.
Zmeden958, 14.12.2023 ob 22:28
Nic se ne pogovarjava o mojem partnerju. Ne govorim odprto o mpjo zvezi. Tako da iskreno ne vem, ali sploh ve, da sem istospolno usmerjen.
V moji druzbi v privat zivljenju seveda vlada drugacno vzdusje, v sluzbi pa o zvezi ne govorim.
Tudi ona zadrzano govori o mozu, ampak obcutek imam, da vse stima. Marsikaj vem o njej, o odnosu z mozem pa je nekako ne sprasujem. In tudi beseda sama ne nanese na kaj globljega.
To mi zveni tako znano, tudi jaz nič ne omenjam moža, skoraj nič.. ampak to seveda ne zato, ker bi se tako super razumela…Oz. si bila tako brezmejno povezana. Ko te berem se mi zdi, da boš res nekaj velikega pustil, da gre mimo. Zakaj je pa direkt ne povprašaš med pogovorom, kako je kaj njun odnos.
Zenske, ki so v dobrem odnosu rade in s ponosom govorijo o svojem partnerju. Če ona ne govori, je to zato, ker odnos ne stima. O slabem odnosu ne govori, ker ni oseba, ki jamra, kar si že sam ugotovil. Če se ti bo uspelo bolj osebno zblizati z njo, boš to kmalu sam ugotovil. Verjetno bi že kakšna pijačka izven službe bila dovolj, da prideta na bolj osebne teme. Ljubezen je vedno tveganje. Tudi v hetero zvezah privlacnost zbledi. Zveza obstane če je spoštovanje, karakterno ujemanje, komunikacija. Si ne predstavljaš koliko parov leta nima spolnih odnosov, eni se sploh ne pogovarjajo, eni imajo dogovor za odprto zvezo, drugi varajo, tretji živijo dvojno zivljenje. Skratka vse sorte. Tvoj worst case scenarij je tako daleč od najslabšega, sploh če vzameš v obzir drugo plat. Torej lažje življenje zate, brez skrivanja, odobravanje družine. Predvidevam, da imaš tudi takšno službo, kjer biti gej lahko vpliva na ugled.
Mislim pa, da prevec razmisljas in predvidevaš. Scenariji, ki si jih delaš v glavi, se ne bodo uresničili točno po predvidevanjih in bos lahko razočaran, če ne bo točno tako kot je tvoj scenarij. Najlepše stvari v življenju se vedno zgodijo nepričakovano, ko smo spontani. Zato manj analiziranja in raje ta čas porabi za akcijo, torej več druženja z njo izven sluzbe in tako boš že začutil kdaj bo pravi čas za več, za kakšen prijateljski objemcek, ko se bo potem sama od sebe stisnila k tebi in sploh ne boš rabil nicesar povedat, ker bosta oba s pogledom vedela kaj to pomeni.
Ženske sodelavke znajo biti zelo radovedne. Če te ne sprašujejo o punci, sigurno vedo za tvojo zvezo in tudi ona ve. Že zaradi širšega nabora tem za pogovor, bi bilo dobro, da vajin odnos postane bolj osebne narave in se pogovarjata tudi kaj globljega iz vajinega osebnega življenja. Če sta v službi v razmerju podrejeni – nadrejeni sicer lahko razvoj takšnega odnosa dlje traja. Drugače pa ne vem zakaj zadržki. Pri nas v službi je povsem običajno, da se reče sodelavcu, če gre na kosilo oz. na pijačo med malico ali po službi. Včasih gremo tudi v kino. Pač imamo dobre odnose. Kaj potem z nobeno sodelavko ne greš nikamor?
Ahhh diabites, 20.12.2023 ob 10:25
Ženske sodelavke znajo biti zelo radovedne. Če te ne sprašujejo o punci, sigurno vedo za tvojo zvezo in tudi ona ve. Že zaradi širšega nabora tem za pogovor, bi bilo dobro, da vajin odnos postane bolj osebne narave in se pogovarjata tudi kaj globljega iz vajinega osebnega življenja. Če sta v službi v razmerju podrejeni – nadrejeni sicer lahko razvoj takšnega odnosa dlje traja. Drugače pa ne vem zakaj zadržki. Pri nas v službi je povsem običajno, da se reče sodelavcu, če gre na kosilo oz. na pijačo med malico ali po službi. Včasih gremo tudi v kino. Pač imamo dobre odnose. Kaj potem z nobeno sodelavko ne greš nikamor?
Ja, mi je znana zenska radovednost 🙃 in njihova neskoncna vrtanja, da se dokopljejo do podatkov.
Verjamem, da katere vedo, kako stojijo stvari pri meni. Smo pa kolektiv zelo “odraslih” ljudi in tudi ce vedo za mojo spolno usmerjenost, ni nihce na to kakorkoli nakazal. Verjetno me enostavno pustijo pri miru, ker vidijo, da pac o tem podrocju ne govorim.
In ja, ne grem nikoli z nobeno sodelaavko na kavo/pijaco po sluzbi. V preteklosti smo se ze tako skupinsko organizirali in sli skupaj, nikoli pa ne 1 na 1. Oz za par sodelavk vem, da se druzijo privat, sodelavci pa niti ne.
Sel bi z njo za kavo, peljal bi jo na vecerjo, na sprehod nekam, kjer vem, da bi uzivala, na izlet, na predstavo, na kaksno dogodivscino…a vem, kam bi to lahko vodilo. Morda. Morda pa tudi ne. Kaj vse bi rad, pa ne upam.
Moza omenja v pogovorih, vendar ne opredeljuje, kaksen je njun odnos. Glede na to, da pa ga omenja, bi rekel, da je vse kot mora biti 😊
Cisto sem zacopan. V njeno pojavo in njen um. Ste ze kdaj spoznali koga, s katerim se neverjetno dobro ujamete? Kot bi bili v njegovem/njenem umu?
Oh.
Zmeden958, 24.12.2023 ob 21:01
Ja, mi je znana zenska radovednost 🙃 in njihova neskoncna vrtanja, da se dokopljejo do podatkov.
Verjamem, da katere vedo, kako stojijo stvari pri meni. Smo pa kolektiv zelo “odraslih” ljudi in tudi ce vedo za mojo spolno usmerjenost, ni nihce na to kakorkoli nakazal. Verjetno me enostavno pustijo pri miru, ker vidijo, da pac o tem podrocju ne govorim.
In ja, ne grem nikoli z nobeno sodelaavko na kavo/pijaco po sluzbi. V preteklosti smo se ze tako skupinsko organizirali in sli skupaj, nikoli pa ne 1 na 1. Oz za par sodelavk vem, da se druzijo privat, sodelavci pa niti ne.
Sel bi z njo za kavo, peljal bi jo na vecerjo, na sprehod nekam, kjer vem, da bi uzivala, na izlet, na predstavo, na kaksno dogodivscino…a vem, kam bi to lahko vodilo. Morda. Morda pa tudi ne. Kaj vse bi rad, pa ne upam.
Moza omenja v pogovorih, vendar ne opredeljuje, kaksen je njun odnos. Glede na to, da pa ga omenja, bi rekel, da je vse kot mora biti 😊
Cisto sem zacopan. V njeno pojavo in njen um. Ste ze kdaj spoznali koga, s katerim se neverjetno dobro ujamete? Kot bi bili v njegovem/njenem umu?
Oh.
😄 ne vem, ali sem ali ne. Trenutno nimam stikov z ljudmi kaj dosti.
Povabi jo na sprehod. Sam sprehod. Nič drugega.Škoda je izpustit nekaj in najslabše je sklepat brez vedet.
Lep božič.